ככה אני רוצה לעבור משם ואין כוס אמק אני יוצא משם , עדיין לא סירבתי םפקודה ובלאגן וגם אם כן אני עושה את זה ברצינות ובכבוד, ככה לא עשיתי טירונות כי חודש לא הייתי שם בגלל ניתוח ועכשיו מנסים לסדר שיחה עם מפקד המגמה ומפקד המסלול , אמרתי למפקד הקורס שאני לא ישרת שם אני אשב בכלא כמה שצריך או אברח להם לכלא.. קיצור נתתי שתי אופציות מדריך קרב מגע או משמר הגבול.
עכשיו חג וזה ותשמעו אני מגרד כל פיסת מידע שיש על מקרים כאלה לא מעניין דעות "תנסה להתחבר אחי אעע" תשמרו את זה לעצמכם ,עם כל הכבוד , מי שמעוניין לעזור ואני מאוד אעריך תשתפו אותי במקרים כאלה ודעתכם כמה זמן אצטרך לשבת בכלא או שהגיוני לצאת מחיל האוויר למשמר הגבול או להדרכת קרוב מגע ושתי אלו הרחק מביסל"א 883. המצב הוא כזה- סה"כ לא עשיתי שם טירונות אפילו ו"כל המחזור שלי" מוסמך רובאי 03 פשוט עברתי ניתוח ועכשיו אני בפטור עבודה משרדית אבל ברוך ה' בכושר טוב ולהדרכת קרב מגע מפקד הקורס אמר שהם ינסו לבחון לי אופציה לזה ויארגנו שיחה עם מפקד המגמה וזה כי יש לי ניסיון בתחום (מתאגרף וזה).
עזרה אחים שלי היהודים אני יוצא משםםםם אחי יוצא אחייי עזרו לי לעשות זאת הכי מהר וקל .
חג שמח לכולם ושבוע טוב

ציטוט ההודעה