מדריך איך לגרום ל Store ב Windows 8 להציג לנו יותר אפליקציות
בזמן האחרון ישנה בעיה שבה windows 8 store אינה מציגה את כל האפליקציות אלא כ-100 אפליקציות בקירוב.
אז מה הסיבות בעצם שבגללם אנחנו לא רואים את כל האפליקציות הזמינות?
1. בחנות ישנן לא מעט אפליקציות שהזמינות שלהן עבורנו נקבעת עפ”י מיקום גיאורפי, ואנחנו כנראה הגדרנו בתהליך ההתקנה את המיקום הגיאורפי שלנו כ Israel או כל מקום אחר שזמינות האפליקציות בו מוגבלת.שלב ראשון הוא שינוי הגדרות בתוך ה Store
יש לפתוח את אפליקציית ה Store, כאשר אנחנו בתוך ה Store יש להצמיד את סמן העכבר לצד ימין עד שיפתח לנו תפריט הצד
יש ללחוץ על Settings ולאח”כ על Preferences
לאח”כ אני אגיע לשלב שבו אני אוכל להגדיר 2 אפשרויות
האפשרות הראשונה תאפשר לי למצוא בקלות אפליקציות בשפה שלי – ואני אבחר ב No
והאפשרות השניה תאפשר לי למצוא בקלות אפליקציות עם אפשרויות נגישות – ואני אבחר ב No
אחרי השלב הראשון הגעתי למצב שבו אני יכול לגשת לכ-612 (בגלל שמאז שהכתבה הזו פורסמה התעדכנו המשחקים)
אפליקציות בקטגוריית ה Games, אבל אפשר יותר!
2. השלב השני במדריך הוא שינוי המיקום ב Windows 8
לפני שנמשיך במדריך חשוב לציין:
שינוי הגדרת המיקום ישפיע על הצורה בה שאר האפליקציות שנעזרות בהגדרת המיקום יציגו את תכנים ויש לשקול זאת לפני שממשיכים!
בין אפליקציות ה UI שיושפעו מהשינוי נכללות אפליקציית החדשות ואפליקציית הספורט שמציגות תוכן עפ”י מיקום.
לפני שאני אמשיך, תחילה יש לסגור את אפליקציית ה Store.
אני אצא מתוך ה Store ע”י לחיצה על WinKey
ניקח את סמן העכבר אל הפינה העליונה השמאלית ונרד עם הסמן ללמטה כשהוא צמוד לצד שמאל
ממשק צד יפתח לנו ובו נראה את אפליקציית ה Store פתוחה.
לחיצה על האפליקציה עם הלחצן הימני בעכבר ובחירה ב Close וכך סגרתי את האפליקציה
ועכשיו, 2 דרכים פשוטות לשינוי הגדרת המיקום!
1. בתוך ממשק ה UI, יש להקיש Region ולאח”כ לבחור ב Settings, אפשרות ה Region תופיע מיד כתוצאת חיפוש ויש לבחור בה
לאח”כ מכן הוינדוס יעביר אותי בחזרה לממשק ה Desktop ויפתח את חלון ה Region, אני אבחר בלשונית ה Location ולאח”כ אבחר ב United States כהגדרת המיקום שלי מתוך הרשימה ואלחץOK לאישור
.
או
2. מתוך ממשק ה Desktopלחיצה על מקש הוינדוס + ר (או WinKey + R) ורושמים Intl.cpl
יפתח את חלון ה Region, אני אבחר בלשונית ה Location ולאח”כ אבחר ב United States כהגדרת המיקום שלי מתוך הרשימה ואלחץ OK לאישור.
(ניתן להעזר הצילום המסך שלמעלה)
אחרי שינוי ההגדרה ניתן לראות ולגשת לכ 717 אפליקציות בקטגוריית ה Games:

ציטוט ההודעה