נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
אני טרול רק בF X P, בודיבילדינג MISC וPUAHATE. פה אני דווקא זורק את האמת בפרצוף בתקווה שיש אנשים שיקשיבו לזה וישנו תחיים שלהם. בתור אחד שהשתנה מדברים דומים שכתבו באינטרנט שחיפשתי לעצמי שינוי ולוק חדש לפני התיכון כדי לא להיות כאפות גם שם, אני רוצה שהמידע שלי יפול על האוזניים הנכונות וילד כאפות אקראי יקרא את מה שאני כותב וישתנה. ואני מאמין שכל מה שצריך לעשות בחיים זה להנות ולהיות סיק קאנט. מה הטעם לחיות חיים שאין לך כיף בהם? בשביל מה? בשביל "לפרנס משפחה" כי זה חובה וכולם עושים את זה? בשביל לעבוד בעבודת משרד משעממת כדי "להביא פרנסה למשפחה" עם בוס מעצבן כי זה "חובה"? שלא נדבר על זה שבגיל 40 אתה לא יכול לזיין בנות 15-25 ברוב המקרים, וזאת בדיוק הסיבה לחיות, מי רוצה אישה בת 30? או יותר גרוע בת 40? 80% מהנשים בגיל 30-35 עם ציצי נפול וצלוליטס, מי צריך תחרא הזה? זה למה אני מרחם על בתולים בני 21-30, הם פספסו את ההנאות האמיתיות של החיים. שומדבר לא משתווה לחיי חברה טובים בתיכון-קולג'. זה למה רובם גדלים בתור מבוגרים ממורמרים כאלה שמחפשים לרדת על אחרים (סניה לדוגמא) וכאלה שנעלבים מכל דבר (סטס סגין עם הסרטון שהוא בכה שיורדים עליו כי הוא רוסי)....ועוד הם מטיפים לבטחון עצמי..בזמן שאין להם אחד כזה בכלל..