קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-06-2011, 17:00
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-02-2010, 14:22
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-05-2006, 11:18
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 00:25
  5. תגובות: 68
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 17:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

יצאתי מלך. אבל זה לא עזר. אני עדיין פגוע מדי.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל יצאתי מלך. אבל זה לא עזר. אני עדיין פגוע מדי.

לקחתי את כל העניין של הפיקאפ לתשומת ליבי. הצלחתי די טוב.
    אני לא רוצה להשוויץ או משהו, אבל אני חושב שהייתה לי התחלה טובה בתחום בגלל שאני נראה טוב...וגם כי יש לי ביטחון לדבר.
    הקווים המנחים של הפיקאפ באמת עזרו לי.

מי שלא מכיר את הסיפור שלי, יכול לקרוא אותו כאן כדי להבין על מה אני מדבר:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=908032

בקיצור, התחלתי מאז עם בערך 30 בנות ככה בתל אביב. אני נוסע לתל אביב כדי להכיר בנות, כי משום מה שם יש את המבחר הכי גדול...ואני לא מתכוון למבחר של כוסיות, אלא אני מתכוון שבעיר שלי יש בעיקר ערסיות כאלה...ש...אני לא הכי מחבב. בתל אביב יש מגוון עצום, אתה יכול למצוא בנות שבואו נגיד באות מכל הסטיגמות בארץ. גם הפחות נפוצות ואלה שאני יותר אוהב. אני בעיקר אוהב את הרגילות האלה. במיוחד התלאביביות האלה ששומעות זפלין...או כל מיני דברים איכותיים. לא אוהב את הבחורות של עומר אדם וליאור נרקיס. לא שכלכך חשוב לי מה היא תשמע בבית שלה אבל...בדרך כלל הבנות הפרחות והערסיות האלה לא הכי הטעם שלי מבחינה לא חיצונית.

מתוך ה-30 בנות הצלחתי לשמור על קשר עם 18 מהן. מתוך ה-18, נישקתי 5 מהן. כולן - לא השאירו שום סימן אצלי בראש של רגשות.

אחת מהן, דווקא מעניינת אותי מאוד.והיא גם מאוד מעוניינת בי. אני כרגע יכול להשיג אותה בתור בת זוג שלי. אני די מתכנן לעשות את זה בקרוב, אבל...אני לא יודע...אני עדיין בכל זאת כל היום מסתובב עם תחושת חנק כזאת וחושב על כל הפרידה שלי מהאקסית. היום גם הייתי בלונה פארק ו...נזכרתי איך היינו חודש ביחד ונסענו ללונה פארק. היה כלכך רומנטי ומדהים...היא כל הזמן אמרה כמה שהיא אוהבת אותי וככה זה הולך להישאר...שאני הרבה יותר טוב מהאקס שלה...אני פשוט לא מצליח לקלוט שככה זה נגמר, שהיא ממש חזרה אליו והם נפגשים כל יום ומתמזמזים. זה פשוט ה ו ר ג אותי !!

בכל זאת, הרגשתי תותח אחרי שהתחלתי עם הפיקאפ. אני באמת מרגיש בזמן שאני מתחיל עם בחורות, הרגשה כזאת של הנאה, של כיף לא מוסבר. ואתם יודעים מה? אני אוהב גם לאתגר את עצמי ולהתחיל עם משפטים לא קשורים לחיים.

אני חושב שהבנתי את הסוד של לא לקבל דחייה. אני פשוט לא נעלב, אני בא בשיא הביטחון, ואם היא אומרת עליי משהו רע, אני מסכים עם זה והופך את זה לחיובי. פשוט ככה. לאט לאט הבחורה מתחילה להתעניין בך, לעומת מה שהיה קודם כשהיא נפנפה אותך. מתוך הפעמים שהתחלתי עם בחורות, אמרתי פשוט משפטים מפגרים. כי הייתה לי מן הרגשה כזאת של התלהבות, ואמרתי לעצמי, פאק יש לי אומץ להגיד הכל!!! אבל כשאתה מבואס, אתה לא יכול להצליח. אין לך מצברוח - אתה לא יכול לעשות את זה. אבל כשרמת ההנאה שלך היא בשיא, כמו שלי הייתה, אתה יכול להתחיל עם כל משפט ולצאת טוב.

עם חלק מהבנות התחלתי עם משפטים כמו "תגידי, מתי בפעם האחרונה קיבלת את המחזור החודשי?".
    בהתחלה התגובה ממש לא טובה, אבל לאט לאט הולך בסדר.

וכן...אני יודע שחלק מכם יגידו כמה תגובות שליליות על הפיקאפ-ליין הזה...אבל לא אכפת לי. אני משוגע.

בכל זאת...אני לא יודע מה לעשות. אין יום שאני לא חושב על הפרידה שלנו. יודעים מה? אין שעה שאני לא חושב על זה! ואני לא מגזים!
    אני פשוט מרגיש שלא משנה כמה בחורות אני אשיג אף אחת לא תהיה מדהימה כמוה...ולא מבחינה חיצונית...אני פשוט מרגיש שאני רוצה את היחס שלה ואת החיבוק שלה יותר מכל בחורה אחרת.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה רוצה יחס מסויים מבחורות? למה שלא תציב להן תנאים?
    אתה משוגע אתה אומר? בוא נראה עד כמה...אתה משוגע- אני אוהב אתגרים

כשאתה בסוף הערב עם הבחורה ההיא שמצאה חן בענייך, תגיד לה בסוף הערב "אני מצפה מחר בבוקר לאיזה סמס חמוד כזה ממך...אל תאכזבי אותי "
    תציב לה תנאים ותגדיר לה איך להתנהג אלייך, ככה היא לא תוכל לאכזב אותך וככה היא תתאים לך בדיוק.

אני אישית לא סובל סמסים ולא יכול לסבול טלפונים ושטויות כאלה ואחרים, אז כשאני מתחיל קשר עם בחורה, הדבר הראשון שאני אומר לה זה "אני לא סובל סמסים" כדי שהיא לא תעלה לי על העצבים.
    לא אכפת לי שזה מפריע לרוב הבחורות כי בדר"כ בנות אוהבות את הקוצי מוצי הזה ואת כל השמירת קשת ההדוק הזה של וואטספ וכאלה..אני אישית לא סובל את זה. אני מרגיש חנוק.
    אגב, המחשבה הכי הגיונית שכשאני עושה דבר כזה, אז כאילו אתה חושב שאני בעצם מרחיק את הבחורה ממני כי אני מונע ממנה לעשות את הדבר שהיא אוהבת..אבל זה לא עובד ככה. היא פשוט לומדת להכיר אותי ויודעת שאני לא אוהב את זה אבל אני "מפצה" בדברים אחרים.

אז אותו הדבר עם הבחורה שלך, אם אתה כל כך אוהב את הרגשות האלה ואת כל השטויות האלה של האוהבים...תראה לה את זה.
    אתה לא חייב להגיד לה "אני רוצה שתיהי איתי דביקה ואני רוצה שכל יום נדבר!" ממש לא.
    אבל אתה יכול לסלול לה את הדרך אליך ולהראות לה איך אתה אוהב לנהל מערכת יחסים וככה למשוך אותה אליך.
    איך? אם אתה אוהב נגיעות קלות ופוצי מוצי, אז תתחיל אתה בזה, תלטף אותה ותראה הרבה חיבה..היא תרצה להחזיר לך באותו מטבע וככה תוכל להביא לזה שזה יקרה.
    אם אתה אוהב טלפונים, אז כמו עם הסמס, אתה יכול להגיד לה "דיר באלק את לא מתקשרת ב10, אה? חבל עלייך.."
    ככה אתה לא יוצא דביק בעינייה כי זה דיבור קצת מלוכלך ואז אתה לא נשמע קוקסינל.

חוץ מזה שתלמד בעצמך איך להביא לכך שהבחורה תרצה להרגיש אלייך אהבה ותרצה להראות אותה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חח גמאני כמוך אחי אנלא סובל ילדות מזרחית מזל שפה אין את החרא הזה מזרחית זה לא קיים, אין לך מושג כמה זה עושה לי את זה שאני פוגש מישי שמכירה את ARMADA MUSIC, דאצ' וכל השטויות האלה...אני מיד נדלק עליה חח

תכלס כל הכוסיות שומעות מוזיקה כזאת חח גם אצלכם בארץ

בכל מקרה חלאס אתה נשמע מזוייף ברמות, מזה "מתי קיבלת תמחזור החודשי"? קצת טאקט לא יזיק...דבר איתן נורמלי בלי כל המשפטים של הפוקימונים האלה שדורשים מכות

ועזוב אותהאתה סתם מגזים כל עוד היא לא נראית ככה:

היא לא שווה אפילו דקה אחת של באסה תתעורר
    לא שתשיג בחורות כאלה ללא מראה של דוגמן/הרבה מאוד כסף/מעמד גבוה אחושרמוטה וגישה למקומות שלא חלמת עליהם אבל היי זה אפשרי להשיג אחד מאלה אם באמת משקיעים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect