"מסקנות ותובנות " משלשום :
1. עם קצת רצון ויכולת אתה תמיד יכול להגיע לתל אביב, ואפילו בחינם, בשביל זה יש חברים, תודה לבני זוקו
"אין לי איך להגיע לתל אביב בשישי" זה תירוץ כל כך גרוע .
2. ליזום ליזום ליזום.
ליצור לעצמך כמה שיותר הזדמנויות ולפעולאם אתה שואל אותה "מה את עושה היום?"והיא עונה "סתם בבית" זה אומר שאתה פשוט חייב להגיד לה "אוקי, אני בא לבקר אותך"
3. אתה שם זין, גם אם לא שכבת איתה, עברת חוויה מטורפת וזה כיף .
4. "לא, אנחנו ממש לא הולכים לשכב היום, יש לי חבר ואני אוהבת אותו"
תנחש מה?
לא, לא נכון! לא צריך להשתמש עליה בהיפנוזה ולעשות לה רחוק או לעשות לה את רוטינת "שבירת דמות החבר". פשוט תהפוך אותה לידידה טובה שלך!
משפט מושלם " יודעת מה, תמיד רציתי שתהיה לי ידידה טובה, זה ממש מוזר, אבל כמעט תמיד זה או שאני דלוק על ידידות שלי או שהן דלוקות עליי וכמעט תמיד יש לנו קטע אלא אם כן היא מכוערת. אני חושב שזה יהיה מיוחד אם נהיה ידידים"
5. להשיג ידידות כוסיות זה ממש טוב .
6. תשב בבית, תבין איזה בנות אתה באמת רוצה ולך עליהן .
אני מחפש את הבחורה הגבוהה ,הכוסית, עדיף דוגמנית ועדיף רוסיה, מצחיקה מגניבה, עם בית ריק וכל השטויות האלה...לא אכפת לי שהיא תאהב לשתות ולעשן סמים כל עוד יש לה כסף לקנות את כל זה בעצמה .
אבל הכי חשוב - כזאת שלא עשוה ביג דיל מסקס וכזאת ששכבה עם לפחות מעל 5 ועדיף גם מעל 10 או 15 גברים בחיים שלה .
7. משהו שלמדתי ממנה :
א. להגיד את האמת זה ממש עוצמתי. אבל צריך להבין איך עושים את זה .
ב. זה לא משנה מה יחשבו עליי . נכון, אני ממש מיוחד ויש בי המון דברים מיוחדים ומגניבים, אבל גם אם יום אחד יקרה משהו שיהפוך אותי לאדם רגיל ושגרתי. זה עדיין לא ישנה לי .
ג.לבגוד זה לא ביג דיל במיוחד אם אתה לא אוהב את חברה שלך. אבל תספר לה שבגדת .
ד. סקס זה לא ביג דיל, להיפגש עם מישהי כוסית זה לא ביג דיל, לישון ביחד עם כוסית על במיטה זוגית זה לא ביג דיל וזה לא אומר שבטוח תשכבו, שום דבר לא ביג דיל, הכל זה משחק וידאו
אז.הבנת נכון, באמת ישנתי אצל מישהי ממש ממש כוסית ולא שכבנו ואפילו לא התנשקנו.
זה די מוזר, אבל באמת היה לה חבר שהיא מאוהבת בו.
אני לא אומר שלא היה לי סיכוי, כן היה לי, אבל הוא היה נמוך .
למדתי המון והשגתי ידידה.

ציטוט ההודעה