קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] הפיכת שחקן לGM בשרת שלך 2 דרכים *מתחילים שלא יודעים איך בילבד*
    על ידי RaidraMon בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-01-2011, 22:02
  2. צריך עזרה.. דרכים להתחיל עם מישהי אבל שלא יהיה ברור מדי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-03-2008, 01:40
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 20-06-2007, 18:35
  4. מה הקטע שלא מוכרים מקלדת אלחוטית בנפרד??
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 21:30
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:54
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

"מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות"

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל "מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות"

אהלן,

בהקשר לדיון שפתח Awake, בעניין הפייסבוק, נורא התאכזבתי. (מצטער אם אני מעליב אותך Awake, זה לא אישי, אני מקווה שתבין בצורה בוגרת)
    תראו, כולם רוצים להשיג דברים, כולם רוצים להצליח, כולם רוצים להיות מוכרים, כולם רוצים להיות הבחור הכריזמטי, החד-לשון, זה שמצליח לחזור כל ערב מבילוי עם בחורה שווה, וכולם רוצים לעשות כסף.

מה משותף לכולם, חבר'ס, אתם יודעים? - כולם רוצים את זה כאן ועכשיו.
    ואם יש דבר שלמדתי ב3 שנים שלי בצה"ל, זה שאם אני לא יעבוד קשה כדי להשיג דבר-מה, אני לא ידע להעריך אותו, אני לא ידע מה השווי שלו ובסופו של יום, אני לא ישיג אותו באמת.

הדוגמא הפשוטה ביותר שאני יכול לתת לכולכם, היא הכומתה של צה"ל.
    חייל פשוט, ג'ובניק, כזה שבוחר בדרך הקלה בצה"ל (מצטער אם אני מעליב מישהו), לא יודע מה הערך של כומתה.
    פשוט ככה, אין לו פאקינג מושג מה זה כומתה!
    ג'ובניק, הולך 100-200 מטר לאפסנות, אולי מזיע טיפ-טיפה בדרך מההליכה על מדי א', נכנס לאספנות, מבקש מהאפסנאי לחתום על כומתת בקו"ם\ כומתה שחורה, מקבל אחת ופשוט חותם עלייה.
    אתם יודעים איך הג'ובניק הזה מתייחס לכומתה הזאת? לפעמים הוא מנקה איתה קצת על הנשק המלוכלך שלו, לפעמים הוא מוריד איתה את הבוץ שיש לו בנעליים, לפעמים הוא מנפנף בה באוויר כדי להרחיק דבורים ממנו, ועוד כל מיני שטויות שראיתי חיילים שעושים.

אתם יודעים איך חייל קרבי משיג כומתה?
    חיילי אגוז (גולני) עושים מסע של 90 קילומטר (אם אני לא טועה), עם מדי ב' מסריחים מהשבוע קליעה, עם תיק לאו ששוקל 40-70% אחוז ממשקל גופם, עם נשק (חלק מהחיילים הולכים עם מאג\נגב ששוקל עוד 10 קילו) עם ווסט שיש בתוכו מחסניות (ששוקל עוד 8-10 קילו) עם נעליים צבאיות (נעליים שלקחו מקום ראשון בנעליים הכי גרועות שיש), ואחרי הכל, הם עושים עוד 10-15 קילומטר עם אלונקה (המיטה המתקפלת הזאת שסוחבים עלייה פצוע) שזה הדבר הכי מזוויע שכל חייל קרבי מכיר בצה"ל.

בסוף המסע, שכל החיילים רוצים רק...רק..לשבת על הכיסא ולנוח, אתם יודעים מה קורה אז?
    אומרים להם לעמוד בצורה מסודרת מול במה גדולה, שעליה עומד מח"ט\מג"ד, הוא אומר כמה מילים ואז החיילים מקבלים את הדבר המחוייל, את הכומתה שלהם.

ראיתם פעם מה קורה למישהו שמבקש מגולנצ'יק את הכומתה שלו? יש אינספור סיפורים על מחזורים קודמים בצה"ל על גולנצ'יקים שדפקו מכות רצח לצנפים (צנחנים) על זה שהם כולה חטפו לגולנצ'יק את הכומתה בתור משחק..

הנקודה שלי כזאת -
    כולם רוצים להשיג בחורות, אבל מחפשים את הדרך הקלה, אמרו לבן אדם שהוא צריך "עזרה" ממישהו אחר שידריך אותו, ואז כולם פתאום החליטו שהם "לא יודעים איך להתחיל עם בחורות" אז גם הם צריכים שמישהו ידריך אותם.

אם אתה אחד כזה - תרשה לי לשאול אותך שאלה:
    ניסית פעם להתחיל עם בחורה שאתה חושב שאתה לא יודע איך להתחיל עם בחורה?
    ניסית פעם להתחיל עם בחורה שהמטרה שלך זה לקבל דחייה ממנה?
    ניסיתי פעם להשיג מישהי שאתה יודע שהיא לא רוצה אותך?
    אם התשובה שלך לכל הדברים האלה הם "לא" אז למה אתה חושב שאתה צריך עזרה? ניסית שאתה רוצה עזרה?
    אם לא תנסה לפתוח בקבוק קולה בעצמך, למה שתצטרך עזרה שמישהו אחר ינסה לפתוח?

כולם מנסים להשיג את מה שהם רוצים בדרך הקלה.
    רוצים להשיג תהילה ולייקים בפייסבוק, אז הם רוצים לפתוח קבוצה בפורום, קבוצה שנקראת "DHV" או משהו כזה, שכל אחד נותן לשני לייקים ואז הם נראים כאילו שיש להם ערך גבוה ויש להם מלא חברים...ואז מה קורה להם בתכלס, כשהם יוצאים החוצה אתם יודעים??
    מה קורה להם כשבחורה פעם ראשונה פונה אליהם ומבקשת מהם עזרה???? הם נכנסים לתוך עצמם ולא יודעים איך להגיב ואיך לדבר!!!!!
    לזה קוראים צביעות.

אתם רוצים להיות מוכרים על ידי כולם? תתחילו לחייך, תפתחו שיחות עם כל בן אדם שאתם לא מכירים! תגידו "שלום " למוכר בסופר שאתם רואים אותו, תגידו "שלום" ותלחצו את היד של המאמן בחדר כושר כל פעם שאתם נכנסים, אפילו שאתם בסלקציה בתור למועדון, למה שלא תפתחו שיחה קצרה עם המאבטח??? לעמוד כמו בן זונה ערס עם מסטיק מול המאבטח ולעשות פוזות, לא יתן לכם כלום!!!
    אבל מצד שני, להגיד לו "תגיד, המקום בפנים מפוצץ אחי?" ולהנעים לו תזמן בנתיים רק יכול לעזור לכם!
    פעם הבאה שהמאבטח יראה אותכם, הוא יזכור אותכם ויכניס אותכם מהר יותר. למה? בגלל שאתם האנשים היחידים שנחמדים מספיק כדי לפתח איתו שיחה.

אתם רוצים לפתח גוף?
    לרוץ לסופר ולקנות גיינר, לא יתן לכם כולם אם לא תשקיעו בעצמכם זמן, תלמדו איך באמת גודלים ומה צריך כדי לגדול.

אתם רוצים להשיג מישהי?
    להכנס לפייסבוק שלה וללמוד מה היא ומי היא, לא יתן לכם כלום!! במקום אתם יכולים פעם הבאה לראות אותה ולנסות להכיר אותה.
    "מה, אבל איך רודני? איך אני יכול להכיר אותה??"
    אתה יודע את התשובה, אתה פשוט מפחד מהתשובה.

Lemme tell you something that you already know, כולם יודעים שכדי להכיר בחורה, צריך פשוט לפתוח איתה שיחה, אבל בגלל שאתם כאלה סיסים ורכרוכיות ומפחדים מהצל של עצמכם, אתם תוקעים את עצמכם במקום ומפחדים ללכת ולהתחיל איתה.

אתם רוצים לתת לפחד שלכם לגרום לכם להישאר בתולים לנצח?? תהנו, לא מעניין אותי.
    אבל לפתוח כל יום שאלה בפורום של "איך להשיג אותה?" לא יתן לכם כלום, בגלל שאתם יודעים את התשובה! אתם פשוט מחפשים את הדרך הקלה, ואין אחת כזאת! בזמן שאתם מחפשים את הדרך הקלה, גבר שיש לו ביצים ולא מפחד, ילך וישיג אותה במקומכם!

אני מקווה שפתחתי למישהו פה בפורום קצת את העיניים..פשוט נשבר לי הזין שכולם מחפשים קיצור דרך להשיג דברים וטריקים וצ'יטים כמו שיש במשחקי מחשב.
    אתם יודעים למה זה נשבר לי? כי המציאות לא עובדת ככה! מי שרוצה להשיג כסף, צריך לעבוד קשה.
    מי שרוצה להשיג בחורות, צריך לעבוד קשה.
    מי שרוצה שכולם יכירו אותו ולהפוך את החיים שלו לפרועים יותר, מגניבים יותר וכייפים יותר, צריך להפוך את החיים שלו לפרועים יותר ומגניבים יותר וכייפים יותר, אין לזה תשובה, כי התשובה נמצאת בגוף השאלה. אתם היחידים שאחראים לחיים שלכם. ואם לא אתם, אז אין מישהו אחר.

שיהיה בהצלחה לכולם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לא מעליב אותי שאכזבתי אותך,יש לי מספיק הייטרים בחיים,אני די רגיל לביקורת שלילית.

מעליב אותי שאתם שמים את המדריך שלי באותה הרמה של האלו שפותחים קבוצות בפייסבוק.
    גם אם כל הקבוצה תעשה אחד לשני לייקים הם לא יגיעו לחצי ממה שעשיתי.

תהילה ופרסום זאת גם עבודה,לעבוד בשביל לשנות לעצמך את הפרופיל,זה גם קשה.

שנית,כמו שכבר ציינתי,זה לא אומר שאם יש לי פרופיל מושך יש לי אפס מעמד חברתי,לא יודע מי זרק את זה באשכול האחר,וכולם נסחפו אחריו.

אני בדרך להכנס למעגל החברתי הכי גבוה בעיר שלי,נראלי שאני אפילו כבר בפנים,שבוע הזה אני נכנס למסיבת בית שלהם

חוץ מי זה שנראלי אני אחד מהבודדים במעגל שבאמת יכול להתחיל לפתח שיחות עם בחורות חופשי,כל השאר די דומים לטיילר,נראים טוב ומחכים שהבחורות ימרחו עליהם

אחלה מדריך חוץ מכל הדברים שציינתי,למרות שיש לי עוד כמה טיפים איך להשיג מעמד חברתי טוב ואיכותי אבל זה סתם תוספת,אמרת את הבסיס

אם תפרסם עוד מדריכים כאלה זה יכנס טוב יותר לראש, תפרסם

תגיד, מתי יצא לך לראות סרט בפעם האחרונה? אני רוצה המלצות לשתיים שלושה סרטים, תמליץ לי על משהו כמו ללא גבולות וכאלה
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח לאט לאט גבר, כל מאמר בזמן שלו...חוץ מזה שלא תמיד אני מוצא זמן לפרסם או מוצא כוח לשבת ולכתוב..הכל תלוי במצב רוח.

בקשר לסרטים, תראה Hitch עם וויל סמית',
    המרדף לאושר עם וויל סמית',
    Friends with benefits, ועוד כל מיני סרטים כאלה של סטוצים וכאלה.
    וזהו לבנתיים..אם יעלה לי עוד סרטים אני יתן.

את האחרון לא הכרתי, נחפש ניראה אם שווה צפייה

הסרטים על וויל סמית' אין פשוט גאון הבן אדם. כ"כ כיף לצפות בו, והוא שחקן אלוף. פשוט אליפות.

חבל שאין עוד סרטים איתו בסגנון כמו המרדף.. היצ'...

אני מחכה למאמרים הבאים שלך, תמצא זמן זה כיף זה תרפיה לעצמך זה מרגיע, אתה עושה סדר לעצמך בראש כשאתה כותב הכל

הכי חשוב, אתה משתף אותנו וממלא ת'פורום בנושאים איכותים מאשר אשכולות מפגרים שלא עוזרים.

תגיד אם כבר על הדרך אני מסתכל על הכינוי שלך, למה רודני?
    אצלי זה כי נרשמתי מתי שצפיתי בסדרה צ'אק, וואלה אמרתי אני צופה בצ'אק נעשה כינוי Agent Chuck
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

למה רודני?
    חחח מצחיק שנזכרתי בזה עכשיו...פעם הייתי משחק הרבה San Andreas ברשת, והיה שם שרת כזה של Role Play שאתה יכול לגלם דמויות יעני, זה ממש מגניב.
    אני גילמתי איזה ראש מאיפה כאילו, והשם שלו היה rodney, זה הדבר היחידי שהיה לי בראש

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

מאמר מעולה אחי.
    קרא חוקי חתימות

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ערכתי לך את התגובה בגלל שאין לי כוח למחוק, תחשוב על משהו נורמלי להגיב ותפסיק להטריל.
    רודני.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 04-03-2013 בשעה 23:12.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

אחי קראתי כבר פה כמה מאמרים שלך ועוד יותר שלא שלך ונותן מילה זה המאמר הכי טוב שלך , פתחתה לי את העיניים !
    תודה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אני חולה לך על המדריכים

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

המדריך של AWAKE הוא המדריך הכי טוב פה אם עושים אותו נכון ומבינים אותו נכון
    בהתחלה קראתי אותו ברפרוף והגבתי כמו SADCUNT אבל אז קראתי יותר לעומק, נזכרתי בכמה דברים והבנתי שזה בדיוק מה שצריך לעשות, BUT U HAVE TO DO IT RIGHT

להיות אחד שלא יוצא מהבית בסופשים וחסר ידידות ולהוסיף 353535 בנות לפייסבוק לא יתן לך כלום
    החוכמה היא האיזון והשילוב של המציאות לפרופיל שלך
    ומשו אומר לי שAWAKE הוא לא אחד שמוסיף בנות לפייס ויושב בבית לשחק מייפל סטורי בסופש
    אם יש מישו שאתם צריכים להקשיב לו בפורום זה הוא, הבנאדם SICKKUNT.

מבקש פה מכל אחד לעבור על המדריך שלו שוב ולהתעמק בין השורות, יש שם המון זהב ואני אישית מכתיר תמדריך הזה בתור המדריך הכי טוב שאי פעם מישו כתב פה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 05-03-2013 בשעה 01:16.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ועל זה נאמר..................
    גיבוש צנחנים אפריל בראבקקקק

אחלה מאמר גבר

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הגזמת טיילר אבל שמח שזה עזר,כי זאת היתה באמת הכוונה,העיקר הוא ליישם את מה שכתוב

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

לא הגזמתי

זה שאתה לא הוצאת מזה תמקסימום (NO HATER) עדיין לא אומר שהגזמתי

אני נותן לך פחות מחצי שנה שאתה הופך למיני סלב וSICKKUNT רציני כמו הבחור שהבאת פה (שלא רואה את אלי טלה הזה שפרסמו פה מסנטימטר) אם אתה ממשיך ככה ויוצא קבוע וזורם עם ההצעות שמפילים עליך ומפילים עליך מספיק (אני יודע כי פעם הייתי באותו סרט ברשתות חברתיות שהן לא פייסבוק)
    keep ballin' brah

אני מתחיל ליישם תמדריך הזה ברגע שאני מבסס את עצמי פה, רק פחות מלפני חודש התחלתי לצאת פה ברצינות עם האנשים שצריך לצאת איתם, אבל ברגע שאני טיפל'ה אתבסס, אני אתחיל להשקיע בפייסבוק כמו שאמרת במדריך ואני לשם שיני שמישי תקרא לפתוח איתי בקבוק ג'ק דניאלס אני אסע עד אליה בשביל לזיין אותה+לשבת עם המעגל החברתי שלה.

אתה לא מנצל את מלוא הפוטינציאל שלך, אתה sickkunt רציני ולא כמו הזייני שכל פה כמו סניה וההומואים האלה
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 05-03-2013 בשעה 09:18.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    לא הגזמתי

זה שאתה לא הוצאת מזה תמקסימום (NO HATER) עדיין לא אומר שהגזמתי

אני נותן לך פחות מחצי שנה שאתה הופך למיני סלב וSICKKUNT רציני כמו הבחור שהבאת פה (שלא רואה את אלי טלה הזה שפרסמו פה מסנטימטר) אם אתה ממשיך ככה ויוצא קבוע וזורם עם ההצעות שמפילים עליך ומפילים עליך מספיק (אני יודע כי פעם הייתי באותו סרט ברשתות חברתיות שהן לא פייסבוק)
    keep ballin' brah

אני מתחיל ליישם תמדריך הזה ברגע שאני מבסס את עצמי פה, רק פחות מלפני חודש התחלתי לצאת פה ברצינות עם האנשים שצריך לצאת איתם, אבל ברגע שאני טיפל'ה אתבסס, אני אתחיל להשקיע בפייסבוק כמו שאמרת במדריך ואני לשם שיני שמישי תקרא לפתוח איתי בקבוק ג'ק דניאלס אני אסע עד אליה בשביל לזיין אותה+לשבת עם המעגל החברתי שלה.

אתה לא מנצל את מלוא הפוטינציאל שלך, אתה sickkunt רציני ולא כמו הזייני שכל פה כמו סניה וההומואים האלה
    הכל תלויי כמה זמן ומאמץ אני הולך להשקיע,חבר שלי התחיל חודשיים לפניי והגיע ל 600 לייקים,ואני רק על 300 כרגע,הכל תלוי

ומי זה אלי טלה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,160 | הודעות: 8,151,742 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect