he sounds mad
ואם יש משו שהורס תחברה הישראלית זה אנשים כמוהו שמטיפים לכל לוזר שהוא שווה יותר ממה שהוא
מעניין מאוד למה אני גם כן נחשה "מהעליה הרוסית" ולא נעלבתי....(אולי כי אני לא לובש סנדלים עם גרביים, לא מעריץ את סטלין וכן יכול להשתזף?????)
או שזה בגלל שאני לא מתנהג כמו כובע בעל שגעון גדלות
זה חייב להיות אחד מהם...
והבחורה בכלל הרגה אותי "לא היית מעיז לעשות את זה למרוקאי או אשכנזי או טכנאי מזגנים" מה הקשר חחחחחחח למה חסר מרוקאים ואשכנזים (ו"טכנאי מזגנים" חחחחח לא מבין מאיפה היא הביאה תשטות הזאת) שמתנהגים כמו כובעים וחיים בסרט? מעניין כמה הוא שילם לה לדקה בשביל הסרטון המפגר הזה
ככה זה רוסים, או שאתה סיק קאנט שמשתזף, מתאמן, יוצא למסיבות, מתמסטל, צוחק... או שאתה סאד קאנט כמו סטס שהיה לובש סנדלים וגרביים כל החיים שמנסה ללמד אחרים איך לזיין בזמן שהוא בעצמו נשמע כמו בתול..אין אמצע בעדה הזאת, או שאתה מלך או שאתה לוזר....
אם הוא באמת היה עם "בטחון עצמי" כמו שהוא מטיף לו, הוא היה צוחק מהקליפים האלה. למשל, פעם עשו איזה סרטון טרולינג לZYZZ (איזה גרמני רוסי אמר לו IM CALLING U OUT וכאלה) וZYZZ אמר שזה אחד הסרטונים האהובים עליו, אין לי כוח לחפש אבל זה סרטון די מפורסם.
זה ההבדל בין בטחון עצמי אמיתי, לבטחון עצמי של כובעים....אנשים כמו יגאל שטארק, סניה, סטס סגין וכל האלה שהיו כאפות בתיכון הם בושה לעליה הרוסית...אם כבר...
קיצר סטס קח בננה קופיקועם איזה קרם אתה מאונן היום בערב???
אה ואתה לא בנאדם
אתה אומן פאתוי. and a phaggot.

(אולי כי אני לא לובש סנדלים עם גרביים, לא מעריץ את סטלין וכן יכול להשתזף?????)
עם איזה קרם אתה מאונן היום בערב???

ציטוט ההודעה