שלום חברים, יש לי חברה כבר 9 חודשים, אני בן 17 והיא בת 15, אנחנו גרים במרחק של שעה וחצי נסיעה באוטו ואוהבים מאוד אחד את השני, מדברים הרבה ואוהבים מאוד.
יש לי בעיה מאז ומתמיד, אבל אצלה זה אפילו עוד יותר, אני קנאי מאוד. קשה לי להגדיר ממה זה נובע, ולמה. אני יכול לנסות לתאר תחושות:
אני מרגיש שהיא הילדה שלי, שאני צריך לשמור עליה כמו אבא ששומר על הבת שלו, אני לא מרגיש צורך להשוויץ בזה שיש לי חברה כוסית ושכולם ייראו את הגוף המושלם שלה ושהיא תלבש חשוף, אני רוצה להיות היחיד שרואה את הגוף המושלם שלה, אני לא רוצה שאנשים יפנטזו עליה וייראו אותה כפנטזיה מינית. למשל והיא תצא למסיבה אני ארגיש מאוד רע מהעובדה שהיא רוקדת ויש ברקע גברים שינסו להתחיל איתה ולגעת בה ויתחרמנו מהריקודים שלה.
אני מניח שהבעיה היא אצלי. אני לא יודע איך לעבוד על זה ולשפר את זה, ולכן אני פונה אליכם, כי קשה לי מאוד שהילדה שלי רוצה לקבל ייחס מגברים אחרים. (דרך אגב יש לה daddy issue אם מישהו שמע על זה, זה מחסור באב וזה גורם לפי מה שהבנתי במחסור דמות גברית בבית כלומר היא מחפשת דמות גברית כל הזמן ורוצה לקבל יחס מגברים... אני שם לב לזה באמת).
תודה רבה לתשובות רציניות, זה נושא שגורם לי להרבה כעס, עצב וגם דמעות...



ציטוט ההודעה

