מה ההבדל בין להצליח בחיים ולהצליח את החיים?
מה אתה חושב שיותר חשוב?
מה ההבדל בין להצליח בחיים ולהצליח את החיים?
מה אתה חושב שיותר חשוב?
|
|
אחחחח כמה שהייתי רוצה לענות לך רק לא הבנתי את השאלה, תכתוב את זה יותר ברור בבקשה
אצלי זה גם אותו הדבר..להשיג את המטרה, אבל אני מאמין שמר רוחניות מתכוון למשהו אחר כמו כל דבר..ומשום מה גם נראה לי שמקומי לא פה בפורום..אני ישתדל לא להציק יותר מידי חחח
אם יש כאן אנשים בודדים שהצליחו להשיג מהפורום הזה תועלת אני מאמין שאתה אחד מהם כי לפי הכתיבה שלך אני מנחש שאתה אדם מעשי מאוד.
בכל מקרה, אתה לא צריך לפסול משהו שלא מתיישב לך בראש.
זה לא או רוחניות או מעשיות, זה באמצע.. כשלי המעשי קצת לא מתפקד פתאום צץ לי איזה מקור עזר או רעיון ברוחני..
כשהרוחני לא מתקדם אצלי לשום מקום אני "פתאום" מקבל תוצאה במעשית..
וכך זה נמשך כבר כמה שנים טובות ולדעתי ככה זה צריך לעשות.
יש המון דברים "רוחניים" אם בא לך לקרוא להם ככה שיכולים לעניין אותך וזה ממש לא מצריך ממך לוותר על המטרות שלך בחיים ועל העשייה הפוריה.
הפורום הזה יכול להקנות לך ידע, ידע שבשבילו אתה לא צריך להשתנות או לשלם כסף..
זה תמיד מרתק לחשוב שאתה כבר "יודע הכל" ושאין שום דבר שיכול לחדש לך ופתאום בזכות איזה פורום או אתר באינטרנט אתה מגלה דבר חדש שלא ידעת על קיומו קודם לכן, אין הרגשה מרתקת מזו.
מסכים איתך לגמרי..והאמת שכבר לקחתי כלי אחד מהפורום הזה- את המדיטציה הזאת...היה לי בעיה לא מזמן בצבא שהיה לי קשה להירדם וזה מאד הפריע לי כי אני נמצא ביחידה מסויימת שלא מאפשרת לי לא להיות ערני..אני חייב להשתמש בשעות השינה המצומצות שניתנות לי כדי להיות ער ומפוקס בכל היום, וזה שלא נרדמתי זה מאד הקשה לי..פנית לפורום ונתנו לי את הכלי של המדיטציה לפני השינה, ואני חייב להודות שזה עשה פלאים.
אין בעיניי חשוב יותר או חשוב פחות. עושר זה מאד חשוב כי כסף זה האמצעי העיקרי בחיים שלנו..אין לנו עוד מלבדו. אבל מן הסתם שאי אפשר לקנות אהבה בכסף ואי אפשר לקנות עוד המון דברים בכסף...רק אושר נותן לך את הדברים האלה. ככה שאין משהו עדיף.
[QUOTE=rodney1;7634390]מסכים איתך לגמרי..והאמת שכבר לקחתי כלי אחד מהפורום הזה- את המדיטציה הזאת...היה לי בעיה לא מזמן בצבא שהיה לי קשה להירדם וזה מאד הפריע לי כי אני נמצא ביחידה מסויימת שלא מאפשרת לי לא להיות ערני..אני חייב להשתמש בשעות השינה המצומצות שניתנות לי כדי להיות ער ומפוקס בכל היום, וזה שלא נרדמתי זה מאד הקשה לי..פנית לפורום ונתנו לי את הכלי של המדיטציה לפני השינה, ואני חייב להודות שזה עשה פלאים.
כנראה שמשהו הטריד אותך או שפשוט סתם היה קשה לך להרפות מחשבות מתרוצצות
כשאתם חושבים מה המטרה שלכם בחיים תמיד תשמרו לצד דביקות במטרה גם על גמישות ולא על התקבעות מחשבתית, תמיד תדעו שמטרה עלולה להשתנות וכושר של שינוי מטרות זה מתנה מאלוהים![]()
התגובה נשלחה פעמיים, אנא מיחקו את זאת.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-09-2012 בשעה 18:42.
אומנם השתנות והסתגלות זוהי יכולת אבולוציונית (Evolution = שינוי) חשובה מאוד להישרדות אך אני שואל את עצמי, אם התנאים משתנים ובהתאם להם גם המטרות שלנו, לשם מה להציבן מלכתחילה?כשאתם חושבים מה המטרה שלכם בחיים תמיד תשמרו לצד דביקות במטרה גם על גמישות ולא על התקבעות מחשבתית, תמיד תדעו שמטרה עלולה להשתנות וכושר של שינוי מטרות זה מתנה מאלוהים![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-09-2012 בשעה 19:07.