הינה הסרטים שאני מציע :
הנוקמים- איכות DVDRIP , תרגום מובנה , חלק 1 מ-fileflyer , shareflare ו-weup כ-10 נק'
בלתי נשכחים 2 - איכות TS , ללא תרגום חלק 1 מ-fileflyer , shareflare , unlimit ו-weip כ-7 נק'
טד- איכות TS תרגום מובנה שני חלקים מ-fileflyer, shareflare כ-8 נק'
זכרון גורלי- איכות TS , תרגום מובנה חלק 1 מ- shareflare , weup ו-2 חלקים מ-fileflyer כ- 7 נק'
משחקי הרעב- איכות BDRIP ב-2 חלקים מ-fileflyer ו shareflare כ-9 נק'
פיראנה 3DD- איכות DVDRIP חלק 1 מ-rapidgator,FF,shareflayer,rapidshare,freakshare,letitbit כ-10 נק'
הדיקטטור- איכות BDRIP חלק 1 מ-fileflyer,multyupload כ-10 נק'
לחשוב כמו גבר- איכות BDRIP ללא תרגום חלק 1 מ-fileflyer, shareflare,turbobit,unlimit כ-8 נק'
מג'יק מייק- איכות R6 ללא תרגום חלק 1 מ-fileflyer, shareflare,turbobit,unlimit כ-8 נק'
זהות גנובה- איכות HDTV ללא תרגום חלק 1 מ-fileflyer, shareflare,turbobit,unlimit כ-8 נק'
בר מזל- איכות BDRIP תרגום מובנה חלק 1 מ-fileflyer, shareflare כ-10 נק'
עידן הקרח 4- איכות TS תרגום מובנה 2 חלקים מ-fileflyer, shareflare,turbobit כ-7 נק'
עלייתו של האביר האפל- איכות TS תרגום מובנה 2 חלקים מ-fileflyer, shareflare,turbobit כ-7 נק'
באטלשיפ- איכות BDRIP תרגום מובנה שני חלקים מ-fileflyer, shareflare,turbobit כ- 8 נק'
קרועים על כל הראש- איכות DVDRIP תרגום מובנה מ-fileflyer,shareflare,rapid share כ-10 נק'
סטפ אפ 4- איכות TS ללא תרגום חלק 1 מ-fileflyer, multy uplaod כ-6 נק'
האיש הגבוה- איכות HD ללא תרגום חלק 1 מ-fileflyer,unlimit כ- 7 נק'
הכספומט- איכות DVDRIP תרגום מובנה חלק 1 מ-fileflyer כ-9 נק'
מדגסקר 3- איכות TS תרגום מובנה מ-rapidgator,FF,shareflayer,rapidshare,turbobit,letitbit כ-7 נק'
אמריקן פאי- איכות DVDRIP תרגום מובנה 2 חלקים מ-fileflyer, shareflare,unlimit כ-9 נק'
לול- איכות BDRIP תרגום מובנה חלק 1 מ-fileflyer, shareflare,unlimit,turbobit כ-9 נק'
מקליט 3- איכות DVDRIP תרגום מובנה חלק 1 מ-fileflyer, shareflare,unlimit,turbobit כ-9 נק'
קוד שמור- איכות BDRIP תרגום מובנה 2 חלקים מ- ,FF,shareflayer,rapidshare,turbobit,letitbit כ-9 נק'
חברים- השקעתי פה המון
כל מי שמעוניין, לשלוח הודעה ולהגיב. אלא המחירים. אין הנחות לראשונים. לא מעלה ולא מוריד.
יש לי עוד הרבה סרטים , אם מישהו מעוניין, תשאלו אותי בה.פ ואני אודיע לכם אם יש לי .
תהנו וכמובן תקנו !![]()