קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 08-08-2011, 22:42
  2. אני חייב שכל הפורום הזה יראה את זה
    על ידי JV-Design בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 13:56
  3. טוב הפורום הזה dead
    על ידי logan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:59
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 18:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

הקטע של הפורום הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הקטע של הפורום הזה

אני כבר גולש כמה זמן והחלטתי להירשם כדי לשאול.. רוב מה שאתם אומרים.. לפני מה שאני רואה אתה צריך לעשות ככה:
    לקנות בגדים יפים
    תספורת יפה
    להתאמן בשביל גוף יפה ולא להיות גבוהה.. זה ה ALPHA DOG של הפורום
    אבל הקטע אם לבנאדם יש את כל זה והוא פשוט בן אדם בלי בטחון ממש כאילו הוא נראה אחד שיש לו לפי הכל אבל כשהוא מגיע לדיבור הוא פשוט יוצא כאילו אחד שאין לו את כל מה שציינתי למעלה.. יש אנשים שפשוט לא יודעים לדבר עם אנשים כי אין להם בטחון.. אולי אנשים יימשכו אליהם אבל אחרי שיגלו מי הבנאדם באמת פשוט יתרחקו ממנו...

אז השאלה זאת המטרה של הפורום לעשות את כל מה שלמעלה אבל אחרי זה אם אין שיפור פנימי מה יצא מכל זה?

2. קישורים ממומנים

בואנה אחי אתה נראלי על סמים קשים חחחח אתה פשוט שרוט.

מה זה לא להיות גבוה?! בנאדם יכול לבחור אם להיות גבוה או לא?! ממתי גבוה נחשב למשהו רע?! שמע אחי נשבע שזאת השורה הכי הזויה שקראתי בפורום הזה אי פעם.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אין דבר כזה מישו שיש לו את כל זה והוא חסר בטחון.

מהסיבה הפשוטה שכנראה אין לו את כל זה באמת
    או
    שהוא לא רגיל להתחיל עם בנות וזה עניין של זמן

יש הבדל בין גרוע עם בנות לבין חסר בטחון וביישן..אתה יכול להיות הכי סטלן שיש עם ידידות וחברים שלך אתה יכול לרקוד על משאיות אפילו אבל שזה מגיע ללהתחיל עם בנות אתה פשוט גרוע...קורה. עניין של זמן.

מי שביישן וחסר בטחון צריך לעבוד על עצמו יותר, אולי ללמוד לרקוד...זה מה שנתן לי בטחון אישית, כשאומרים לך שאתה רוקד טוב אתה אוטומטית מרגיש SICKKUNT

מה שכן

תתאמן
    תשתזף
    תעשה תספורת בתזונה
    תתלבש בסטייל
    תלמד לרקוד טוב (אני יגיד לך סוד לא חייב לרקוד משו מסויים, אתה יכול לעשות כמוני, לקחת כמה תנועות מריקוד כזה ולקחת כמה תנועות מריקוד אחר ולעשות ריקוד משלך..זה מה שאני עושה עכשיו משאפל וטקטוניק במועדון ממוצע אתה נראה כמו אלוהים עם 2 צעדים משאפל ו2 צעדים מטקטוניק החוכמה היא לדעת לזוז)
    וכמובן תעבוד על מעגלים חברתיים תתחיל להסתובב עם בנות לשתות לעשן לעשות צחוקים...

אם תעשה את כל זה ולא יהיה לך שיפור פנימי (מה שלא הגיוני) אז אני אינסל עם לסת רפויה שמתבייש לרקוד. דיל? דיל.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 22-02-2013 בשעה 22:31.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר - יש כאלה.
    יותר מזה, אני מכיר בעצמי כמה וכמה כאלה..פשוט אנשים עם פוטנציאל, כאלה שהם האופציה הראשונה כמו שכתבתי בדיון ההוא.
    הם חתיכים, גבוהים, שרירים והכל..אבל לא יודעים \ מפחדים לדבר עם בחורות. יש כאלה בערמות.

בקשר לנושא עצמו...בתכלס אני ממליץ שבזמן שמתאמנים ומפתחים גוף ויופי, אפשר גם לאט לאט לפתח את האופי, הכרזימה והכישורי שיחה..פשוט לדבר הרבה ולפתח את זה...איך? להכנס ללינקייה וללמוד דבר או שניים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

הקטע הוא שאם פעם היית חנון מסריח שכל היום במחשב, התחלת להתאמן, פתחת גוף, אתה מסתפר יפה, אתה נראה טוב, אתה מטפח את עצמך,יוצא למועדונים ומסיבות, אתה אוטומטית תאהב את עצמך יותר ותקבל בוסט מפחיד לבטחון.
    כל התהליך הזה מחייב דיבור עם אנשים התייעצות וכאלה, לאט לאט אתה תכנס לזה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אוטומטית יש בוסט לבטחון כשאתה משקיע בעצמך, ולא בגלל הצומי שאתה מקבל אלא בגלל שאתה 100% מכיר בשינוי שאתה עשית גם לבד, מה שגורם לך להיות שמח
    שמח הוא בדרך כלל בטוח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בדיוק.

אני עדיין גרוע בלהתחיל עם בנות (כי אף פעם לא באמת עשיתי את זה, כמו שאם בחיים לא תשיר אתה תהיה גרוע בלשיר) אבל אני ממש לא מי שהייתי בחטיבה ואני מדבר על התנהגות וגישה לחיים. אם בחטיבה הייתי מתבייש לצאת למסיבה שלא נדבר על לרקוד, היום אני רוקד איפה שצריך ולא צריך...אם בחטיבה הייתי SADCUNT שמתבייש לעשות "פדיחות" בשפת החנונים והייתי סחי מעפן כזה, היום אני ההפך...

אי אפשר להגיד שהאופי שלי לא השתנה זה פשוט לא הגיוני לעבור כזה תהליך ולא להשתנות באופי

QUASIMOOOOTOOOOOOOOOOOO

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    בואנה אחי אתה נראלי על סמים קשים חחחח אתה פשוט שרוט.

מה זה לא להיות גבוה?! בנאדם יכול לבחור אם להיות גבוה או לא?! ממתי גבוה נחשב למשהו רע?! שמע אחי נשבע שזאת השורה הכי הזויה שקראתי בפורום הזה אי פעם.
    התכוונתי לגבוה.. פשוט ניסחתי את זה בטעות לא נכון

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שוב, לפתח את החיצוניות זה חשוב, אבל מי שלא משקיע בפנימיות שלו זה לא יעזור לו.
    כן, לקבל פידבקים חיוביים נותן לך בוסט אמיתי לביטחון, אבל זה לא משנה. מי שלא מעז לנסות דברים חדשים, לנסות להכיר בנות, להתיידד, להתחיל- יביא פחות בנות מכזה שמנסה.
    פשוט תשפר כל דבר. כל דבר שמפריע לך בך, תשנה. תעבוד על עצמך בכל המובנים, בפנים ובחוץ.
    כשאתה בבית, תתאמן, תשתזף, תשמור על קשרים עם ידידות- וכשאתה בחוץ, תהיה מטורף- תהיה המטורף של החבר'ה. לך ותתחיל עם בנות, לך ותרקוד על הבר לבד, תשיר שירים באמצע הרחוב, ותעשה כל מה שעושה לך להרגיש את הטירוף הזה.
    אתה גם תשתפר עם בנות וגם יהיה לך הרבה יותר כיף.

חלק מהשינוי העצמי הוא להתחיל לשאול את עצמך שאלות, שאלות שלא תמיד יהיה לך מענה עליהן אבל דווקא יעזרו לך לגבש דעה על איזה סוג בנאדם אתה ואיך אתה יכול להשתנות. זה דבר שאנחנו לא רגילים לעשות ובטח ייראה לך מוזר אבל כדי שבנאדם ישתנה הוא צריך לעשות את ההפך הגמור ממה שהוא, זה השינוי שהוא מבצע. על מנת שזה יקרה, אתה חייב לדעת על עצמך טוב יותר ולאיזה כוון לשנות את עצמך. זה יכול לקרות בתוך זמן קצר של שבועות-חודשים ויכול לקרות בתוך מספר שנים. אתה תכיר את עצמך טוב יותר, תדע מה אתה בדיוק רוצה ואיך אתה רוצה להצטייר מול אנשים - תגובות שונות תקבל מהסביבה שלך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect