קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בבקשה אני חייב עזרה דחופה
    על ידי ReDevil בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 19:01
  2. כפרע עליכם אני חייב עזרה........
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 10:47
  3. אני חייב עזרה
    על ידי Fury בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 10:30
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 21:11
  5. אני חייב עזרה דחוף כתוביות ל National Treasure XviD MP3 DVD-Rip
    על ידי BlacK AnGel בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

סוג של פריקה או יעוץ, בכל מקרה - אני חייב עזרה! (17)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל סוג של פריקה או יעוץ, בכל מקרה - אני חייב עזרה! (17)

שטוב אז ככה, לפני כמה שנים נכנסתי לפורום מתחרה ( שלפי מה שראיתי לא כל כך אוהבים אותו פה חחח) ומצאתי תחום שהיה אז ממש חדש לי- פיקאפ.
    באותו יום קראתי כל מה שמצאתי בו והייתי המום מכל השיטות האלה שאנשים הביאו כדי להתחיל עם בנות ובכלל לפתח אורח חיים כזה שאפילו לא חשבתי שאגיע אליו, לא הייתי חנון או מישהו שהתחיל מאפס, כי חברים היו לי ובאמת שכמה מאותם דברים שכל מתחיל צריך שיהיו לו כבר היו לי. אבל בכל מקרה הייתי סקרן והתחלתי לנסות כל מיני דברים שקראתי.
    סיפרתי לחבר ממש טוב שלי על התחום הזה ונכנסנו אליו יחד כשכל אחד מאיתנו תומך בשני ולומד ממנו היינו בהתקדמות צמודה בדרך להשיג כמה שיותר בנות . עם הזמן הכרנו חברים חדשים ופתחנו מעגלים חברתיים וכבר בנות לא המטרה העיקרית שלנו אלא פשוט נהננו מהכל, אנשים פשוט רצו להיות איתנו ואנחנו רצינו להיות איתם וכל הזמן הסתלבטנו על הככככל- פיקאפ היה עבורי המפתח לחיים מאושרים.
    גיליתי גם על הפורום הזה ונפתח מולי עוד מאגר שלם של מידע ואנשים איכותיים ששימשו לי ממש כמודל לחיקוי וחשבו בצורה שהייתה אז שונה מכל שאר האנשים בתחום, הם לא התייחסו לפיקאפ בצורה קיצונית כל כך ובסך הכל כולנו חיפשנו להנות.

שנה אחרי אותה תקופה 'זוהרת' נפרדתי מחברה שהייתה לי , כל אותה שנה חיי החברה שלי התחילו לדעוך כי פשוט הפסקתי להשקיע בהם , הייה לי כל כך טוב איתה עד כדי כך שפשוט התנתקתי מהעולם והייתי איתה , הזנחתי את הפיקאפ לטובתה וכבר שכחתי כל מה שלמדתי ואת כל הרעיונות והתפישות שרכשתי אז .
    עכשיו , אני בן 17 אחרי שנה שלמה של ניסיונות לחזור לאותה תקופה ולהחזיר קשרים עם אנשים שהתקדמו כבר הלאה ונשארתי עם 2 חברים טובים שהיו איתי בתחום וגם הם עכשיו במערכות יחסים ארוכות ופשוט סיימנו עם כל החוויות והכיף שעשינו.
    אני פשוט התרסקתי, אין לי איך להגיד את זה בצורה אחרת ואין לי מושג מה אני יעשה עכשיו כי כבר אחרי כל כך הרבה מדריכים שקראתי שחלק מהם אומרים כן וחלק לא אני כבר כבר לא יודע מה נכון, דיברתי על זה עם אותו חבר שנכנס איתי יחד לאותה תקופה ואמרתי לו שהגיע הזמן לחזור לזה אבל גם הוא פשוט איבד את זה.

אז החלטתי בפעם הראשונה לנסות לשתף פה את כל מי שבאמת יקרא את כל זה ולבקש עזרה, כי פאק אני כבר משהו כמו חצי שנה מתנהג כמו מפגר חברתית ואני חייב עזרה מאנשים שמבינים פה עיניין ובאמת יבינו על מה אני מדבר, אני סיימתי בית ספר וכל הימים שלי נהיו ריקים כי חברים שלי בקושי יוצאים כבר ואין לי מה לעשות ימים שלמים.
    אז אני יפרסם פה את האשכול הזה כי ראיתי שיש פה חברה רציניים שמתייחסים לכל הפיקאפ כמו שאני הייתי מתייחס ובאמת יודעים ויכולים לעזור (:
    סליחה על החפריה ולילה טוב חחחחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אם היה לך חברה והמעגלים החברתיים שלך לא התרחבו זה אומר שלא עשית את כל מה שעשית נכון...כי מכל חברה שלי אישית הייתה הכרתי עשרות אנשים ובנות בלי להזיע. מאוד מוזר שזה מה שקרה לך.

בכל מקרה, אל תעשה פיקאפ...תשקיע במעגלים החברתיים שלך, בסטטוס שלך ומשם הכל יבוא לבד...
    על הדרך תתעסק במראה החיצוני שלך ותשפר את עצמך כמה שאתה יכול, את כל הכסף שישך תשקיע על זה.

ותשכח מF X P, חשפתי את נדב חזן ואריאל סרוסי והם התגלו בתור בתולים שלא מביאים כלום...וגם מנהל אחד שהיה שם שחברים שלי ראו אותו במציאות וסינג'רו אותו על חטיפים וגחלים לנרגילה וברחו לו באמצע ואפילו לא עישנו איתו..הוא גם מאוד שמן ומכוער ונמוך שהיה מטריד ידידות של חברים שלי בפייסבוק והוא היה נושא הבדיחה העיקרי שלהן ושלי..

פה מאמינים בLMS - מראה חיצוני, כסף וסטטוס ככה שתתחיל להשקיע בזה והתוצאות יבואו לבד..ואל תתנהג כמו כובע יעני אל תחשוב שאתה הפרס כי אתה לא...אף אחד לא הפרס אלא אם כן ישך LMS גבוה. אז אתה באמת הפרס..
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-04-2013 בשעה 01:58.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע כל התקופה שהייתי איתה הכרתי המון אנשים חדשים אבל זילזלתי בזה וזה כבר דברים שעברו אז אני פחות מתעסק בזה
    בנוגע לנדב חזן הזה וכל אלה לא כזה תפסתי מהם אני זוכר איזה תום אחד שהיה אחד מהגורואים שלהם שם וכל הזמן היה רב עם הנדב הזה חח
    וכן עכשיו אנח משקיע בכל ה LMS הזה אבל אני כבר לא זוכר שום דבר כמעט שקשור לזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

דבר ראשון תשכח מכל מה שראית שם-הכל חארטה של חנונים ולפי שאני רואה בכלל לא מתאים לך אתה במצב טוב כל מה שאתה צריך לעשות זה לחזור לקשר עם כל מי שהיה לך בתקופה הטובה תאמין לי שאם לא ממש השתנת אנשים לא ישכחו אותך ובקלות תחזור למצב טוב ומשם כבר תהנה מהחיים ואל תשים זין על כל מה ששמעת בפורום השני

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה שהם מעליי ^ אמרו ו...תלמד לנצל את החיים שלך עד הטופ של הטופ.
    אל תדחה משהו למחר, מה שאפשר לבצע היום. זה המוטו שלי.

אני בטוח שיש לך תחביבים (מחשב, אומנות לחימה, ספורט, שחייה, כדורגל..אנא אערף), תשקיע בזה. את כל כולך.

אם ההשקעה בעצמך, החיים שלך יתפתחו, לכל כיוון שהוא.
    אם תתחיל ללכת לחדר כושר באופן סדיר, אתה תכיר חבר'ה חדשים בחדר כושר וגם בנות,
    אם תתחיל לעבוד (נגיד בתור ברמן\מלצר) אתה תכיר אנשים שם ובנות חדשות שם ואנשים יזמינו אותך לצאת איתם,
    אם תתחיל ללמוד אז גם במכללה או מה שזה לא יהיה..גם תכיר אנשים.

כל דבר מביא לך אינספור של דברים איתו..פשוט קח את החיים שלך ברצינות, ומצד שני..אל תיקח את החיים בכלל ברצינות!
    שים זין על דעות של אנשים, שים זין על מה שאנשים חושבים עלייך ומה שאנשים אומרים עלייך..אל תתייחס לכל דבר ותלמד להרים את עצמך למעלה במקום לתת לאנשים להוריד אותך למטה. ככה צריך לחיות.

בכל מקרה, כמו שכבר אמרו..
    זה פורום יותר קליל מהפורום השני, ופה אנחנו פחות עמוק בתוך התחת של הפיקאפ בגלל שפיקאפ התגלה כתורה דיי שטוחה ולא רצינית...(כל מיני רוטינות ובולשיט מסביב).
    כל מה שאתה צריך זה בטחון עצמי (שיבוא מהשקעה עצמית של המראה וכאלה), לעשות כסף שיהיה לך להוציא, ו"שם" בחבר'ס...בפורום הזה אוהבים לקרוא לזה "סטטוס" אבל אני לא אוהב את הקונוטציה שיש למילה הזאת..אני מעדיף "שם", ברגע שאנשים מכירים אותך בגלל מי שאתה ומה שאתה..אתה לא צריך להרשים אף אחת או אחת..אנשים עושים את זה בשבילך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואו תודה אנשים חחחחחחחחחחח
    אני ינסה להתחיל לעבוד על כל מה שאמרתם פה השבוע גם התחלתי להחזיר קשרים והכול ועכשיו יש לי גם יותר זמן לכל זה ואני גם ינסה להכנס לפה ולהיות אקטיבי יותר כדי לחזור קצת לעניינים
    ד''א בייקר סטייל הקטע של לשכוח מגישת הפרס הזאת בינתיים בא לי בבום הייתי צריך לשים לב לזה מזמן אז תודה אחי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,464 | הודעות: 8,151,046 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect