קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך מפתחים שריר בבטן תחתונה?
    על ידי BinyaM בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-07-2006, 21:05
  2. תגובות: 84
    הודעה אחרונה: 24-05-2006, 22:17
  3. {קסם} קסם + איך עושים אותו!
    על ידי Bomber בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-01-2006, 15:07
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 23:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

הדבר שעוצר אותי מלהגיע לשינוי - איך מפתחים אותו ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הדבר שעוצר אותי מלהגיע לשינוי - איך מפתחים אותו ?

מה שעוצר אותי מלהגיע לשינוי זה כישורי שיחה,
    אני בן אדם שממש קשה לו לדבר ולא בגלל שאני מתבייש אני עברתי שינוי ענקי פעם הייתי ילד שמן וביישן אני לא אחפור לכם על העבר שלי אבל אני אספר שהיום אני כבר לא ילד שמן ואני לא ביישן אם יש לי משהו להגיד אני אומר ופה באה הבעיה שאין לי הרבה מה להגיד .
    אני שומע את כולם מספרים חוויות בא לי להשתתף בשיחה אבל אין לי מה להגיד כי בעברי הייתי מסתגר בבית ואין לי מה לספר,
    השיחות איתי הם נורא משעממות כל שיחה תמיד נתקעת ומגיעה למצב של שקט ושוב אני חוזר לא בגלל שאני מתבייש להוציא מילים מהפה זה בגלל שאין לי לומר .
    לא תגידו שלא ניסיתי, עברתי על הרבה מדריכים באנטרנט קראתי ספרים ושוב דבר לא עוזר אני תמיד נתקע בשיחה אני מנסה לפתח כישורי שיחה כבר כמה שנים אפילו התחלתי לעבוד בעבודה שדורשת ממני להיות באינטרקציה עם אנשים אבל זה גם לא עזר.

פעם הייתי ילד שמן ביישן והשקט של החבורה
    היום אני כבר לא שמן עם יותר ביטחון אבל עדיין השקט של החבורה .

למה זה מונע ממני להגיע לשינוי ?
    המטרה שלי היא להרחיב את המעגל החברתי וכשאין לך מה לומר זה נורא קשה . אנשים מקבלים ממני רושם של בן אדם משעמם ואת ההמשך אפשר להבין לבד.

אשמח לדעת אם יש לכם איזה עצות שאוכל להשתמש בהם בכדי לשפר את כישורי השיחה שלי .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

לדעתי אתה פשוט צריך לצאת ולחוות כמה חוויות שיהיה לך מה לשתף
    כלומר,תישב עם עצמך ותרשום דברים שהייתה רוצה לעשות או לעסוק בהם כמו לנסוע לשם או ללכת לעשות את זה(יעני תחביבים)
    ואז תאמין לי שיהיה לך הרבה מה לספר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

מהם הצעדים הראשונים שביכולתך לעשות עכשיו בשביל לשפר בקצת את כישורי השיחה שלך ולהכניס לארגז הכלים שלך נושאי שיחה אופציונאליים?

שלום xpo18 וברוך הבא לפורום אימון אישי.

לגבי הנושא של הפוסט:

1. אני מסכים עם maximqaz וממליץ לך לבצע את המלצתו.
    2. קרא את הספר (אם עוד לא קראת) של דייל קארנגי - כיצד תרכוש ידידים והשפעה. זהו ספר חובה לכל אדם.
    3. אתה מה שאתה בגלל מה שאתה חושב שאתה. קרא את המשפט שוב כדי להבין אותו.
    אתה בטוח שאתה השקט של החבורה ולכן אתה באמת כזה. אני בטוח ששפת הגוף שלך משקפת את זה כשאתה בסביבת אנשים והם מרגישים את זה.
    לפתח שיחה עם מישהו זר זה עניין לא פשוט ודורש אומץ. לכן, אני ממליץ לך להתחיל לפתח שיחות עם אנשים שאתה כבר מכיר, כאלו שאתה מרגיש בנוח איתם.
    נסה לפתח שיחות עם בני משפחה וחברים קרובים.
    4. במידה ויש לך חבר קרוב מקובל בחבורה, שתף אותו ברצון שלך לבלוט ותבקש ממנו עזרה להיכנס לעניינים.
    5. אני לא יודע בן כמה אתה, אבל כולם יכולים לדבר על לימודים, תחביבים, טיולים וחוויות מהעבר.
    6. על מה חברים שלך מדברים? אם אתה לא מבין בנושאי השיחה, למד עליהם באמצעות האינטרנט ותשתלב בשיחות שלהם להבא.
    7. שנן מספר פעמים במהלך היום ובעיקר לפני השינה את המשפט: תמיד יש לי מה לומר וכולם נהנים לשמוע אותי מדבר.

תתחיל בעצות האלו, תעדכן אותנו איך הולך לך ואם יש צורך בעצות והכוונה נוספת, נשמח לסייע לך. בהצלחה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי maximqaz צפיה בהודעה
    לדעתי אתה פשוט צריך לצאת ולחוות כמה חוויות שיהיה לך מה לשתף
    כלומר,תישב עם עצמך ותרשום דברים שהייתה רוצה לעשות או לעסוק בהם כמו לנסוע לשם או ללכת לעשות את זה(יעני תחביבים)
    ואז תאמין לי שיהיה לך הרבה מה לספר
    רעיון טוב, אני אפתח קובץ במחשב שכל יום אני אכניס בו חוויות חדשות ( אני גם נוטה לשכוח המון אז זה מעולה בשבילי)

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מהם הצעדים הראשונים שביכולתך לעשות עכשיו בשביל לשפר בקצת את כישורי השיחה שלך ולהכניס לארגז הכלים שלך נושאי שיחה אופציונאליים?
    אני עובד במקום שדורש ממני להיות באינטרקציה עם אנשים אבל זה לא כל כך משפר את הכישורי שיחה .
    אני חוסך כסף כדי שאני אוכל להתחיל ללמוד נגינה על אורגן ( אני אומר את זה כבר הרבה זמן אבל תמיד איכשהו הכסף מתבזבז)
    עוד משהו שאני יכול לעשות זה להירשם למכון כושר שגם את זה אני מתכנן כבר הרבה זמן אבל משהו עוצר אותי מלעשות את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי עומרי כהן צפיה בהודעה
    שלום xpo18 וברוך הבא לפורום אימון אישי.

לגבי הנושא של הפוסט:

1. אני מסכים עם maximqaz וממליץ לך לבצע את המלצתו.
    2. קרא את הספר (אם עוד לא קראת) של דייל קארנגי - כיצד תרכוש ידידים והשפעה. זהו ספר חובה לכל אדם.
    3. אתה מה שאתה בגלל מה שאתה חושב שאתה. קרא את המשפט שוב כדי להבין אותו.
    אתה בטוח שאתה השקט של החבורה ולכן אתה באמת כזה. אני בטוח ששפת הגוף שלך משקפת את זה כשאתה בסביבת אנשים והם מרגישים את זה.
    לפתח שיחה עם מישהו זר זה עניין לא פשוט ודורש אומץ. לכן, אני ממליץ לך להתחיל לפתח שיחות עם אנשים שאתה כבר מכיר, כאלו שאתה מרגיש בנוח איתם.
    נסה לפתח שיחות עם בני משפחה וחברים קרובים.
    4. במידה ויש לך חבר קרוב מקובל בחבורה, שתף אותו ברצון שלך לבלוט ותבקש ממנו עזרה להיכנס לעניינים.
    5. אני לא יודע בן כמה אתה, אבל כולם יכולים לדבר על לימודים, תחביבים, טיולים וחוויות מהעבר.
    6. על מה חברים שלך מדברים? אם אתה לא מבין בנושאי השיחה, למד עליהם באמצעות האינטרנט ותשתלב בשיחות שלהם להבא.
    7. שנן מספר פעמים במהלך היום ובעיקר לפני השינה את המשפט: תמיד יש לי מה לומר וכולם נהנים לשמוע אותי מדבר.

תתחיל בעצות האלו, תעדכן אותנו איך הולך לך ואם יש צורך בעצות והכוונה נוספת, נשמח לסייע לך. בהצלחה!
    קראתי רק חצי מהספר של קרנגי והרגשתי שמיציתי אותו, יש שם הרבה דוגמאות מהחיים הפוליטיים של ארה"ב זה ממש מסבך אותי. אבל איכשהו הצלחתי להבין את הרעיון של כל פרק שקראתי .

תודה למי שהגיב עד כה אני מהיום אתחיל להשתמש בכל עצה שהבאתם לי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xpo18 צפיה בהודעה
    אני עובד במקום שדורש ממני להיות באינטרקציה עם אנשים אבל זה לא כל כך משפר את הכישורי שיחה .
    אני חוסך כסף כדי שאני אוכל להתחיל ללמוד נגינה על אורגן ( אני אומר את זה כבר הרבה זמן אבל תמיד איכשהו הכסף מתבזבז)
    עוד משהו שאני יכול לעשות זה להירשם למכון כושר שגם את זה אני מתכנן כבר הרבה זמן אבל משהו עוצר אותי מלעשות את זה
    אם כך אני מאמין שהשאלה הייתה במקום ואחזור עליה שוב קצת אחרת:
    בהתאם למה שכתבת, מהו הצעד האחד שביכולתך לעשות עכשיו למען אחד הדברים שציינת? (נגינה, כושר, שיפור מיומנויות שיחה).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם כך אני מאמין שהשאלה הייתה במקום ואחזור עליה שוב קצת אחרת:
    בהתאם למה שכתבת, מהו הצעד האחד שביכולתך לעשות עכשיו למען אחד הדברים שציינת? (נגינה, כושר, שיפור מיומנויות שיחה).
    שאלה קשה, כל תשובה שאני חושב עליה לא כנה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

שאלה קשה, כל תשובה שאני חושב עליה לא כנה
    מי דיבר על כנות?
    אתה רוצה להגיע לשינוי ולפתח כישורים?

אז שוב אשנה את השאלה בהתאם: מהו השקר הראשון שביכולתך לבצע עכשיו למען אחד הדברים שציינת?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מי דיבר על כנות?
    אתה רוצה להגיע לשינוי ולפתח כישורים?

אז שוב אשנה את השאלה בהתאם: מהו השקר הראשון שביכולתך לבצע עכשיו למען אחד הדברים שציינת?
    אם כך אז לברר על מכוני כושר באיזור .
    נערך לאחרונה על ידי xpo18; 23-10-2012 בשעה 00:35.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אם כך אז לברר על מכוני כושר באיזור .
    אוקי, מה הספקת כבר לברר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אין דבר כזה "בן אדם שלא יודע לדבר" (חוץ ממקרים קיצוניים של בעיות תקשורת). יש דבר כזה בן אדם שלא יודע לפתוח את הפה.
    ולא, אתה לא צריך לצבור חוויות מפה ועד הודעה חדשה כדי שיהיה לך נושא שיחה עם מישהו, ממש לא.
    אני גם הייתי ככה, אבל פשוט התחלתי להגיד כל מה שעולה לי לראש והמוח שלי חוסם אותו בגלל חוסר בטחון או סתם כי נראה לי ש"לא נעים לשאול"- זה עשה לי רק טוב, ודווקא על הדברים שחשבתי שלא נעים לשאול יצאו השיחות הכי מעניינות.
    תתחיל בלהתעניין באחרים, אם יש לך סיפור שאתה יכול להזדהות עם הבן אדם או חוויה דומה או סתם משהו להגיד בהקשר למה שהוא אמר-תגיד, תפתח תפה, תתעניין.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,282 | הודעות: 8,150,864 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect