לה קוראים לפורום הזה 18+ ולא "ילדים קטנים שחשים את עצמם ומעשנים ושותים ומנסים להראות ידע בפורום 18+ למרות שאין להם עדיין שיערות בביצים ולא הגלחו אפילו פעם אחת ויש להם שפם בר מצווה"
מי פה אמת בן 18+?
לה קוראים לפורום הזה 18+ ולא "ילדים קטנים שחשים את עצמם ומעשנים ושותים ומנסים להראות ידע בפורום 18+ למרות שאין להם עדיין שיערות בביצים ולא הגלחו אפילו פעם אחת ויש להם שפם בר מצווה"
מי פה אמת בן 18+?
|
|
אני רוצה הוכחה! תשלח לי בפרטי ת"ז שלך עם תמונה והם המלא שלך...
חחחחחחחחחחחחחחחחח בסדר אחד למיליון יש כאן.. כולם ילדים קטנים וזה משגע
אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה, להראות לכולם שאתה גבר בן 18?
הפורום הזה לא בשביל מבוגרים, הפורום נועד לדבר על דברים של "מבוגרים" למרות שכל פלוץ בן 13 מתחיל לעשן, ובדיוק בשביל הילדים הטיפשים האלה צריך את הפורום הזה, הפורום הזה לא מלמד אותם להתחיל לעשן או לשתות הפורום מסביר להם איך לעשות את זה בצורה נכונה, כי בכל מקרה אותו ילד ידליק את הסיגריה או יקנה את הבקבוק ואז גם קורה מצב שילדים בני 10 דוקרים אחד את השני כי הם חושבים שהם גברים שהם מסתובבים עם סכין בכיס אחרי חצי בקבוק פרפקט ומחפשים סיגריה ברחובות כי הם חושבים שאחרי חודשיים הם מכורים.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אל תשחק אותה כיאלו לא עשנת ושתת בגיל 15
כל האלה שאני רואה ברחוב אומרםי לי מה אתה מעשן אתה קטן
אני שואל אותם מתי הם התחילו אומרים לי 13 יותר גרוע ממני
ואל תשחקו אותי שבגיל 14 לא קנית וודקה ב10 שקל עם 20 איש
והשתכרתם למוות
כולם פה עישנו ושתו בגיל צעיר
אני בן 18
ואני מסכים אתך לחלוטין דרך אגב
אני בן 25 ואחי הקטן בן ה16 גם גולש אצלי במשתמש ותאמין לי שלא מעניין אותי בן כמה אותו נער או "גבר" שהוא יעשן או שותה כל עוד הוא לא פוגע בסובבים אותו או עושה זאת למטרת פוזה.
רציני עכשיו, יש כאן תגובות שאני אפילו לא רוצה להגיב עליהם....
לדעתי כל מי ששתה ועישן מתחת גיל 18, כולל אני היה בשבילך הפוזה, אף אחד לא נהנה לשתות או לעשן סתם!
חודש לפני יומולדת 18 מישהו שותה בירה - לפוזה?
חודש אחרי 18 מישהו מפרק בקבוק וודקה - נהנה ממנה?
תפסיק לזיין את המוח ולדבר כמו ילד קטן, זה שרשום לך גיל בצד או בת.ז. לא מעיד על החוכמת חיים שלך או כמה אתה בוגר. כל מה שאנחנו מבינים ממה שאתה רושם הוא שאתה מתנשא על ילדים שבודקים ו"חוקרים" תחומים חדשים בחיים בין אם לטובה או לרעה. מי אתה שתשפוט אותם, במיוחד שהיית בדיוק כמוהם?
מגיל 18 זה הופך לחוקי וזו הסיבה היחידה שמסתכלים על זה שונה.
מהנה? הדבר היחיד שישתנה הוא היחס שלך לוויסקי.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לזה בן ה-15 בלי להעליב אבל אתה לא מבין מהחיים שלך, אתה כולך ילד. לא יודע מאיפה אתה בא אבל מהמקום שאני בא ממנו אנשים שהתחילו לשתות ולעשן בגיל 13 ו14 היו המושפעים שכולם התרחקו מהם אז אלה האנשים שאתה משווה את עצמך אליהם?. וואלה נכון חודש לפני 18 חודש אחרי אין הבדל, אבל יש גילאים שזה באמת סתם טיפשי להתחיל עם זה.
בוא נגיד ש-18 זה הגיל מעבר כביכול, בין ילד לבוגר בעיקר בגלל שמבחינה חוקית אחרי גיל 18 אתה אחראי לעצמך. ברור שכמה חודשים לכאן או לכאן זה לא קריטי, אבל יש הבדל בין מישהו בן 15 שמעשן ושותה, שמה לעשות לא חווה הרבה, לא כל כך מכיר את הסיכונים ובכלל מבחינה התפתחותית זה לא בריא לו. לעומת מישהו בן 20 שחווה יותר, מכיר את הסיכונים ויותר אחראי על עצמו בשביל לקחת אותם.
כשאני רואה היום את הילדים האלה שמחכים מחוץ לקיוסק בשביל שיקנו להם שתייה או סיגריות אני מרחם עליהם ונכון גם לי הייתה תקופה כזאת וחבל שלא היה לי איזה אח גדול או חבר שאמר לי לעזוב את זה ולחכות עם זה שנה.
^זה
פלוס, תמיד שאני יושב בפינות עישון בקניונים למשל ומעשן ורואה ילדודים בני 15 מוציאים סיגריות בא לי לתת להם כאפה.