קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-07-2006, 00:15
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-03-2006, 16:59
  3. [זיהוי שיר]שיר צרפתי מוכר נראה לי שמוכר
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 22:51
  4. איזה ארוחת ערב אם מזל חחח
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 01:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

ארוחת חג צרפתי

  1. #1
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    mrntwnoc
    תאריך הצטרפות
    06/2012
    גיל
    48
    הודעות
    261
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    mrntwnoc
    מין: נקבה

    ברירת מחדל ארוחת חג צרפתי




    מנה ראשונה: סלט חסות עם קישואים וויניגרט דבש


    המרכיבים ל-4-6 מנות:
    לסלט:2 לבבות חסה שטופה
    2 ראשי אנדיב בינוניים, שטופים היטב
    100 גרם גרעיני דלעת קלויים במחבת
    1 גליל גבינת עיזים
    2 קישואים

    לוויניגרט:1 כף דבש
    1 כפית חרדל
    קורט מלח
    1 כפית חומץ
    100 מ"ל שמן חמניות


    (צילום: ירון ברנר)

    אופן ההכנה:
    1. חותכים את הקישואים לקוביות גדולות ומשחימים אותן בשמן זית במחבת. מצננים במקרר.
    2. בקערה קטנה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, ובקערה גדולה נפרדת מערבבים את החסות והקישואים המצוננים. מוסיפים את הרוטב לחסות, ומערבבים היטב. מוסיפים פרוסות מגבינת העיזים ומקשטים בגרעיני הדלעת ובעשבי תיבול לפי הטעם.

    מנה עיקרית: פילה דניס בחמאת תפוזים עם ירקות בשמן זית


    המרכיבים ל-4 מנות:
    4 פילטים של דניס
    4 גזרים
    4 קישואים
    50 גרם קמח
    מיץ מ-6 תפוזים
    150 מ"ל יין לבן יבש
    2 בצלי שאלוט
    200 גרם חמאה
    שמן זית - לתיבול וצלייה


    (צילום: ירון ברנר)

    אופן ההכנה:
    1. מכינים את חמאת התפוזים: מטגנים את בצלי השאלוט בסיר עם שמן זית עד לשקיפות. מוסיפים את מיץ התפוזים והיין הלבן ומבשלים בסיר על אש נמוכה עד לצמצום הנוזל בכחצי.
    2. מוסיפים את קוביות החמאה לסיר עם מיץ התפוזים והיין, מערבבים היטב עד לקבלת נוזל סמיך ואחיד.
    3. מכינים את טליאטלה הירקות: מקלפים את הגזרים והקישואים ובעזרת קולפן הירקות קולפים טליאטלה מן הירקות. מרתיחים מים חמים עם מלח, ומבשלים בהם את הטליאטלה במשך כ-4 דקות. מסננים, מתבלים בשמן זית ומניחים בצלחת.
    4. מכינים את הדגים: מקמחים את הפילטים בצד העור וצולים במחבת משומנת.
    5. הגשה: מציבים בצלחת את הפילטים והטליאטלה, ומוסיפים מעל את חמאת התפוזים החמה.

    קינוח: פנקוטה דבש, תפוחים מקורמלים ורימון


    המרכיבים ל-4-8 מנות:
    1 מיכל שמנת מתוקה 32%
    150 גרם דבש
    4 גרם ג'לטין
    2 תפוחים
    מעט קוניאק לפי הטעם
    זרעים מרימון אחד
    20 גרם חמאה
    75 גרם סוכר
    מיץ מלימון אחד


    (צילום: ירון ברנר)

    אופן ההכנה:
    1. מרתיחים בסיר את השמנת, הדבש והג'לטין במשך כדקה, תוך כדי ערבוב.
    2. מעבירים את הנוזל לכוסות זכוכית גבוהות, ומצננים במקרר שעה לפחות.
    3. מקלפים וחותכים את התפוחים. ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את התפוחים, הסוכר והקוניאק. מבשלים במשך כמה דקות.
    4. הגשה: מניחים את התפוחים המקורמלים מעל הפנקוטה ומפזרים מעל גרגרי רימון

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    9,661
    לייקים
    461
    נקודות
    46
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה על המתכונים,
    אנסה בהזדמנות.

  4. #3
    PureToxic
    אורח

    ברירת מחדל

    תודה רבה על המתכונים נראה טעים

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,021 | הודעות: 8,151,603 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect