התגייסתי לפני שבועיים וזה דיי קשה אבל הבנות ממש אחלה
דרך אגב למישהו יש שיטות לגימילים? זה ממש קשה להוציא בטירונות![]()
התגייסתי לפני שבועיים וזה דיי קשה אבל הבנות ממש אחלה
דרך אגב למישהו יש שיטות לגימילים? זה ממש קשה להוציא בטירונות![]()
|
|
לדעתי אם את רוצה גימלים אל תעשי צבא בכלל.
תופעת הגימלים הזאת היא.. איך נגיד? מיני השתמטות.
התגייסת? תשרתי עד הסוף. אם לא עדיף שלא תהיי כפויית טובה שעושה צבא מתי שנוח לה ואם לא גימלים.
ועכשיו לכל האלה שיקפצו עלי.. כן אני אחד מהמשתמטים שאתם כל כך שונאים (את האמת כן יש לי הפרעת אישיות, ולא זייפתי דיכאון מול קב"ן או משהו כזה) אבל דיי, אם אתם צועקים עלי שאני משתמט מגעיל ושאני צריך לעוף מהמדינה על זה שאני לא עשיתי צבא או משהו בסגנון אין סיבה שלא תצעקו גם עליה. ולא אני לא מעודד השתמטות שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה עם החיים שלו אבל אם מישהו עשה החלטה שהוא רוצה לשרת שיעשה את זה עד הסוף ולא יהפוך לתרנגולת או יעשה שירות כפי בקשתך עם גימלים או בולשיט כזה.
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 02-09-2012 בשעה 00:50.
אם את סובלת מה את עושה בצבא? למה בכלל התגייסת? כדי לסבול?
אוי תעשה טובה,אתה בכלל לא התגייסת ואין לך מושג איזה שוק מקבל הגוף מהזמנים,משעות שינה המועטות ומהאינטנסיביות של הטירונות.
טירונית יקרה,עזבי אותך גימלים,אל תעקצי כי את תפספסי תוכן,חוויות ואת כל הצחוקים שאתם עושים שם.אני מבין אותך לגמרי אבל לא ממליץ לך להוציא אם את לא באמת חולה![]()
מה אתם מבלבלים ת'מח, מה אתם יודעים בכלל על הצבא? מה הקשר בין גימלים ללשרת את המדינה?
באמת אין מה להוציא גימלים בטירונות, בייחוד לא טירונות קצרה כמו שלך. יש מלא מדריכים באינטרנט אבל הכי טוב לשאול אנשים מהבסיס שלך שכבר עשו את זה.
בהצלחה צעירה :]
בטירונות כמעט ובלתי אפשרי להוציא גימלים , במיוחד במחנה 80 .. הייתי שם בשנת 2008.
שלחי לי הודעה בפרטי אשלח לך כמה שיטות להוציא גימלים.
תעקצי כל מה שאת יכולה, הצבא זה כמו חנות ממתקים שמותר לך לקחת מה שבא לך, אבל כל דבר נמצא בגובה שונה. ככל שתתאמצי יותר תחתרי יותר לת"ש. מחזיקים לך אצבעות ! (גימלים מזויפים על מדדים גבוהים הם די קלים, שלחי לי פרטית במידה ותרצי).
לבחור שלא נכנס למערכת הצבאית;
גם עם הפרעת אישיות אפשר להתגייס, תתפלא(בעיות על ציר 2 מכניסים ומשאירים חופשי בצבא, אבל לך קל להגיד שזו הסיבה, אה?). הכל שאלה של כוח רצון. אז נכון, מסיבות כלשהן מוצדקות או שאינן מוצדקות לא עשית צבא. לא ניסית אפילו - חלילה, לא נשפוט אותך כי לא היינו בנעליים שלך. אבל להגיד לה מה מותר ומה אסור? מה נכון ומה לא? מי אתה שתשפוט אותה? שתשפוט כל אדם אחר שנשחק במערכת הצבאית בזמן שאתה רגל על רגל יא ביזיון מהלך? אתה כלום ושום דבר, ובמקום להעריך את האנשים ששונים ממך אתה פשוט אומר להם שהם צבועים, זבל, שקרנים רמאים ונוכלים.
הפוסל במומו פוסל, תלמד לקח לחיים (ואם אתה דואג ממה שאמרתי אז תסתכל על זה בתור ורסיה אחרת של הגונב מגנב פטור).
הייתי פה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363