....
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:50.
|
|
כל הכבוד!!!! חשבתי גם לעשות מעיין יומן מטרות ותיעודים, אתחיל בקרוב.
שיהיה המון בהצלחה
ד"א, איך אפשר לעשות כסף מASOS? אחלה אתר, יש לי כמה דברים משם
אני בקושי רואה את התמונה, למה זה ככה?
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:51.
דבר ראשון מעולה, טוב מאד, אני שמח שאנשים בפורום סוף סוף מתחילים לקחת על עצמם לשנות את חייהם. הצלחתי בתוכנית שלי
בהקשר לנושא- איך אתה מתכוון להרזות 30 קילו? ואם אפשר לשאול, על כמה קילו אתה עומד עכשיו?
7- כתבת שאתה מתכוון להיות קליל יותר..זה מצוין! אבל אני חושב שזאת אימרה נורא כללית..יהיה לך קשה ככה, אתה צריך לפרט ולהסביר לעצמך מה לעשות שלב אחרי שלב כדי להפוך לגבר קליל יותר.
תפריט היומי- ראיתי חזה עוף, חביתה ועוד משו..זה מה שאתה מתכוון לאכול כל יום? זה כלום!
בקשר למטלות היומיות- אני חושב זה ברור מאליו העניין של המקלחת והצחצוח שיניים (?), אתה צריך לכוון את עצמך יותר לכיוון המטרה שלך, ולא להרפות.
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:52.
מה הגובה שלך? ואתה באמת בן 19? אני שואל את הדברים האלה כי אני לא רוצה שתיקח מהפורום את עניין השיפור העצמי מבלי לדעת דבר או שניים..קודם כל אתה צריך לחשב ולעשות תוכניות (איך, למה, מתי, וכו') ורק אז להתחיל לפעול. פזיזות אף פעם לא עוזרת.
בקשר לריצות והארוחות בריאות, זה טוב אבל לא מספיק. אתה צריך לשלב אימוני כוח+אירובי+ תזונה נכונה עם מאזן קלוריות שלילי כדי להרזות בקצב מהיר וטוב.
בקשר לשיניים, זה נשמע לי קצת מוזר שלא היית מצחצח כל יום, אבל זה מצויין שלקחת על עצמך לצחצח ולשפר את זה, חוץ מזה שאתה יכול ללכת לרופא שיניים ולבקש לעשות שיננית. שיננית זה טיפול שיגרום לך להרגיש ממש ממש חדש בכל הפאן של הפה, אתה תרגיש חדש, כאילו שקיבלתי שיניים חדשות, וחוץ מזה שאם היה לך עד היום ריח בפה, אז זה יפתור לך את הבעיה הזאת.
מקלחת, מה זאת אומרת פעם היית מתקלח פעם ביום? גם אני מתקלח פעם ביום. לא 30 פעמים. מספיק פעם אחת.
קלילות זה דבר גדול מאד.
אפשר להכליל בתוכו המון דברים בגלל זה שאלתי, סתם לדוגמא אני יתן לך רשימה בשלוף לדברים שאתה יכול לחזק:
-ספונטניות
-מצחיק
-להיות בן אדם מופנם
-להרגיע את עצמך
-לקבל את האחר (גם אם יש לו תכונה שלילית)
אחי עדיף שתשים את זה במקום שיהיה לך נגיש ומול העיניים.
שים איזה תזכיר בפלאפון 100% יש לזה אפליקציה או שאם אתה לא מוצא תעשה איזה משהו בצייר ותעשה את זה הרקע שלך בפלא.
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 30-12-2012 בשעה 16:31.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:52.
היה לי חבר שהוריד במשקל שהיה בחטיבה
ממה ששמעתי ממנו פשוט תאכל בריא בלי ג'אנק פוד וכל זה ותהיה במאזן קלורי שלילי ככל האפשר ותעשה קרדיו
cardio=aerobic exercise
אם אתה רוצה לרדת במשקל תאכל פריימל... בלי להתאמץ תוריד במשקל... אני אוכל ככה שנה וחצי ואני מתאמץ להשאר על אותו משקל כל הזמן ואני טוחן מלא...