אני בן 17 בזמן האחרון נפתחות לי הרבה דלתות מבחינת הצבא ומבחינת העתיד.
בוא נגיד ככה אני עובר את כל הבגרויות בלחץ על ציונים של 60 +- עכשיו איכשהוא קיבלתי עתודה של חיל הים שזה אומר שאני צריך להמשיך לי'ג לי'ד
ואחרי זה להתגייס ולהיות משהו בכיר שאחריו אני ימצא עבודה טובה מאד בהייטק.
ויש לי עוד אופציה שזה גיוס רגיל ללהיות משהו בסגנון האלה שמתפעלים את כיפת ברזל ואחרי זה עבודה באלטה/רפאל שזה מפעלי טילים ששווה מאד לעבוד שם.
עכשיו אני מתחבט בעצמי מה לעשות, כי אני אף פעם לא ראיתי את עצמי יושב מול מחשב 12 שעות ביום..
ויש את האופציה שאני רוצה לראות את עצמי בה וזה מצליח כעצמאי(כנראה בנדל''ן/להיות בעל פאב/בר אבל בעיקרון שעובדים אצלי ולא שאני עובד אצל אחרים).. עכשיו אני יודע שזה יהיה קשה ורק מעטים מצליחים ושאני יכשל כמה פעמים ואני לא יצליח על הפעם הראשונה, למרות שאין כיוון כלשהו בחיים כרגע ואין לי מושג איך זה יקרה.
אני לא רוצה להתעורר בגיל מאוחר, ולהרוויח 20 או 30 אלף ולהתחרט על זה שיכולתי להיות עם מיליונים, אבל גם יש את האופציה שאני יתעורר בגיל מאוחר וירוויח 8 - 10 אלף שקל ויבכה על האופציות שפספסתי.
האופציה השנייה ההורים שלי בערך נמצאים בה וכמובן שמלווה מהם לחצים ומתחים שלוחצים עליי לא לפספס אותה ולא להפסיד את ההזדמנות הזאת..
אני באמת נמצא זמן קצר מההחלטות שישנו לי את החיים, אם יש לכם עצות,דעות,תובנות,סוגסטיות שיעזרו לי לגבש דעה וכיוון, אשמח לשמוע..

ציטוט ההודעה