שמי אוהד , ואני מאמן אישי ועסקי עם התמחות בתחום המתבגרים
אשמח לקחת חלק פעיל בפורום ולעזור במידת הצורך
במידה וזה מתאים לצריכים שלכם אני פה
שמי אוהד , ואני מאמן אישי ועסקי עם התמחות בתחום המתבגרים
אשמח לקחת חלק פעיל בפורום ולעזור במידת הצורך
במידה וזה מתאים לצריכים שלכם אני פה
|
|
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-02-2014 בשעה 23:45.
V, I'm fallin' in love with you bro' no homo though
ואו אחי, איזה משפט מלחיץ...באמת שאהבתי.
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-02-2014 בשעה 23:46.
כתבת שהיה לך בטחון, או ליתר דיוק "יחזיר לי את הביטחון" . מה זה אומר? מה קרה? היה לך בטחון פעם והוא נרמס מאיזה שהיא סיבה? ברגע שתתחיל להתעמק בכל מה שקרה כנראה שזה יצליח לפתור לך את הבעיה.
בדרך כלל אני בעד לפתוח את התשובה למגילה ארוכה של מילים בכדי לסגור פינות, אבל כשזה מגיע לביטחון עצמי, אני מוכרח להיות ריאליסטי וקצר ולעניין.
בני אדם הם הדבר האחרון שיש להתבייש ממנו.. זה כמו המקרה שאומרים לך ״למה אתה מפחד מג׳וק? הוא לא יכול לפגוע בך״, וכך גם ביטחון עצמי (לא כולל פוזות).
זה כמו כל דבר בחיים, אתה מפחד מזה? גש, תשחק בכאילו שאתה עם ביטחון עצמי מול קבוצה של אנשים למרות שאתה מבועת מפחד, וכך תהיה יותר פתוח בחיים.
אין תשובה יותר ריאלית מזו.
אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-02-2014 בשעה 23:47.
שמע,אני יודע על מה אתה מדבר,אך אני לא יודע בדיוק איך להסביר לך בשביל לצאת מי זה,נסה במקום להיות תקוע כל הזמן בראש ובמחשבות שלך,נסה להפנות את תשומת הלב שלך החוצה,כי ביישנות לדעתי באה מהראש ומהפחד של הסביבה,אבל אם התשומת לב שלך מופנת למשהו אחר,או להיות מרוכז בבנאדם שמולך מאשר "בך" יכול מאוד לעזור.
לפעמים אני גולש לתוך עולם המחשבות ואני מרוכז בעצמי מאשר בבנאדם שמולי באמצע השיחה וזה מראה כאילו אני ממש ביישן פשוט כי אני שוקע ואני לא מספיק נוכח בשיחה.
שלום לך
אני שמח שאתה שואל את השאלה הזאת.
נושא של בישנות היינה תופעה שחוזרת אצל הרבה מאוד אנשים בכל טווח הגלים.
אני אתחיל בזה שאנחנו הם אלה שקובעים איך יתיחסו אלינו . אנחנו קובעים איך להרגיש ולא אף אחד אחר.
הביישנות היא תופעה שנובעת מחוסר ביטחון . חוסר ביטחון לדבר / לעשות / להוביל ..
המקור לזה זה פחד מה יגידו ?
אולי יצחקו עלי?
אולי לא ירצו שאני אוביל ?
אולי אני לא כזה ... כמו שחשבתי ?
וראיה לכך היא השאלה שלך . תשים לב מה אתה רושם .. "גיליתי כי היא חזקה ואדירה ממני"..
אל תיתן לתחושה יותר מידי כוח ומקום .. כי אם תפנה לה מקום היא תכנס ותשב שם לאורך זמן
1) תפזר פתקים בבית , ובכל מקום שאתה יכול ... בפתקים תחזק את עצמך .. אני מדהים , אני תותח , אני מעניין ועוד
2) תחליף את המשפט זה חזק ממני - מהיום תבחר להגיד . אני לא רואה אף אחד ממטר (ולא בקטע המזלזל , דווקא בקטע של לא איכפת לי מה יגידו עלי )
3) תאמין ביכולת שלך לשנות
אני מקווה שהתשובה שלי מספקת לך מעט כלים
בהצלחה
אני פה אם אתה צריך משהו נוסף
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-02-2014 בשעה 23:48.
סוניק,כמו שכבר ציינתי,לדעתי ביישנות נובעת מי זה שאתה כל הזמן שקוע במחשבות על "איך אני נראה" וכו'.
בכלל ביישנות בדרך כלל זה בנאדם שקען וחלמן,זה יכול להיות להפתר בכל דבר שרק יכול לעסיק אותך,במיוחד כושר גופני או ספורט,אתה יכול גם לבצע מדיטציית ריכוז.
תעסיק את עצמך כל הזמן במשהו,במיוחד להפחית לשבת על המחשב ולהסתכל טלויזיה,תרבה לצאת החוצה,והתוצאות יבואו כבר לבד אתה תראה.
משהו שיהיה גם טוב זה לבצע מדיטציית ריכוז של 15 דקות כל בוקר לפניי עבודה,ביצפר ואפשר לתרגל את זה כמעט בכל מקום,למשל לפעמים אני סתם יושב בשיעור ומנסה להתרכז באיזה שהוא חפץ,הריכוז והתשומת לב שלי אחר כך עולה ואני יותר קשוב למורה ולשיעור וזה ממש עוזר.
תאמת אולי אין לזה שם,אבל יש שני כמה סוגים שונים של מדיטציה וכל אחת שונה,למשל יש אחת בה אתה צריך להיות קשוב לנשימות שלך,ומדיטציית "ריכוז" זה פשוט להפנות את תשומת הלב שלך על איזה שהוא חפץ,מקום,חור בקיר,צמח(כל מה שבא לך),בהתחלה זה קשה לשמור על הריכוז שלך על החפץ,אבל אחריי כמה דקות זה פשוט שואב אותך ואתה ממש מרוכז,וזה לדעתי(רק לדעתי כמובן) מה שמוציא מהמחשבות שלך ואתה מרוכז רק במה שמתרחש מסביבך.וזה עוזר לך בכל דבר.
ואם אתה משלב עם זה איזה שהוא ספורט או כושר גופני,הביישנות בכלל נעלמת.
מיסטר וי הוא מאמן CROSSFIT וזה כנראה הסיבה למה הוא הסביר לסוניק בכזאת קלילות והסבר קצר כזה על "איך לא להתבייש".
חשוב מאוד למצוא תעסוקה בריאה,להפחית באוכל לא בריא,ולשבת הרבה על המחשב וכמה שיותר לצאת החוצה.