האמת שלא ידעתי איפה לפרסם את זה...רציתי בכושר גופני, אולי בפיקאפ, אבל בסוף החלטתי פה.
תהנו:
האמת שלא ידעתי איפה לפרסם את זה...רציתי בכושר גופני, אולי בפיקאפ, אבל בסוף החלטתי פה.
תהנו:
|
|
כוחו של המיקוד?
מזכיר את הרטיות שסמים לסוסים בשביל שלא יפזלו ימינה או שמאלה ויביטו קדימה.
גם ככה 99% מהאכלוסיה ממשיכים לטחון צ'יטוס ולהשמין ולהיות SADCUNTS גם אחרי שיראו 10 סרטונים כאלה אז מה הקטע של זה
זה עובד רק אם ישך MINDSET כמו של SICKKUNT אמיתי
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:29.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:29.
נערך לאחרונה על ידי Agent Chuck; 03-03-2013 בשעה 19:25.
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
אני מנסה להיות מהאנשים האלה
החיים קצרים מדי בשביל לשחק בקקי ולאכול סרטים על שטויות
YOLO
את זה אתה תחליט, אפשר לתרגם את מה שאמרתי בהמון דרכים.
אני מניח שבמדינה מתוקנת גם רוב האנשים לא רוצחים...רוב האנשים עומדים במקום וכל היום פוזלים לכל הכיוונים, וחיים יום יום עם תסכול, ובלילה שוכבים במיטה וחושבים על החיים שהם היו רוצים שהיו להם, עד שלאט לאט זה נראה כבר חסר משמעות אפילו, ואז בגילאים מאוחרים הם מתחילים להיות יותר רוחניים או להיפך ורק אז מתחילים להנות מהחיים..
אם זה מה שרוב האנשים עושים, אז מה הבעיה עם זה? ייתכן שלזה נועדנו.
אתה מדבר במילים כלליות מידי, תגדיר:האנשים הגדולים שהעולם הזה מעריץ, והאנשים האלה שהוציאו את המשמעות האמיתית שלהם (לפי התפישה שלהם) החוצה ושיגשגו איתה למקומות עצומים, אלה אנשים המאושרים ביותר והמוערצים ביותר שחיים את החיים שכל בנאדם רגיל מפנטאז עליהם במיטה לפני השינה.
"המשמעות האמיתית" - לאדם אחד המשמעות היא מעשים טובים ולאדם אחר המשמעות היא להצליח מבחינה הישרדותית הכי טוב שאפשר, כיצד אתה מגידר זאת?
"ושיגשגו איתה למקומות עצומים" - מה זה לשגשג בעינייך והיכן הם המקומות העצומים הללו? מה הופך מקום לעצום?
והמוערצים - אני מניח שאנה פרנק זוהי דמות מוערצת ע"י המון אנשים ואני לא בטוח עד כמה תכונות אופי של אדם מצליח היו לה או כמה החיים שלה היו זוהרים.
רוב האנשים הם sadcunts שמפחדים לשבור שגרה ואז מתפלאים למה הם לא מגיעים לכלום בחיים
אני לא נועדתי להיות sadcunt אולי אתה נועדת דבר בשם עצמך, sadcunt
אני שונא אנשים כמוך מכל הלב, אין לי בעיה עם הייטרים שלי וכל מיני אפסים שאומרים כמה שאני ככה וככה כי תכלס הם כולם חרטות ולא מכירים אותי אפילו ולא יודעים אפילו מה אני עושה
אבל אתה, מוריד מוטיבציה לאנשים בלי לתת להם צ'אנס לנסות לצאת מהחרא שהם נמצאים בו, משכנע אותם שזה "הגורל שלהם והם נועדו לזה" כי שמעת איזה הודי מטומטם על טריפ של DMT מדבר בצורה "יפה" אז חשבת שוואלה זה נכון
אבל זה לא
האנשים שמגיעים לפה רובם אנשים שלא הלך להם בחיים בשלב כזה או אחר או כאלה שעדיין לא הולך להם או כאלה שאף פעם לא הלך להם והם מיואשים ופתאום הם קולטים את ההודעות הsadcunt שלך
אז הם אמורים לחשוב "יאללה נועדתי להיות לוזר" ולא משפרים את עצמם
אנשים כמוך במציאות אני יורק להם בפנים יש לי אפס כבוד לאנשים כמוך, אתה מאותו סוג האנשים שאמרו עלי שאין לי עתיד ושאני אשאר חסר חברים שלא יוצא מהבית אבל האכלתי את כולכם בבולבול
אתם עכשיו מקרצפים אסלות עם מברשת שיניים בשביל 300 שקל ואני חי במקום שחלמתי לחיות בו ועושה משו עם החיים שלי לשם שינוי במקום לרדת על כולם ולהוריד להם תמוטיבציה לקום מהכיסא ולהשתנות.
haters will never be like me brah cuz im fucking sickkunt
אל תוריד לאנשים מוטיבציה, phaggot.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 04-03-2013 בשעה 10:39.
....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:27.
אחלה סרטון למוטיביציה.
אגב, מצאתי שאם כשאני קם בבוקר ואני מקדיש 10 דקות ומקשיב לסרטוני מוטיבציה, למשך כל הבוקר אני מרגיש יותר טוב, אני מתפקד יותר טוב.
בכל מקרה אני ממליץ, אם יש לכם כוח להקדיש פאקינג 10 דקות, שמעו כמה.
אני לא כל כך מסכים עם זה.
אני מאמין שאנשים יכולים להשתנות בניגוד למה שאתה קובע כאן.
אני לא "SIKKUNT אמיתי" ואני מאמין שאני יכול לא "לטחון צ'יטוס ולהשמין ולהיות SADKUNT"