קודם כל, את הקומיקסים רושמים בעברית או באנגלית - אם רושמים בעברית, הסדר של הכתיבה בין המסגרות יהיה מימין לשמאל, ואם רושמים באנגלית זה יהיה משמאל לימין -
באנגלית:
בעברית:
הטיפ הבא, מלמד באיזה סדר לכתוב והיכן לכתוב בכל בועה את הכיתוב, בכדי שיבינו מה קרה ונאמר לפני מה. תמיד הצורה של הקריאה היא לפי הקריאה בד"כ.
באנגלית הבועה הראשונה תכתב למעלה בצד שמאל, הבאה למעלה בצד ימין, הבאה שורה מתחת בצד שמאל, והבאה בצד ימין(כמו בקריאה רגילה באנגלית):
בעברית הבועה הראשונה תכתב למעלה בצד ימין, הבאה למעלה בצד שמאל, הבאה שורה מתחת בצד ימין, והבאה בצד שמאל(כמו בקריאה הרגילה בעברית):
דבר הבא. מכיוון שזהו קומיקס, עדיף לא להסתבך עם הפונטים של המערכת(arial, gutman וכו'), אלא בפונטים יותר "רכים", כמו של הקומיקסים האמיתיים. דוגמא לפונטים של קומיקס(שכמובן אפשר להוריד מכל אתר פוטנציאלי), ניתן לראות באתר הבא - blambot.com/fonts.shtml. באתר זה יש קטגוריות - בקט' design(עיצוב), ישנם פונטים המתארים כל מיני שמות של מקומות(אם נניח בקומיקס רואים תמונה של ארמון ויש עליו כיתוב, הפונטים בהם ישתמשו הם פונטים של design, או אם יש מכתב, יכתוב בפנים בפונטים אלו). קט' dialogue, היא קט' של פונטים של דיאלוגים(שיחות בין אנשים). קט' sound fx, היא קט' של קטעי שמיעה - אם נניח שומעים ברקע של הקומיקס "boooooommm!", ישתמשו בפונטים כאלו. הקט' האחרונה היא symbold, ובה יש את הפונטים של כל הסימנים. הדוגמא הכי טובה למה משמש סוג הפונטים האלו, היא במקרים בהם רוצים לשים סימני קריאה ענקיים, שבשבילם ישתמשו בפונטים מהסוג הזה.
מדריך קטנטן איך להגיע בצייר לנק' בה אפשר להחליף פונטים:
לוחצים על הכלי של הכיתוב -
לאחר מכן נכנסים לתפריט, ודואגים שיסומן סרגל הכלים של הטקסט -
![]()
לאחר מכן נפתחת תיבה כשמתחילים לרשום, שבה אפשר לשנות את הגדרות הטקסט - כולל פונטים.
טיפ אחרון הוא בנוגע לצבעים - אף פעם אל תשתמשו בצבע אחר משחור לכתיבה בקומיקסים - זה עושה את הקומיקס "זול" והורס את העיצוב שלו. דוגמה לא טובה:










ספוילר: 
ציטוט ההודעה