יום טוב
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 10:47.
|
|
כן ידוע שבארץ זה עולה המון, אך הבעיה בארץ היא שאנשים עושים את זה כדי להרוויח כסף, אומנם בארה"ב יש מאמנים יוצאים דופן שישנו לך את החיים, כי הם בעצמם חיים את החיים שאתם חולמים ורוצים להשיג, לכן העצם שהם מעבירים את הכלים, הידע ואת האנרגיה משפיעה מתאמנים בצורה ישירה...
ואין ספק XSonicX תותח, יש לי שאלה אלייך (XsonicX) - אילו ספרים קראת בתחום התפתחות אישית ופסיכולוגיה?
יום טוב![]()
היי Xsonic, מצטער שיצא לי לענות לך ככה רק אחרי שנה זה דיי מוזר. אבל תאכלס, אין כמו תקשורת ואינטרקציה בחיים האמיתיים ;-)
והיתרון של פורום שהוא נשמר בדפי היסטוריה, אני מקווה... כמובן הרושם שיצרת הוא של חובבן אך אין ספק שאתה בדרך לשם (להיות מקצוען) בעצם אני מאמין כל מקצוען חייב לראות את עצמו חובבן ככה הוא פותח את ראש ולומד דברים, ולא "מסופק" עם ידע שיש לו מתוך שכנוע, אלא מתוך מציאות שהידע מתחדש והתחום מתפתח כל הזמן עליו להיות רעב, סקרן, לשמור על ראש פתוח כדי ללמוד דברים חדשים ולעומק.
בקשר לספרים ואוו למה כל כך הרבה? 35 ספרים?!
יצא לי לקרוא רק 5 ספרים טובים ביותר בחיי, אני עצלן ואוהב ליישם את מידע מהספר בעקרון - כך שמתוך הנחה שראיתי שכל ספרים פחות או יותר דומים רק כתובים ומועברים קצת אחרת על ידי אנשים שונים, מה שמעניין אותי כמובן הוא הבסיס, העקרונות שבהם הם משתמשים ומבינים את החומר שהם מעבירים לך.
סאלוט
יום טוב![]()