נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:47.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
וואלה טיילר סחתיין... הוכחת את הטענה שלך ב100 אחוז עכשיו חחח רגע אז אתה רוצה להגיד לי שחצי מהאנשים עם השיניים שבולטות החוצה ועם הפה פתוח כל הזמן זה כתוצאה מנשימה דרך הפה מגיל צעיר?... כי תכלס להגיד גם לי היה פאק בשיניים (לא אחושרמוטה אבל היה) שמתי גשר וזה סידר את זה... אין לי לסת של דוגמן אבל גם לא RECESSED JAW זה בטוח חחח (YOU KNOW IT)
כמו שאמרתי כבר פעם אני חושב שהייתי MOUTHBREATHER לא זוכר במדויק אני זוכר רק בשבלילה 10000% ישנתי עם פה פתוח
בגיל 14 הפסקתי עם החרא הזה
איכשהו ניצלתי הפנים שלי לא התארכו למטה, השיניים נשארו ישרות ויפות. לא חניכיים ולא שיט...
THANK U GOD
חבל שהורים לא יודעים את זה ופשוט חושבים שזה נורמלי כשהם רואים את הילד שלהם בוהה בטלויזיה עם פה פתוח במשך שעה או יושן במשך 10 שעות עם פה פתוח
דרך האף ... אולי לפעמים אני לוקח נשימות עמוקות דרך הפה אבל 99% מהזמן אני נושם מהאף...
תנשמו רק מהפה...זה עושה שפתיים סקסיות...מי שנושם דרך האף יהיה לו נחיריים גדולות..
מה אתם מעדיפים ?? שפתיים סקסיות או נחיריים רחבות?
גם מי שנושם דרך הפה אפשר לסדר את זה אולי לא נוח אבל פשוט תסגרו תשיניים.. כאילו כמו במצב לעיסה ולהיות ככה ולנשום מהפה..
רק למי שיש בעיות עם נשימה כי בתכלס זה לא ישנה אם לא תסגרו תשפתייים
יש הרבה מאוד אנשים שאין להם כסף, וסביר להניח שלא מטפלים טוב בשיניים, הן הולכות לך קדימה וזה לא טוב. שהשיניים שלך הולכות בשיפוע קדימה, אתה מתקשה לסגור את הפה במלואו.
הלסת העליונה צריכה לסגור את הלסת התחתונה כמו סיר למכסה. השיניים העליונות צריכות להיות בשיפוע קטן פנימה כדי לנעול את השיניים התחתונות.
הנה דוגמה לאחת כזאת:
http://www.doctors.co.il/forum-5078/...39#message-139
בגלל זה מומלץ מאוד לטפל בשיניים כל עוד אתה צעיר, גם המחירים הרבה יותר נמוכים עבור ילדים. בכללית זה אפילו חינם עד גיל 6 כי השיניים לא הכי מפותחות.
שיניים בוגרות הן קשות יותר לטיפול, ויקרות מאוד. דוד שלי עשה היו לו כאבים מטורפים בשיניים עקב אלכוהול וסיגריות, הוא עשה טיפול ב-30 אלף שקל, עקרו לו את כל השיניים והשתילו לו שיניים חדשות מפלטינה. זה נראה מושלם, והוא מרגיש טוב יותר מפעם.
בוריס.