לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
אמא שלהם זונה. הכתפיים שלי אוטוטו גדלות למידה L שפה (שזה בערך XL של ישראל שתבינו איזה כתפיים יש לי במשקל נוצה שלי). אף פעם לא הבנתי את העידוד אנורקסיה הזה, אם באמת הדוגמנים שלהם נכנסים למידה M על משקל גבוה משלי יש להם גנטיקה של פח זבל, בכתפיים לפחות. לדגמן לשם יהיה יותר קל ממה שחשבתי.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
טיילר שים לב לSADCUNTS
http://boards.4chan.org/adv/res/12241709
חחחח אנשים שמתכחשים לLMS תמיד מצחיקים אותי, שישארו עניים מרודים חסרי ידידות ועם מראה ממוצע נראה לאן ה"אופי" שלהם יקח אותם lol...אני יתעסק בעיקר ולא ישחק בקקה ויתן לאינסלים ללכת סודיני
זה לא קשור לבודיבילדר. המטרה שלי לתקופה המאוד קרובה זה 80-82 קילו במסה (תלוי באחוזי שומן שבקושי עליתי בהם אגב מה שכן העלתי נוזלים) ו75-74 קילו אחרי חיטוב על אחוז שומן נמוך שזה לא קרוב ללהיות בודיבילדר וזה תכלס גוף של דוגמן.. ואני בטוח ב100% שאני יגדל לXL לפחות (במידות של ישראל) בכתפיים. עכשיו M (שזה תכלס L של ישראל) במכופתרת יושב עלי בול ואני בקושי 70 קילו במסה. ושלא תגיד שזה שחיף למה אני מכיר מישו ששוקל 80 קילו (גם מתאמן אבל די ליצן שעושה רק מכונות ובנצ' ואין לו אחוז שומן נמוך אפילו) שכל חולצה במידה M של אברקרומבי יושבת עליו כמו שהיא יושבת עלי באיזור הכתפיים והחזה לפחות. לפעמים אני חושב שהבגדים האלה נועדו לאנשים עם כתפיים של ילדה בת 14....טפו על אברקרומבי.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 10-05-2013 בשעה 17:44.
יום אחד אני אמדוד היקפים ואפרסם, כל הזמן אומרים לי שיש לי כתפיים רחבות, אבל אני רוצה לבדוק מה היחס כתפיים-מותניים.
פאק עכשיו מדדתי. 1.56 בפאקינג מסה עם פול נוזלים במצב רפוי. ואני שוקל בלחץ 70 קילו. סוף מסה+חיטוב אני בן זונה אם אני לא מגיע לGOLDEN RATIO שזה 1.618. מי שלא יודע מה שיחפש SHOULDER TO WAIST RATIO בגוגל. U MIRIN AESTHEIC POTENTIAL? U MIRIN SUPERRIOR GENETICS? U MIRIN MASTERRACE?
1.328...
למה נולדתי עם גנים כאלה..
inb4 sodini
תכלס, שמן זה מכוער