אני טבח סך הכל יומיים ואני כנראה הולך לשרת בתור טבח בשלוש שנים הקרובות.בעיקרון אני טבח בבסיס קרבי ,והעומס שם בלתי פוסק! ,קמים ב-6 מסיימים ב-8 וחצי בערב!,
עכשיו רק,הבנתי איך הולך שם הקטע. שצריך להביא טירוני מטבח שיעזרו לך בניקיון וכד'... ,אז פשוט הייתי עושה את הכל לבד! ,בלי הפסקה הייתי מנקה את כל הרצפה במטבח ,
דאגתי לכך שהשולחנות יהיו נקיים!,
הברקתי את כל המטבח! ,ואני בעקרון לא אמור לעשות את זה. אבל הטבחים עם "הפז"ם" מסנג'רים אותי בלי סוף..,נמאס לי! ,אחד מהטבחים עם הכי פחות פז"ם נגש אליי ואמר לי:
"עד כמה אתה יכול להיות הפרייר שלהם? ,אתה רוצה להיות פרייר לשלוש שנים הבאות? ,תתחיל לבקש טירוני מטבח! ,תתחיל לתת להם פקודות! ,למה שתעשה כאן את כל העבודה?",הוא גם אמר שמיום ראשון אני מקבל עמדה (אם זה בעמדת בשר ,חלב וכד') ושם אני בעצם יהיה למשך כל היום ויביאו לי טירון מטבח (כך זה אמור להיות לפי טענתו.),
אני לא יודע אם זה אמור להיות כך .. ,אבל אם עוד פעם עושים ממני זונה אני מתאבד עליהם ולא עושה כלום עד שיביאו לי טירון מטבח.
ועוד המפקד אומר לי :"עבדת טוב מאוד! ,אני מאוד מרוצה ממך." ,יופי שעבדתי טוב מאוד ,אבל רבאק ,אני עשיתי את כל העבודה השחורה! ,אני טבח לכל הרוחות!,אני כבר לא מרגיש
את הרגליים!!!!!!
אם נגיד יביאו לי טירון מטבח ,והוא לא ירצה לעבוד ,מה עושים במצב כזה?
קיצור אני צריך עצות מכם ,(אשמח לעצות של טבחים חח)

ציטוט ההודעה