קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 26-04-2010, 15:40
  2. עברתי אייסיקיו למי שמעוניין
    על ידי amitTTT בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-08-2008, 01:44
  3. למי שמעוניין פיפ''א 2007 טורניר
    על ידי yossil16 בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    הודעה אחרונה: 07-10-2006, 11:39
  4. למי שמעוניין פיפ''א 2007 טורניר
    על ידי yossil16 בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-10-2006, 11:23
  5. דפש מוד למי שמעוניין...
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 24-06-2006, 17:13
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

נשים פשוט לא מתייחסות למי שמעוניין בהן ולמי שבאמת מכבד אותן, נכון או לא?

ברירת מחדל נשים פשוט לא מתייחסות למי שמעוניין בהן ולמי שבאמת מכבד אותן, נכון או לא?

היי חבר'ה,

יצא לי לראות את סרט הקומדיה "לא רק בלונדינית" לא מזמן והייתה שם סצינה שבה אף אחד לא נותר אדיש אליה.

תרגום:
    החנון: התקשרתי אלייך אתמול.
    הבחורה: שמעתי.
    החנון: תהיתי לעצמי למה שלא נצא מתישהו.
    הבחורה: לא, אתה חנון!
    - *שתי הבחורות צוחקות צחוק מתנשא*
    החנון: ...אנחנו לומדים יחד...
    הבחורה: תראה, אני לא מתכוונת לצאת איתך. אני לא מאמינה שבכלל חשבת לשאול. בחורות כמוני לא יוצאות עם מפסידנים כמוך.
    הבלונדינית: תסלח לי.
    - * סותרת לו *
    הבלונדינית: למה לא התקשרת אליי?
    החנון: מה??...
    הבלונדינית: אחרי שבילינו לילה מקסים יחד, אתה לא חושב לחזור אליי?
    החנון: אני... מצטער?
    הבלונדינית: מצטער על מה? על זה ששברת את ליבי או שגרמת לי לסיפוק הכי טוב בחיי ואז פשוט נעלמת לי?
    החנון: אממ... שניהם?
    הבלונדינית: אז תשכח מזה, בכיתי מספיק בגללך.
    * הבחורות מסתכלות עליו בסופר התעניינות *
    הבחורה: אז... מתי אמרת שאתה רוצה לצאת?
    קצת רקע למי שלא ראה את הסרט, הבלונדינית הגיעה ללמוד באוניברסיטה שבה גם לומד החנון בכיתה שלה ובסצינה זו היא החליטה לבוא לקראתו ולעזור לו להשתפר.
    בלי קשר למראה שלה, זאת התנהגות וחשיבה של 9. אוטומטית היא גרמה לו להיראות טוב ליד הבחורות ובעל ערך גבוה בדיוק כמוה.

מה אתם הייתם עונים אחרי זה לבחורות? משהו כמו "יודעות מה? הפסדתן, ירד לי כבר החשק. נדבר בפעם אחרת." או פשוט לקבוע ולשכוח את מה שהרגע אמרו?
    איך הייתם מתנהגים אם זה היה גבר חתיך ובחורה לא כזאת יפה שהיא ידידה ממש טובה שלכם, ואתם עוברים ושומעים דבר כזה. האם תעזרו לה ותגרמו לגבר להאמין שהוא מפסיד פה בחורה מקסימה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

lol, this stuff happens only in movies. I always laugh at this nonsense.

U see a testosterone lacking Michael Cera or MClovin' getting a legit 9 without even trying. Because she is sick of the model looking douchebags so she decided to give the nerd a "chance" lol such a delusion. Hollywood movies are the reason everyone is so deluded and instead of improving their inferior looks and shitty life, they believe they will face the same fate as their movie hero...A hot bitch with nice tits and ass will fall in love with them just bcuz of what they are lololololololol

Does it happen IRL? I don't think so...

I have never, EVER saw a girl respecting someone below her looks level. NEVER. Unless he has an extreme social status or money. Which can work. But he can NEVER be nerdy or geeky looking. NEVER.

There was a nerd in my high school. Typical nerd, even worse what I was back then.
    I remember when we had the "sexual education" bullshit (half of my class were phucking virgins in denial lol) and all girls made fun of him...One girl (who had a crush on me BTW) said to him "This guy must be a stud" and another one "he probably gets a lot". EVERYBODY laughed. Even I did, I just couldn't resist it. And they even weren't that hot.

Anyway, after the end of 12th grade, I took this guy and made him my mirer. He even copied my haircut and clothes
    He became an aesthetic mothaphucker since he had a good jaw and facial structure, he just needed a makeover to get it done. And so we did. It took time, but we made it. Of course he wasn't a nerd anymore.

When we walked in the streets, after his makeover we saw one of the girls who made fun of him back then. She recognized me of course, but didn't recognize him. She thought at first seconds he was just random hot douchebag friend of mine from the clubbing scene or whatever. When she understood who he REALLY is... Her reaction was priceless, just like the reactions I got few years ago when I did my own makeover.
    Suddenly, she began to respect him and even asked for his facebook. I even think she had a crush on him but I didn't follow that shit.

My point is...
    Girls DESPISE ugly-nerdy looking guys. There is only a one type of ugly guys who can get away with it and its the muscle-masculine guys. Think Vin Diesel. He is not pretty, but he is masculine as phuck which may appeal to a lot of girls.

but the "nerdy" type needs to get a makeover ASAP and even become more masculine in some cases in order to get respect from girls.

I know this cuz I used to be one of them back then.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 04-04-2013 בשעה 03:20.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

ההודעה שלך מזכירה לך את האנשים שאומרים "אם לא ראיתי רוח רפאים בחיים, אז אין דבר כזה."

אם אני אתחיל לספר לך את הסיפורים שלי בימי הביצפר אתה תשב מרותק שעות על גבי שעות. אבל ספציפית למקרה כזה, דווקא בגלל שנחשבתי חנון בתקופת החטיבה/חטיבה עליונה אז המקרה הזה דומה לשלי.
    הייתה ילדה בזמן ילדותי שזכרתי כי גרנו קרוב אחד לשני ותמיד היינו רואים אחד את השני בגינה ובשכונה. אבל מעולם לא העזתי להיכנס למעגל המשותף שלה, כלומר לשחק עם חברים שלה או סתם לדבר. זה מסוג הבחורות שאתה תמיד רואה ומכיר רק בפנים... כמו שכנה כזאת.
    לצורך הסיפור אני אציין שהיא הייתה נראית די דומה לנטשה פולי ( תמונה ) מה שעוד יותר הגביר את הפחד שלי לגשת אליה.
    עברתי באמצע כמה פעמים דירה לאזורים אחרים מהעיר ולא ראיתי אותה מעולם עוד ועם המעבר, גם עברתי לבית ספר חדש. להפתעתי גיליתי שיש בו מספר לא קטן של אנשים שזכרתי מילדותי. לא כל כך רציתי להיתקל בהם, אבל ככה יצא. רק אחרי שנה בבית הספר הזה ראיתי שגם הילדה הזאת לומדת בו, זאת שמעולם לא העזתי לדבר איתה. היא הייתה מסוג הבחורות שיש לה בחורים בשפע מסביבה. אבל משום מה בכל פעם שראתה אותה, הייתה חייבת לזרוק אליי מבט שובב ואיזה הערה צינית או משהו כדי לשבור את הקרח. היא הייתה אומרת דברים כמו "איזה חתיךךךךךךך!!" / "אני מתההה עליך!" / "אני אןהבת אותך!!" צועקת את זה כשהיא עוברת לידי, יחד עם כמה בנים שעוקבים אחריה באופן קבוע, כל זה באמצע הרחבה בהפסקה כשכולם יוצאים... אתה יודע איזה מפדח זה? במיוחד כשאתה מזכיר את הארי פוטר. אין לך מושג לאיזה מקום לקחת את זה, כמחמאה או בתור ירידה. זה היה קורה כמעט באופן קבוע כשהיא הייתה פוגשת אותי, אני מסתכל כמו טמבל על החברים שלי וצוחק צחוק מבויש, במקום ללכת להדביק לה נשיקה. אני יכול להגיד לך שמרגע שהיא התחילה עם היחס החד-צדדי הזה אליי, שאגב אין לי מושג מאיפה זה הגיע... בכל פעם שהייתי נכנס דרך השער לביצפר כל החבר'ה האתיופים המגניבים צועקים לי "בוריססס!" / "מה קורה בוריס?!!" קוראים לי לבוא סתם לדבר(הם בכלל היו שנה-שנתיים מעליי, מהשכבה שלה כנראה), או מצבים בהם בנות מהכיתה/שכבה שלי פתאום אומרות לי בוקר טוב ומתעניינות בי לאחר ששנתיים בחטיבה מעולם לא דיברתי עם אף אחת, אף ילדה מהכיתה גם לא על השיעורים.
    אתה יכול להרגיש איך אנשים מסתכלים עליך אחרת. אם מקודם הסתכלו עליך כמו אל חנון שמסתתר בחדרו ומפחד מבחורות, עכשיו מסתכלים עליך כמו אל ג'וקר שמחביא קלפים בשרוול ואולי גם בחורות בשלוף. חשוב לציין שעד לרגע הזה אף פעם לא שמתי לב לכל עניין הבחורות. רק מהנקודה הזאת קיבלתי סטירה שוואלה אני לא צריך להתבייש מלהגיד בוקר טוב לבנות או להצביע ולהביע את דעתי מול הכיתה גם אם היא מפגרת. כי עכשיו אנשים כן רוצים לשמוע מה יש לך להגיד.

אני יכול לצייר לך סיטואציה דמיונית דומה לכך, בה גבר שלא נראה משהו בכלל מסתובב עם מישהי באמת פצצה בחוף הים. כל הבחורות בים יסתכלו עליו וימשכו אליו אוטומטית! למה? ישר עולה להם השאלה "מה בחורה כל כך יפה מוצאת בו?" וזה מעלה לה סקרנות רבה ונותן לגבר הזה כבר יתרון על גברים אחרים.

בנוסף גם זה מה שנותן לך בוסט מטורף כשאתה במועדון ואתה יוצר אינטרקציה עם הבחורה הכי שווה במסיבה גם אם היא לא מעוניינת בך, ישר כולם חושבים שאתה רגיל לבחורות כאלה ומפה אתה יכול לעבור הלאה לבחורות שנראות פחות טוב ממנה אבל לא ינפנפו אותך כמוה אחרי שראו איך אתה יוצר שיחה עם הבחורה שכולם מסתכלים עליה ומקנאים בחבר שלה. בדרך כלל אני פשוט שואל את הבחורה הכי שווה במסיבה טיפים להשיג מישהי מסוימת, מה היא יכולה להמליץ לי לעשות וכו'. ישר הנפנוף המהיר שהיא נותנת לכל בחור שמתקרב אליה יורד והיא לא חושבת שאתה מתחיל איתה ואם תוציא ממנה חיוך אתה יוצא פה עוד יותר גדול בעיני אחרים.

בוריס.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה למה אני אומר שנשים זה עם אנוכי.
    בגלל שבחורה אחת כאילו נהנת ממנו ו"Had the best pleasure i have ever had" אז גם הבחורה שלא רצתה אותו, בסוף כן רוצה אותו...נשים זה עם מטומטם בקטעים האלה, פשוט קנאה מגעילה.

אבל..אם אתה גבר מספיק חכם, אתה יכול להבין בעצמך איך לקחת את זה לטובתך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה למה אני אומר שנשים זה עם אנוכי.
    בגלל שבחורה אחת כאילו נהנת ממנו ו"Had the best pleasure i have ever had" אז גם הבחורה שלא רצתה אותו, בסוף כן רוצה אותו...נשים זה עם מטומטם בקטעים האלה, פשוט קנאה מגעילה.

אבל..אם אתה גבר מספיק חכם, אתה יכול להבין בעצמך איך לקחת את זה לטובתך.
    +1 זה לא רק נשים, אבל כמו שאמרת צריך לדעת להשתמש בזה.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

חח אחלה סרט היה אותו ב YES

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

לדעתי לא מדובר כאן בכבוד הוא פשוט נורא מגמגם וביישן לידן.. אז תה יודע, זה מוריד. במיוחד בנות שיודעות שהן יפות ומצפות מהגבר להתנהג כמו גבר ולא כמו ילדון שמתבייש לדבר איתן.
    זה ממש לא קשור לכבוד. להפך, אין דבר יותר סקסי מגבר שבטוח בעצמו ומכבד את עצמו מספיק לכבד אנשים אחרים. בייחוד נשים
    ואם הייתי עושה את זה?? ברור! אני באופן כללי נמרחת על ידידים שלי מול בנות אחרות שיהיו מבוקשים יותר חחח

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

אל תהיה כובע ממורמר. כוסיות לא יוצאות עם חנונים כי אין להם LMS ולא כי הם "
    באמת מכבדים אותן"

(הם לא באמת מכבדים אותן, הם מפנטזים שיצאו איתם ומוכנים להשקיע מאמצים בשביל זה על חשבון הדבר האמיתי שאין להם)

הקטע הזה של "כולם רוצים את זה אז זה שווה" זה סתם טריק והוא עובד על בנים לא פחות מעל בנות

ובחיים האמיתיים גם אם חנון יצא עם מישהיא מעל הרמה שלו בגלל טריקים כאלה הוא ייזרק בדייט הראשון כשהיא תקלוט מי הוא

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    the Governor!
    חחח מאיפה אתה מביא תGIFים האלו?
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

פורומים שאני מטריל^
    וכוס אמק איזה סוף חרא באלוהים, ציפיתי לאקשן מהפרומו של הפרק והתלהבתי רצח וקיבלתי בולבול בפה

דרל צריך יותר זמן מסך הבנאדם סיק קאנט רציני, רואה תסדרה הזאת רק בגללו. אם יתנו לו להרוג את THE GOVERNOR אני אהיה MIRER של הסדרה לנצח

WOULD GO GAY FOR DARYL DIXON CREW

ריק הוא חתיכת סאד קאנט שדופק את כולם כל פעם מחדש אפילו הבן שלו מסתכל עליו בתור סד קאנט

אה וDIQNUS, איך מתקדם מסע הLMS שלך? אשמח לדעת מה אתה משפר ואיך, שתף את כולנו. אתה שקט מדי וזורק רק הערות לכובעים ומשליך עליהם אינסל רייג'
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 05-04-2013 בשעה 01:53.

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

פורומים שאני מטריל^
    וכוס אמק איזה סוף חרא באלוהים, ציפיתי לאקשן מהפרומו של הפרק והתלהבתי רצח וקיבלתי בולבול בפה

דרל צריך יותר זמן מסך הבנאדם סיק קאנט רציני, רואה תסדרה הזאת רק בגללו. ריק הוא חתיכת סאד קאנט שדופק את כולם כל פעם מחדש אפילו הבן שלו מסתכל עליו בתור סד קאנט

אה וDIQNUS, איך מתקדם מסע הLMS שלך? אשמח לדעת מה אתה משפר ואיך, שתף את כולנו. אתה שקט מדי וזורק רק הערות לכובעים ומשליך עליהם אינסל רייג'
    עדיין לא ראיתי תפרק האחרון של העונה השלישית.. דריל אחד הגברים וגם מרל, אם הם לא יהיו בעונה הרביעית התוכנית תהיה גרועה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

MUST...
    NOT

SPOIL

AAAARRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHH

incel rageeeeeeeeeeeeeeeeeeee

תראה דחוף

הנה כל הפרקים

(חפש בגוגל TUBEPLUS THE WALKING DEAD)

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

MUST...
    NOT

SPOIL

AAAARRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHH

incel rageeeeeeeeeeeeeeeeeeee

תראה דחוף

הנה כל הפרקים

(חפש בגוגל TUBEPLUS THE WALKING DEAD)
    אני אסיים תעונה מחר.. אבל לחכות עד אוקטובר בשביל העונה הרביעית? זה יותר מידי זמן!

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

פורומים שאני מטריל^

דרל צריך יותר זמן מסך הבנאדם סיק קאנט רציני, רואה תסדרה הזאת רק בגללו. אם יתנו לו להרוג את THE GOVERNOR אני אהיה MIRER של הסדרה לנצח

WOULD GO GAY FOR DARYL DIXON CREW

ריק הוא חתיכת סאד קאנט שדופק את כולם כל פעם מחדש אפילו הבן שלו מסתכל עליו בתור סד קאנט

איך אפשר לראות את הסדרה הגרוע הזאת? עלק הילד הקטן הזה שם כובע של COWBOY וחושב איזה כלי פשוט רציתי לשבור תמסך כשראיתי את זה
    אחת הסדרות המעפנות אם שחקנים עוד יותר מעפנים

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect