אני רוצה להכנס לתחום של העלאת הקבצים ויש לי מאגר גדול של פורנו
רציתי לשאול איזה אתרים מרשים להעלות פורנו ולפרסם אותו,ובנוסף שיהיה להם רייטים נורמאליים.
אני רוצה להכנס לתחום של העלאת הקבצים ויש לי מאגר גדול של פורנו
רציתי לשאול איזה אתרים מרשים להעלות פורנו ולפרסם אותו,ובנוסף שיהיה להם רייטים נורמאליים.
יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי
|
|
יש DEPOSIT FILES יש גם FILEFLEYER יש גם sharefleyer יש גם letitbit אבל דפוסיט לא משלם לPP וFF לא משלם מהר יכול לקחת אפילו שנה,ואם אתה רוצה לחכות קצת יש TURBOBIT עד שהם יסדרו ושיירפלייר ולטאיט ביט גם לא משלמים לPP
לבחירתך,וכמו שנראלי אתה יודע חבר שלך KILLAPAYA ממיר מארנקים אחרים לPP ולהפך(תן לו בPAYZA הוא יביא לך בPP)
רק בשביל לחדד לך משהו שלא תגיד שלא ידעת:
זה לקוח מהאתר שלהם:
What's unique download?It's downloading of your file from one IP address. Which means that one person can download let's say 10 files from your account but it will be counted as 1 unique download. To get 10 downloads into your account, your file need to be downloaded by 10 people.
בתרגום חופשי וזריז:
ההורדה תחשב לך כ-1 לכל IP.
ז"א שאם בן אדם מוריד ממך 10 קבצים אתה תקבל עליו רק הורדה אחת.
למה? כדי להגן על המערכת שלהם, למנוע הורדות מזויפות מאותו בן אדם.
אז קח בחשבון שבשביל לעשות שם כסף טוב תצטרך המון אנשים שיורידו ממך ולאו דווקא הרבה הורדות.
בוא נעשה סדר בדברים
אני התכוונתי ששים לב שאתה מקבל רק הורדה אחת לכל בן אדם גם אם הוא יוריד 10 קבצים כי זה סופר לפי הורדות לפי IP.
לגבי ההורדות המיוחדות:
זה תוסף נחמד שיש להם, אתה מקבל על כל קובץ ייחודי שהורד ע"י אנשים תקבל נקודה.
גם אם יורידו את אותו קובץ 100 אנשים שונים, זה עדיין יחשב לנקודה 1.
בשביל לעשות יותר נקודות תצטרך שאנשים שונים יורידו קבצים שונים.
ומה אתה מקבל בתמורה?
אז ככה אתה מקבל חודש של המשתמש הזהב הזה.
והנה הטבלה
תעשה 15 הורדות של קבצים שונים ע"י קבצים שונים תקבל עוד 6 שעות מתנה של המשתמש זהב.
5 U-points Gold-Key for 2 hours 15 6 hours 200 24 hours 1000 2 weeks 5000 1 month
שים לב שבשביל לקבל חודש.. אתה צריך שיהיו לך 5000 קבצים ו5000 אנשיים שונים צריכים להוריד אותם.
מה שאני מנסה להגיד בשסופו של עניין הוא:
כסף ברשת כמו כל כסף זה לא משהו קל ונהיים עשירים ממנו.
כלל בחיים, תמיד לקרוא כל חוזה שנותנים לך לפני שאתה נכנס אליו.
מאחל לך בהצלחה.