נשים בנות 25+ נראות זוועה ויש להן צלוליטס. ובישראל הן בכלל נראות כמו תחת עם הגנטיקה שלהן בגיל 25 הן נראות כבר 40. אתה יכול לקחת את כולן לעצמך. אני ישאר עם בנות 15-21.

שלהן אכפת רק ממראה ומסטטוס. תמיד ריחמתי על ילדים שבתיכון לא היה להם בנות, הם פספסו תשלב שבו הבנות נראות הכי טוב..ואף כמות של סקס בנות בנות 25+ לא תתן לך תהנאה והיחס שאתה מקבל מצעירות בשיא שלהן, כשאתה בעל LMS גבוה. אתה תרדוף אחרי זה כל חייך, ללא הצלחה. ואני לא מדבר על סקס, סקס טוב אני קונה בכסף וסקס טוב שהוא לא בכסף הוא נדיר מאוד. אני מדבר על היחס שאתה מקבל. על כמה שהן כנועות לך כי אתה חתיך או בעל קשרים. אני אוהב לראות אותן נותנות לך יחס של אלוהים רק בגלל שאתה בעל LMS גבוה, שהן לא יודעות שבחטיבה היית אחד שהן לא היו מסתכלות עליו. משפטים כמו "אני רוצה ילד ממך", "אתה אהבת חיי", "תכניס אותי להריון", "אתה מושלם", "איזה יפה חבר שלי". זה יחס...שאם אתה מכוער או ממוצע אתה לעולם לא תקבל אותו.. אה ולפי מה אתה קובע הצלחה? מספרים? נשיקות? חחח אני משיג את זה במסיבת בית פה בלי להזיע. ואני אפילו לא נראה בשיא שלי. מה שחשוב הוא היחס שאתה מקבל ומיד אחרי זה כמה אתה מזיין. להשיג מספרים כל אחד יכול, אני יכול לנשק גם 50 בנות במסיבה. זה לא מצביע על כלום, רק בתולים מתלהבים מהדראק הזה, כולם מתנשקים עם כולם, אפילו עם ידידות שלי התנשקתי בפה. יחס של אלוהים לעומת זאת..לא כל אחד יקבל...אני לא מכיר הרבה שבנות רצו להתחתן איתם אחרי שבוע-שבועיים..אני גם לא מכיר הרבה שרצו להכנס להריון מהם אחרי שבוע שבועיים.. סקס קבוע...גם לא כל אחד..LMS ALL THE WAY. שומדבר לא משתווה ליחס שאתה מקבל כבנאדם יפה.