קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 10 הדברות - גבר אלפא
    על ידי Pickup_Master בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 22-03-2011, 19:36
  2. [עזרה] גבר אלפא
    על ידי ManWithBalls בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-01-2011, 18:03
  3. [ייעוץ] גבר אלפא
    על ידי משתמש אנונימי בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-11-2010, 10:33
  4. [שאלה] גבר אלפא
    על ידי matan0000 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-11-2010, 00:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

גבר אלפא

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל גבר אלפא

אני בן 17 וחצי דבר ראשון..
    פעם הייתי מופנם וקשוח כזה ליד אחרים ולא הייתי תקשורתי ובקושי הייתי מזרים שיחה עם מישהו..
    וכשהייתי אומר משהו אז הוא היה כי ציני וילדותי כזה..ולא שידרתי שאני גבר בקיצר..הייתי דפוק.
    לא הבנתי שמישהי לא תתאהב בי רק מלהסתכל עליי וככה אני בחיים לא אשיג מישהי..

ואז הבנתי שזאת לא הגישה הנכונה..ופיתחתי ביטחון עצמי גבוה הרבה יותר..ואני גם עובד על כישורי השיחה שלי עם אחרים ומנסה להיות הרבה יותר תקשורתי ופחות קשוח ושותק..
    ואני גם מנסה לזרום יותר ולהיות יותר קליל..אבל גם להתנהג בצורה גברית שבנות יראו בי בן זוג פוטנציאלי..
    ולעמוד על שלי ותמיד להביע דעה.

יש לי קצת בעיה בשילוב הזה..איך גם להיות גבר אלפא ולשדר גבריות וגם לזרום ולהיות מצחיק כי אני מרגיש שכשאני זורם אני מאבד את הגבריות ואני טיפה אפילו עושה צחוק מעצמי..אז איך אני משלב בין שניהם? יעני מתי להיות רציני ומתי להיות קליל כזה ולזרום..?

ועוד משהו..איך אני בעצם גורם לבנות להמשך אליי ולרדוף אחריי? מה לשלב בשיחות שאני מדבר איתן?
    אין לי בעיה להתחיל עם בנות אני לא מפחד משום דבר..יש לי ים ביטחון עצמי..
    יש לי קצת בעיה בעל מה לדבר לפעמים השיחה נתקעת טיפה אבל אני עובד על זה ואני משתפר..
    אז מה לשלב בשיחות כדי שהבחורה תימשך אליי?
    אפשר עזרה בכלי המשיכה השונים?

תודה מראש..

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סוף סוף שאלות רציניות ואמיתיות...
    האמת כשראיתי את הכותרת "גבר אלפא" בהתחלה חשבתי ישר "נו עוד איזה חנון בן 6 שרוצה להיות גבר.." אבל שיניתי את דעתי

יש לי קצת בעיה בשילוב הזה..איך גם להיות גבר אלפא ולשדר גבריות וגם לזרום ולהיות מצחיק כי אני מרגיש שכשאני זורם אני מאבד את הגבריות ואני טיפה אפילו עושה צחוק מעצמי..אז איך אני משלב בין שניהם? יעני מתי להיות רציני ומתי להיות קליל כזה ולזרום..?
    תראה חבר, הכוונה בלהיות רציני, זה לא לכווץ את העיניים ולעשות פרצוף עצבני ורציני, זאת לא הכוונה.
    הכוונה ברצינות היא בכוונה של אסרטיביות, למשל, פעם אחת הצעתי לידידה שלי לשתות איתי צ'ייסר, היא לא רצתה (נראלי שהיא חשבה שאני מנסה לשכר אותה או משהו..אבל זה בולשיט מבחינתי, לא אכפתי לי) אז פשוט פניתי לידידה אחרת שלי והצעתי לה לשתות, היא הסכימה ואיתה חברה שלה שגם באה, גם היא רצתה לשתות אז סבבה נעמדנו שלושתנו על הבר וחיכינו לצ'ייסרים שיגיעו ואז פתאום הידידה שלי, זאת שלא רצתה בהתחלה צ'ייסר, עשתה לי כזה "אההה...איתן אתם כן שותה ואיתי לא?" אז עשיתי לה "תגידי לי מה את גזורה? מקודם הצעתי לך צ'ייסר ולא רצית...עכשיו את בוכה לי שאני שותה איתן ואיתך לא?" ואז היא עשתה לי פרצוף נעלבי ואמרה לי "עזוב, לא משנה..." ואז פה פשוט לקחתי את המושכות לידיים ולחצתי על הכפתור של הארסטיביות שלי ואמרתי לה "קיצר, פידג' או ערק?" ואז היא דפקה לי מבט של "מאיפה נפלת עליי?" אז עשיתי לה "נו מאמי, אני לא ישאל פעמיים" אז היא אמרה לי "פידג" .

מה זה אומר? פה גם הייתי קליל וגם הייתי אסרטיבי ורציני בו-זמנית. פשוט לא שאלתי אותה שאלה...זה לא היה משהו בסגנון של "נו..אני מצטער שלא שאלתי...את רוצה אולי לשתות בכל זאת..?" כמו איזה קוקסינל. פשוט ידעתי שהיא רוצה לשתות אבל היא משחקת לי במשחקים אז נשבר לי הזין ופשוט הלכתי שתי צעדים קדימה ועשיתי לה "קיצר פידג' או ערק?" כי אני יודע שהיא רוצה לשתות.

אבל, למרות הכל, יש רגעים שבאמת צריך להיות רציני, בלי משחקים ולהציב לבחורה גבולות.
    רק במקרים כאלה מבחינתי אפשר להיות רציני.

בקשר למשיכה, אני אישית לא באמת אוהב לדבר על סקס ושטויות..זה דיבור גס ומלוכלך מידי, ככה אני.
    אני לא יכול לדבר עם בחורה ולהגיד לה "אתמול הייתי עם בחורה בדירה, הזזתי לה את החוטיני קצת הצידה וזיינתי אותה" זה פשוט מגעיל, אי אפשר לדבר ככה עם בחורה.
    מה שכן, אפשר פשוט למשוך בשפת גוף, במגע, בכריזמה ועוד כל מיני דרכים כאלה ואחרות..
    אתה מוזמן להכנס ללינקייה של הפורום או אפילו לחפש פה קצת מדריכים ותקרא על זה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

זרום עם זה.
    אתה יודע מה עושה אותי גבר גבר? שאני גבר גבר על אמת. מזתומרת? אני מסתובב עם שיער יחסית מיוחד, אני לומד לרקוד ואני צוחק על עצמי המון ובכללי הרבה. זה מאפיינים של אוחצ'ה והומו (ויש לא מעט בחורות שקראו לי אוחצ'ה... אבל כולם יודעים שאני גבר). אבל למה כולם יודעים שאני גבר גבר? כי אני עושה מה בזין שלי.
    אני יודע מה לענות, ומה לעשות. אני אסרטיבי אבל לא מציק. יש לי ביטחון עצמי.

מה הכוונה שלי במה שאני כותב? שזה לא משנה אם אתה מצחיק, קליל, זורם-וכל התכונות האלה לא משפיעות על זה שאתה כביכול "יוצא גבר". בגלל שמי שבאמת גבר, רואים את זה עליו.
    מקווה שהבנת אותי

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

הכוונה של תהיה רציני זה תהיה רציני כלפי עצמך, זאת אומרת שתכבד את עצמך ואת האהבות שלך,
    ושלא תתן לאנשים לדרוך עלייך או להתייחס אלייך או לדברים הכי "מטופשים" שאתה אוהב לעשות בזלזול כי מבחינתך אתה רציני..

וואלה לא יודע אם הסברתי את עצמי טוב, אבל תרגיש חופשי וקלילי וצוחק וזורם אבל יש גבול בין סחבק לבין כאפות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect