קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-03-2010, 16:40
  2. [קונה]פרקים של הסדרה אבא חורג אמא חורגת
    על ידי קופיקו בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-01-2007, 18:33
  3. (קונה)כמה פרקים של צער גידול בנות או אבא חורג אמא חורגת
    על ידי קופיקו בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-04-2006, 12:34
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 17:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

ניפקדת יומיים אבא מאושפז אמא נכה אין יחס

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סיוון
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל ניפקדת יומיים אבא מאושפז אמא נכה אין יחס

אבי התאשפז ביום שני עבר 2 ניתוחים ברגל עקב זיהום דלקת חמורה. אימי נכה משותקת בחצי גוף ימין .יש לי אח בן17 תלמיד. ויש לי תש 5. מצב כלכלי קשה המון חובות ועיקולים יש לאבי.

ביום שני יצאתי לטיול עם הבסיס ובמהלך הטיול ניסיתי לארגן לי מיוחדת ליום שלישי לא רצו לאשר לי כי אני נמצאת בתורנות רסר.. בסוף אחרי בכי ארוך אישרו לי .. מיוחדת ליום שלישי. 
    אבי עבר ניתוח נוסף ונישאר מאושפז היום, פניתי לקצין העיר שידברו עם המפקדים שיאשרו לי את המיוחדת לרביעי וחמישי ,התקשרו למפקדת היא התקשרה אלי ואמרה שהיא לא יכולה לאשר לי את המיוחדת כי אין לה חיילים שיחליפו אותי ברסר..אני חייבת לעמוד בחנות אין אפשרות שהוא יפסיד את הכסף יש לו מינוס וחובות ענקיים לא הייתה ברירה ואני נפקדת היום וכניראה גם מחר . 
    המצב קשה אין מי שיעזור לי והמפקדת אומרת לי שאחי לא ילך ללימודים..הוא בביהס צבאי ולא יכול להפסיד חומר...
    מה אני אקבל ?האם אצא זכאית!?האם אני צודקת?האם זה הוגן???? האם לקבול?  בכללי היא מתעלמת מהבעיות לא משחררת אותי מוקדם,אני מגיעה כל יום ב6וחצי בערב אימי נשארת רעבה עד שאני באה מחכה למקלחת,היא יורדת עלי כל הזמן ואומרת לי שהיא לא תאשר לי לקחת את אימי הנכה לטיפולים... עובדת עצות !!!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

אני לא מבין למה את לא עושה בשכל. את פשוט מסבכת את עצמך.בואי לפרטי.

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

האם פנית למפקד ממונה? הייתי לפני הכל פונה למפקד ממונה ורק אם זה נכשל מתחיל להתעסק עם דברים אחרים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סיוון
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פניתי למפקד הגף שלי במהלך הטיול והוא בקושי היה מוכן לאשר ליום שלישי כי לא מצאתי מי שיחליף אותי ברסר
    לבסוף הוא הסכים לתת לי יום מיוחדת אחד , כי חיילת אחרת הלכה ואמרה לו ולמפקדת שהם עושים לי עוול ופוגעים בפרנסה של משפחה שנילחמת ונימצאת בבעיה .
    ככה הם השתכנעו ואחרי שבכיתי בלי סוף על הטיול
    לכן למחרת פניתי לקצין העיר שיפנה אליהם ויבקש שיאריכו לי את החופשה , מה שהם כמובן סירבו לעשות בתירוץ שאין חיילים שיכולים להחליף אותי ברסר ושהם לא יכולים להיות אחראים , ואם אני לא מגיעה אז התלונה היא מהרסר .
    קיצר לא ניסו לעשות כלום . למרות שקצין העיר פנה אליה -למפקדת .

שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ

האם פנית לקצינת הת"ש בבסיס שלכם? במצבך אני מאמין שהיא יכולה לעזור, היא הגורם המוסמך לפנות אליו במקרה של בעיות מול המפקדים.
    לפעמים מפקדים בצבא חושבים שחובות כאלה או אחרות הם הכל בחיים וצריך להשפיע עליהם מבחוץ, נסי לפנות לקצינת הת"ש בבסיס שלך האם היית איתה בקשר?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סיוון
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דיברתי איתה לגבי היום מיוחדת הראשון מה התהליך שאני צריכה לעשות שיאשרו לי היא אמרה שמגיע לי היום הזה במידה והמפקדיפ מאשרים לה זאת טלפונית או במייל . המפקדים נלחמו לא לאשר לי בכלל את היום הראשון בגלל הרסר(לבסוף אישרו) . אז כבר ויתרתי על לבקש מהם את היום השני והשלישי . לכן פניתי לקצין העיר שהוא גורם חיצוני שאולי יגרום להם להבין שמה שהם עושים לא בסדר. אבל אפילו שקצין העיר פנה אליהם המפקדת התקשרה אלי ואמרה שהיא לא מאשרת לי את אתמול , ולכן לא היתה לי ברירה אחרת ונאלצתי בלית ברירה להיות נפקדת .
    כשאחזור לבסיס ביום ראשון אפנה לקצינת התש , האם קצינת תש יכולה להשפיע על שחרור מוקדם מהבסיס ביומיום?? האם יש טעם לפנות לקפס בנושא? כי אני בטוחה שאני אחזור והמפקדת תמשיך להתעלל בי .
    היא קוראת לי כלבה שלא מבצעת את העבודה , בזמן שאני יושבת עם ערמות של דפים מ7וחצי בבוקר עד 5 באמת שאני נותנת את כל כולי אני לא רוצה בעיות,אני עושה את העבודה שלי ומעבר כי באמת חסרים חיילים , כל מה שהם רוצים ,אני רוצה לשרת . פשוט המצב שלי בבית קשה אז המינימום להתחשב

שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ

בהחלט אני מאמין שקצינת הת"ש יכולה לעזור לך אם כי שוב הידע שלי בנושא די מוגבל ולכן איני מקור מוסמך לעניין אבל מהיכרותי עם המערכת ניתן להשפיע על הקצין בהחלטות לא רציונליות ע"י גורמים מבחוץ.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

צאי מהצבא, חבל שככה את תסבלי + המשפחה שלך תסבול. זה לא שווה את זה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect