אני וחברה שלי שכבנו (בת 15) אבל לא גמרתי בכלל אני יודע שגם זה מסוכן,היא לא קיבלה מחזור!
ואני חושב שהיא בהריון, מה אני יכול לעשות במצב הזה?
אם היא בהריון מה עושים?
אני לא רוצה שידעו על זה אנשים ובטח שלא המשפחה שלי ושלה.
אני וחברה שלי שכבנו (בת 15) אבל לא גמרתי בכלל אני יודע שגם זה מסוכן,היא לא קיבלה מחזור!
ואני חושב שהיא בהריון, מה אני יכול לעשות במצב הזה?
אם היא בהריון מה עושים?
אני לא רוצה שידעו על זה אנשים ובטח שלא המשפחה שלי ושלה.
|
|
רגע רגע רגע רגע..
בוא נעשה סדר.
כששכבת איתה, חדרת אלייה מן הסתם?
אם חדרת אלייה, השתמשת בקונדום?
אם לא השתמשת בקונדום, אתה בטוח שלא גמרת? בתוכה, בחוץ, זה לא משנה איפה, העיקר גמרת.
גם אם לא גמרת (בתוכה או בחוץ) אבל בכל זאת חדרת אלייה, יש סיכוי שהיא נכנסה להריון מה"טיפות אהבה" (סוג של נוזל שקוף כזה שהזין מפריש ברגע שאתה בא במגע עם אישה, זה נוזל שאמור לנקות את צינור הזרע, אבל הבעיה שיש בנוזל הזה קצת זרע גם)
אם הייתי בלי קונדום וחדרת אלייה, עדיף שתלכו כמה שיותר מהר (שניכם) לסופר פארם ותקנו את המקל הזה שבודק עם הבחורה בהריון (לך לקופאי\ת, ותבקש עזרה)
אם יש לך כסף ואתה רוצה להיות בטוח, פשוט תקנו פוסטינור ותוכלו לנוח.
בכל מקרה, למה לעזאזל שכבת עם הבחורה בלי קונדום?
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 07-04-2013 בשעה 14:04.
אתה יודע ש"המקל הזה" יעיל רק שלושה שבועות אחרי המגע המיני?
אז אממ כן הוא לא יעזור ביום שאחרי.
אם לא עברו יותר מ72 כדי מאוד למהר לבית המרקחת הקרוב ולקנות את הגלולה של היום שאחרי.
אם עבר יותר זמן אז מאוד כדי למצוא איש מקצוע שיהיה מוכן לעשות את ההפלה באופן דיסקרטי (כאילו זה יעלה די הרבה)
תוכל להעזר באירגון הבא במידת הצורך
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=495368
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
שלוש שבועות אחרי המגע המיני? מאיפה הבאת את זה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il