קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרסום| Redman - Rite Now
    על ידי Durden בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-06-2009, 16:02
  2. פרסום | SUICIDE SILENCE - Bludgeoned
    על ידי LikeMe בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-05-2009, 13:08
  3. [פרסום] Pitbull Feat. Jump Smokers - Now You See It חדש שיר חיה!!
    על ידי dani419 בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-04-2009, 12:53
  4. [פרסום] הרמיקס שלי לAKONS-RIGHT NOW משו פצצה!!! תגיבו חברה
    על ידי aLownsu בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-02-2009, 01:26
  5. [פרסום] Akon Feat. Kat DeLuna - Right Now (Na Na Na) (Remix)
    על ידי אוחנה בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 06-02-2009, 12:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[פרסום] SHOULD I COMMIT SUICIDE NOW?

ברירת מחדל [פרסום] SHOULD I COMMIT SUICIDE NOW?

גיליתי משו על עצמי חחחחח יש לי חצי RECESSED JAW חח איזה חיים לא הוגנים.. בפרופיל שלי מצד ימין רואים לסת סבבה לגמרי יחסית בולטת ומצד שמאל בקושי רואים את הקו של הלסת ואפילו הצורה שונה מבצד ימין... GOD DAMN IT חחח זה הדבר הכי מוזר שראיתי

זהו אני הולך לפצוע את עצמי במכון כדי שאני אצטרך ניתוח... (אבל אני יפול על צד שמאל) חחחחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    גיליתי משו על עצמי חחחחח יש לי חצי RECESSED JAW חח איזה חיים לא הוגנים.. בפרופיל שלי מצד ימין רואים לסת סבבה לגמרי יחסית בולטת ומצד שמאל בקושי רואים את הקו של הלסת ואפילו הצורה שונה מבצד ימין... GOD DAMN IT חחח זה הדבר הכי מוזר שראיתי

זהו אני הולך לפצוע את עצמי במכון כדי שאני אצטרך ניתוח... (אבל אני יפול על צד שמאל) חחחחחח
    חחחחחחח איזה מכוער

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה אתה בוכה? לי יש חרא גנטיקה, אני על אחוז שומן יחסית נמוך (הבטן שלי שטוחה ורואים טיפה ריבועים מבצבצים) וכלללללללללללללללל המעט שומן שאני עולה בו (ואני באמת בקושי עולה בשומן) מצטבר אצלי בבטן התחתונה, בצדדים (לא ברמה שזה בולט אבל זה מציק, בלי זה היה לי V TAPER מושלם כבר עכשיו) ובצוואר משמע בלסת. אין לך מושג איזה חרא זה, מצד אחד אתה מאוד אסתטי מצד שני אתה צריך לרדת לחד ספרתי בשביל להראות טוב ובמסה אתה נראה זוועה. והנוזלים שמצטברים אצלי בכמויות לא תורמים גם.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    מה אתה בוכה? לי יש חרא גנטיקה, אני על אחוז שומן יחסית נמוך (הבטן שלי שטוחה ורואים טיפה ריבועים מבצבצים) וכלללללללללללללללל המעט שומן שאני עולה בו (ואני באמת בקושי עולה בשומן) מצטבר אצלי בבטן התחתונה, בצדדים (לא ברמה שזה בולט אבל זה מציק, בלי זה היה לי V TAPER מושלם כבר עכשיו) ובצוואר משמע בלסת. אין לך מושג איזה חרא זה, מצד אחד אתה מאוד אסתטי מצד שני אתה צריך לרדת לחד ספרתי בשביל להראות טוב ובמסה אתה נראה זוועה. והנוזלים שמצטברים אצלי בכמויות לא תורמים גם.
    עזוב אותך זה לא משהו שאי אפשר לסדר עם חומרים
    פנים לעומת זאת...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עזוב חומרים, אפילו בחיטוב זה ירד לי (ואם לא אני מזיין את עצמי בקלן אבל לא נראה לי, ראיתי גרועים ממני שמורידים בחיטוב דברים שלא תאמין). המקומות שמקבלים שומן במסה הם המקומות הראשונים שיורדים בחיטוב. ככה שעל הזין שלי. מה שמבאס אותי שאני בחיים לא יראה טוב במסה בגלל הגנטיקה של השומנים שלי. כמובן יחסית לישראלי הממוצע אני סמל סקס גם במסה מלוכלכת אבל עדיין, רואים שהאסתטיקה שלי יורדת. על 18 אחוז שומן בטח יהיה לי כבר סנטר כפול ובטן בגודל של טנק. מפחיד. זה אגב מה שנותן לי תרצון להמשיך כי אני יודע שאם אני יפסיק אני יראה מאוד מאוד רע. עליתי אולי באחוז וחצי של שומן בכל המסה שלי והכלללללללללללללללללללללללל הצבטר בבטן התחתונה ובפנים, הייתה לי תעליה הכי נקיה ומהירה בכל ההיסטוריה ואנלא מכיר מישו שעלה כמוני, מה שכן הגנטיקה שלי דפקה הכל. נגיד ברגליים אין לי בכלל שומן, כאילו אני אחרי חיטוב.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-05-2013 בשעה 13:23.

טוב תאמת שבדקתי את זה ואם אני מסתכל במראה זה שונה חחח זה לא כזה הבדל נוראי וזה משו שרואים רק בתמונה מהפלאפון בפרופיל... בכל אופן זה לא RECESSED JAW פשוט הצד הימני הרבה יותר חזק מהשמאלי... אה וטיילר אני הייתי בדיוק כמוך רק אני חושב שבאיזור הצוואר והלסת לא היה לי כל כך הרבה שומנים.. 99 אחוז היה טיפה בצדדים ובעצם שאני חושב על זה בבטן גם זה לא היה ממש שומן זה היה נוזלים... אבל עדיין כל החיים לחיות עם כרס.. זה אסון חח רק כשהייתי קם בבוקר והייתי אוכל טוב ולא זבל אז לא הייתה כרס בכלל אבל גם לא היו ריבועים ושמע סחתיין על העלייה המהירה והנקייה הלוואי עליי כככה... כאילו תכלס גם אני תוך 3 חודש בערך יכלתי להעלות איזה 4-5 קילו בכל פעם אבל מצד שאני זה לא כמו להגיע מ55 ל70 (תזכיר לי בכמה זמן?) שזה ממש מטורף אז ככה שאולי עכשיו אתה מתבאס אבל אחרי חיטוב אני בטוח שתיראה טוב

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בערך 4 וחצי חודשים. מה שכן העלתי נוזלים, נוזלים+הגנטיקה שלי מבחינת שומנים=אסון טבע. אני לא נראה כזה גרוע, נגיד בידיים אמרו לי שהכל אצלי נקי, ברגליים גם, אבל הבטן והצוואר שלי מפוצצים. מה שכן אני שותה המון מים ביום, ככה ש...בבוקר אני נראה טיפה יותר טוב בלי כל הנוזלים שאני מפוצץ בהם בערב, אבל עדיין אני אצטרך איזה חיטובון אחרי המסה הזאת. אגב שתדע לך אתה לא היחיד, אין בנאדם שיש לו 2 צדדים שווים אם תחקור את זה לעומק, אפילו בתמונה של הלסת שלי שהבאתי (ולא של היצור הזה אלא תמונה של הלסת האמיתית שלי) הצד השמאלי שלי חלש משל הימני, מה שיש גם לDAVID GANDY ורוב הדוגמנים המובילים בעולם. האנשים הכי יפים בעולם הם מאוד לא סימטריים, אתה פשוט לא יודע את זה.

אני יודע שיש גם אי סימטריים שנראים פצצה אבל אני מתכוון שהצד הימני שלי מעולה לעומת הצד השמאלי שהוא ממוצע כזה חחח וזה באסה (מבחינת הלסת) אגב לא חסר דוגמאות לזה שים לב גם אצל ג'וני דפ האף שלו בכלל קצת עקום והוא נראה שונה מכל צד...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,115 | הודעות: 8,150,697 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect