.
.
.
..
נעשה את זה קצר.
מה שהייתם אמורים לראות פה זה את כל התמונות והחיים של "טיילר", או כפי שכבר הכרנו אותו - אלכס פשקוב.
לצערי התמונות לא יפורסמו פה, מהסיבה שלדעת לא מעט אנשים מקורבים זה פשוט אכזרי מדי.
בסך הכל לא נשאר יותר מדי מה לחשוף עליו מלבד התמונות שזה היה אמור להיות הקינוח.
אני הייתי נחוש בכל מאודי לפרסם פה הכל, תמונות שהצטלם עם חברים, אקסיות כונפות, בחורות שיצא איתן, חברים כאפות, תמונות מהעבודה והמון המון תמונות שצילמו אותו "פפארצי".
כמובן שאת כל זה לא עשיתי לבד אלא הפעלתי קשרים, אלכס הבין מי אני וגרם לאנשים שאני מכיר ומקושר אליהם להרים לי טלפון ולבקש בשמו לא לפרסם (כמובן שאף אחד מהם לא יכול לאיים עלי, לכאפה הזה אין גב), בנוסף הוא התקשר אליי ישירות ובכה לי בטלפון (רציני בכה, למרות שבכי לא עושה עלי רושם).
הוא בכה שיתאבד ושכבר הרסתי לו תחיים מספיק ושאני זוכר שהוא ניסה גם בתיכון (ת'כלס נכון, אבל אני יודע שזה היה נטו לצומי).
הכי עיצבן אותי שהוא השיג ת'מספר של GA20 ובכה לו גם, וזה עשה רושם על הרכיכה הזו ובסופו של דבר הוא זה שהצליח לבלום ת'מהלך (אלכס י'אפס אם אתה קורא את זה תדע שאתה חייב לGA20 את הכל).
בקיצור יותר מדי אנשים היו נגד והאפס הזה פשוט לא שווה לי סכסוך ותדמית רעה מול אחרים, וגם לי בערך יש לב.
הנה טעימה ממה שקיבלתי בה"פ:
ויש עוד שהגיעו לGA20 לפרטי ועוד כמה למשתמש השני.
בני אדם לא אוהבים לראות בן אדם מצליח, גם אם לא באמת, רק ההרגשה שיש מישהו שבתאוריה מעליהם מבאסת אותם.
בני אדם היו מוכנים לשלם כדי להפיל מוצלחים מהם, ושוכחים פתאום הכל.
הוכחה יפה אפשר לראות לגבי אלכס, שהיה לו פה עדר מעריצים ועכשיו העדר רק מחכה לצלוב אותו "בכיכר העיר".
פשוט עצוב מה שניהיה מהאנושות.
מצד שני איזו זכות דיבור יש לי?אני הייתי בתפקיד התליין חחח.
בסיכום האשכול והתקופה הזו אני חושב שעשיתי את הדבר הנכון, זה מתכוון גם לחשיפה וגם להחלטה להשאיר את התמונות אצלי.
עוד ספויילר קטן, מה שעוד לא נחשף - המשפט שכתבו על אלכס בספר מחזור!
"לאט לאט נפתחו הברזים,
ואלכס התגלה כילד מקסים"
יאללה תשברו את הראש למה ! (פחח)
קונדום יוגרל לעונים נכונה, לא שתצטרכו אותו .
אני מתנצל על האכזבה שחוויתם. לא נורא, בטוח שבחיים שלכם תחוו עוד לא מעט.
אז שיהיה לכם לילה טוב ופסח שמח וכשר, ותזיינו הרבה (בחורות, לא את השכל בפורום).
בשעה טובה שזה נסגר.
KaVKazzI PEACE OUT

אני הייתי בתפקיד התליין חחח.
ציטוט ההודעה