קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-08-2010, 19:05
  2. שיפור לאחרונה,
    על ידי emek בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-05-2007, 11:37
  3. לאחרונה יצאו 2 מיקסטייפים חדשים(:
    על ידי techno barzel בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:34
  4. Daniel Powter-Bad Day - סינגל פצצצצה שהולך מעולה ב- MTV
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 08:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

לאור מה שהולך פה לאחרונה. שיפור רמת החיים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל לאור מה שהולך פה לאחרונה. שיפור רמת החיים.

לאחרונה כל הפורום הזה בלאגן, יבואו לפה אנשים חדשים ויתבלבלו ובגלל זה יפגעו. LMS, שרירי לסת, עצמות לחי, שיערות ביצים, ביטחון עצמי, פיקאפ. מלא זיוני שכל רצו פה לאחרונה, והאמת שחלקם נכונים. אבל חלקם פשוט זיון שכל שיכול לפגוע בכם.

קודם כל, אתם צריכים לקבוע לעצמכם מטרות:

רוצים להצליח עם נשים? זו מטרה לא טובה. נשים לא יבואו אליכם במטה קסם. אתם צריכים לשפר את כל החיים שלכם
    רוצה לייפסטייל? גם לא מטרה טובה. מטרה צריכה להיות ברורה וספציפית.
    אז מה אתם רוצים? תחליטו. בוא נניח שבאתם לפורום הזה כדי למאמר את רמת החיים שלכם בכללי. שיפור רמת החיים כולל שיפור במראה, במעגל החברתי, ובביטחון העצמי שלכם. ואלה הדברים עליהם אני הולך לדבר פה.

ביטחון (שבעקבותיו גם באים כל שפת הגוף, מגע, מיניות וכו' וכו'- כל הפיקאפ בנוי על הביטחון העצמי שלך להיות מי שאתה) צריך להיות מבוסס. הביסוס של הביטחון מקורו במראה ובסטאטוס (יש שיאמרו כסף. עזבו אתכם, למרות שכסף יביא לכם בנות, וכדאי שתעשו כסף כי זה כלי חשוב לשיפור רמת החיים- אני לא מתכוון ללמד אתכם להתעשר).

מראה.
    מה זה מראה? מראה זה טיפוח עצמי. כשאני אומר מראה, אני לא מתכוון לשרירי הלסת ולעצמות הלחיים שלך- אלא למראה וטיפוח כללי. ברור שיופי יעזור- אבל גם בן אדם שנראה נורמאלי ולא דגומן יכול לטפח את עצמו ולהיות יפה.

סטטוס וביטחון. הם המשמעותיים ביותר, והם גם הולכים יחד.
    מה זה סטטוס? סטטוס הוא מעגל חברתי. הרבה מכרים וחברים. להכיר אנשים ולהיות אהוב על ידם. המכרים האלה מכירים (לך) הרבה אנשים- וכך יתרחב המעגל החברתי שלך. למעגל חברתי יש שלושה יתרונות משמעותיים. הוא מפתח ביטחון (כמו שאסביר עכשיו), ובזכותו אתה זוכה להכיר בנות שוות. זה הרי הגיוני- ככל שתכיר יותר אנשים שמכירים אנשים, תכיר יותר בנות. עוד יתרון משמעותי, אתם תקבלו הרבה טובות, הנחות, ובכללי החיים שלכם יהיו הרבה יותר קלים.
    מה זה ביטחון עצמי? שאלה מעולה. אנשים מרשים לעצמם לזרוק את המושג הזה בלי לחשוב לעומק מה הוא אומר, ולכן גם אנשים מפרשים אותו באופן שלפעמים בפוגע בהם. אם אתה מסתובב וזורק הערות לבחורות על השיער שלהן וצוחק עליהן אחר כך.... לא, זה לא אומר שיש לך ביטחון עצמי. אז קודם כל אני אנסה לפרש את המושג. ביטחון עצמי הוא, לפי המושג הפשוט, חוות הדעת שיש לאדם על עצמו. כשאני אומר שצריך להיות לך ביטחון עצמי, אני מתכוון שאתה צריך שהדימוי העצמי שלך יהיה גבוה. אבל, וזה אבל גדול- גבוה ודי מדויק. אם אתה שחיף לבן, אל תסתובב ברחוב ותגיד כמה אתה יפה. אתה סתם שקרן וטיפש. חוסר ביטחון הוא אותו הדבר שמונע ממך לגשת לבחורה ברחוב, לעמוד מול קהל, או להשתין במשתנות כשיש אנשים ליד. חוסר ביטחון הוא כשאת מתבייש במה שאתה. וזה דבר שאסור שיקרה. לכל אדם יש דעה, יש מה להגיד, ויש מה לעשות בעולם הזה. ההבדל בין אדם בעל ביטחון לבין אדם ללא ביטחון. הוא שזה בעל הביטחון יציג את הדעה שלו ובעל הביטחון יתבייש להציג אותה. נחשו למי יקשיבו?
    ביטחון עצמי מבוסס וקיים יכלול בתוכו חברותיות וכריזמטיות. ברגע שיהיה לך כזה אמיתי ומבוסס, אנשים יאהבו אותך וירצו להיות בחברתך.

סטטוס וביטחון הולכים יד ביד, זאת אומרת שכאשר יש לך ביטחון עצמי, אתה תקרין את עצמך בצורה חברותית יותר החוצה, אנשים יאהבו אותך וירצו להסתובב איתך, ותרחיב מעגל חברתי- כמו גם תכיר בנות שיאהבו אותך- כי אתה מטופח, כריזמטי ובעל ביטחון. כמובן זה עובד גם להפך, כשיש לך מעגל חברתי (כנ"ל מראה וכסף), הביטחון שלך ירקיע שחקים אוטומטית.

אז מה סיכמנו עד עכשיו? טיפוח עצמי ומעגל חברתי הם מפתחי הביטחון הטובים ביותר. ביטחון עצמי מפתח מעגל חברתי, ולכן, כדי להביא בנות שוות ולהיות בעל חיים טובים וקלים- אתה צריך שיהיה לך ביטחון שיבוסס על טיפוח עצמי ומעגל חברתי.

אז עכשיו שאלת המאה. מה אם אין לי מראה, סטטוס, ובטח שלא ביטחון עצמי. איך אני מזיין בנות שוות, בת'כלס.
    אז התשובה היא לעבור תהליך. תהליך ארוך. תהליך שלא יביא לך רק בנות שוות, אלא כזה שיביא לך חיים טובים וקלים יותר. אדם כזה (בהנחה שהוא לא איזה מפלצת כן?) צריך להתחיל להיראות טוב. להתלבש יפה (לא בהכרח מותגים- אני למשל לובש גופיות כי זה יפה לי), להריח טוב, להתאמן ולהתנפח, לאכול בריא (לא לוותר על מאכלים טעימים!), להשתזף, לא להיות שמן, לא להיות שעיר במקומות לא נכונים, להיות מסופר יפה, וכו'. אני לא באמת צריך להסביר לכם איך משפרים מראה ומטפחים את עצמך, נכון?
    בזמן שאתה תתאמן ותיראה יותר ויותר טוב, אתה גם תתחיל להרגיש יותר טוב ותהיה יותר בטוח בעצמך. תכריח את עצמך לעשות דברים שמפחידים אותך כדי להבין שהשד לא נורא כ"כ (ואני לא מדבר רק על להתחיל עם בנות, אלא גם אל דברים שלא קשורים לזה- לדוגמא לעמוד מול קהל, לרקוד במסיבה, להזמין מישהי לצאת- וכל דבר שביישנות מונעת מכם לעשות). בנוסף, תתחיל להיות חברותי. מאוד. תכיר אנשים זרים ברחוב כל הזמן, תפתח שיחות עם כל אחד, תשמור על קשרים עם אנשים שיש להם קשרים- בקיצור תפתח מעגל חברתי- ככה תזכה להכיר הרבה בנות ותגדיל את ההצלחות.

כפי שאמרתי בהתחלה, מטרות צריכות להיות ברורות וספציפיות-
    להקפיד ללכת למכון.
    לקבוע תור לרופא לגבי הכאב הזה שמציק לי. אין לי מקום לכאבים בחיים שלי.
    לצאת בערבים באופן קבוע, לסחוב את החברים.
    להקפיד להסתפר ולשמור על מראה מטופח.
    לעשות היום X שמבייש אותי.
    להקפיד להתגלח ולהיות שזוף ויפה.
    להכיר אנשים, בנים ובנות. לגרום להם לאהוב אותי.

זה כמובן דוגמא ולא צריך ללכת על פיה, אבל הבנתם אותי. כשהמטרות ספציפיות זה גורם לך לרצות לעמוד בהן.

*בשביל להצליח צריך להתאמץ. לכו למכון, לכו לרוץ, לכו להשתזף, תתחילו עם בנות, תדברו עם אנשים זרים בברים ומסיבות, תכירו את המפיקים של כל המסיבות והברמנים בברים ותתחברו אליהם (אתם לא צריכים להחליף את החברים שלכם ולהתחיל להיות יחצ"נים. אבל רק תשמרו על קשרים טובים עם אנשים שמשפיעים).

* אל תפגעו באף אחד. אל תלכו ותצחקו על בנות או תציעו להן להזדיין איתכן כי זה לא יפה ופוגע. גם אם בשבילכם זה מצחיק ונחמד, בשביל הבנאדם השני זה פוגע ומעליב. תהיו בני אדם ולא חארות. יש מספיק דרכים להתגבר על הפחדים שלכם בלי לפגוע באפחד.

*התמדה זה הדבר הכי חשוב בעולם. בלי להתמיד אתם כלום. ההתחלה היא תמיד הכי קשה. ברגע שאתם ברצף ושגרה של משהו (אימונים לדוגמא) יהיה לכם הרבה יותר קל להישאר בה, כי המוח שלנו פועל בעקביות.

* העיקר תצחקו הרבה ותיהנו הרבה. אל תשכחו את החיים שלכם ואת היופי בהם. זה תהליך ארוך ומאתגר, אבל מה גם משמח ברמות אחרות, באמת. אולי ביום מן הימים אני אספר לכם את הסיפור שלי כי אני עברתי תהליך דומה, פשוט זה ארוך וגם ככה חפרתי.

* הכי חשוב לי כרגע. אל תאמרו "טוב יש כיפור ואז יש סוכות ואח"כ מתחילים ללמוד נורא קשה אז בקיצור בחופש הגדול אני אירשם למכון כושר ואתחיל לעבוד על עצמי!" עכשיו. שימו שעון מעורר למחר בבוקר ותתקשרו למכון הכושר הקרוב לביתכם, ותקבעו פגישה. תתקלחו כל יום. תעשו כל יום משהו שאתם מתביישים לעשות. תתחילו לצאת בערבים. אל תשבו בלילה בבית מול המחשב. צאו עם חברים שלכם, תראו עולם. הרבה יותר כיף מלשפשף כל היום.

אני מקווה שעזרתי לכם, צום מועיל לצמים, וגמר חתימה טובה לכולם (:. ותזכרו, אחרי שאתם מבקשים סליחה מכולם, תבקשו סליחה מעצמכם. תבקשו סליחה שנתתם לעצמכם לא לעשות כלום ולבזבז זמן כל כך יקר. לכו תהנו מהחיים האלה, הם לא כאלה ארוכים כמו שזה נראה !

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מדהים, כל הכבוד לך.

אהבתי במיוחד את כל זה:
    "
    *בשביל להצליח צריך להתאמץ. לכו למכון, לכו לרוץ, לכו להשתזף, תתחילו עם בנות, תדברו עם אנשים זרים בברים ומסיבות, תכירו את המפיקים של כל המסיבות והברמנים בברים ותתחברו אליהם (אתם לא צריכים להחליף את החברים שלכם ולהתחיל להיות יחצ"נים. אבל רק תשמרו על קשרים טובים עם אנשים שמשפיעים).

* אל תפגעו באף אחד. אל תלכו ותצחקו על בנות או תציעו להן להזדיין איתכן כי זה לא יפה ופוגע. גם אם בשבילכם זה מצחיק ונחמד, בשביל הבנאדם השני זה פוגע ומעליב. תהיו בני אדם ולא חארות. יש מספיק דרכים להתגבר על הפחדים שלכם בלי לפגוע באפחד.

*התמדה זה הדבר הכי חשוב בעולם. בלי להתמיד אתם כלום. ההתחלה היא תמיד הכי קשה. ברגע שאתם ברצף ושגרה של משהו (אימונים לדוגמא) יהיה לכם הרבה יותר קל להישאר בה, כי המוח שלנו פועל בעקביות.

* העיקר תצחקו הרבה ותיהנו הרבה. אל תשכחו את החיים שלכם ואת היופי בהם. זה תהליך ארוך ומאתגר, אבל מה גם משמח ברמות אחרות, באמת. אולי ביום מן הימים אני אספר לכם את הסיפור שלי כי אני עברתי תהליך דומה, פשוט זה ארוך וגם ככה חפרתי.

* הכי חשוב לי כרגע. אל תאמרו "טוב יש כיפור ואז יש סוכות ואח"כ מתחילים ללמוד נורא קשה אז בקיצור בחופש הגדול אני אירשם למכון כושר ואתחיל לעבוד על עצמי!" עכשיו. שימו שעון מעורר למחר בבוקר ותתקשרו למכון הכושר הקרוב לביתכם, ותקבעו פגישה. תתקלחו כל יום. תעשו כל יום משהו שאתם מתביישים לעשות. תתחילו לצאת בערבים. אל תשבו בלילה בבית מול המחשב. צאו עם חברים שלכם, תראו עולם. הרבה יותר כיף מלשפשף כל היום."

באמת שבפגעת בכל הנקודות החשובות ביותר, ואני מאד מקווה שכל החבר'ה שחושבים שכדי להיות מצליח צריך כסף ולהראות טוב, זה נכון אבל חלקית, אני מקווה שאנשים יתחילו לקלוט את זה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 27-09-2012 בשעה 20:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

כל הכבוד. משהו רציני סוף סוף שאשכרה יעזור.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect