היי לכולם,
אני מעוניין להתחיל טיפוליי שיניים בתקופה הקרובה.
השאלה שלי היא: מבחינת האיכות של הרופאים, הציוד, הטיפול, והשירות - אצל מי יותר עדיף ללכת - אצל קופת החולים שלי (קופ''ח כללית) או למרפאה פרטית (מבלי להתייחס לעיניין הכלכלי).
תודה לעוזרים
היי לכולם,
השאלה שלי היא: מבחינת האיכות של הרופאים, הציוד, הטיפול, והשירות - אצל מי יותר עדיף ללכת - אצל קופת החולים שלי (קופ''ח כללית) או למרפאה פרטית (מבלי להתייחס לעיניין הכלכלי).
תודה לעוזרים
|
|
[QUOTE=ImInAtraf;7687604]היי לכולם,
ההבדל המשמעותי ביותר הוא באיכות הרופאים. והלאה אל המכשור , דרכיי טיפול, ויחסי אנוש. ואפרט:
רופאים- רופא שמסיים את לימודיו יכול או לגשת לכללית וכ"S או לפתוח מרפאה פרטית או להצתרף לאחת כזו. במה בחירתו תלויה? בציון הכולל שקיבל בלימודיו... פרטי ישלם יותר, אזי האידאל הוא ללכת לפרטי. מי שהולך למקומות אחרים אלו נתח האמצע של המחזור.
דרכי טיפול- גז צחוק, עדינות במתן הזריקה, וכ"ד. כולם עניינים ששוב פונים אל המקצועיות של הרופא המבצע.
יחסי אנוש- קביעת וביטול תורים ללא צורך התראה ארוכה מראש, או בהתאמה - קנס כספי של ביטול. ע"פ שיש לך סיבה טובה.
בסופו של דבר ההמלצה שלי להתחיל מס' ביקורים אצל כללית, ורק אם קשיים חריגים עולים (הרגשה ברורה של חוסר מקצועיות - ממש אפשר להרגיש לפעמים! אפילו שאין לנו בקיאות רבה בעניין ) אז לעבור לפרטי. בקו ברור כמובן, שאומר שפרטי עולה בהרבה יותר כסף.