קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה|מאיפה לקנות פלטות למשקולות?
    על ידי noobnet בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17-12-2008, 19:47
  2. פלטות... לעשות לא לעשות מה לעשות...
    על ידי RazZzZz בפורום Maple Story
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 15-08-2006, 06:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

2 פלטות סקוואטטטטטטטטטטטט

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ברירת מחדל 2 פלטות סקוואטטטטטטטטטטטט

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:27.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:29.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אם אתה לא מספיק גמיש תנסה לעשות פיסוק יותר גדול.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

אתה בטוח שהטכניקה שלך נכונה? כמה זמן אתה מתאמן בכלל

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

slats slats slats

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

IM MIRIN BRAH

שפיץ, אני גם התחלתי ממוט אולימפי ריק ועכשיו אני על 10 כל צד ל5 חזרות, למרות שהורדתי את המשקלים ואני מפסיק לעלות עד שאני אשתפר ממש בטכניקה , אז אני עושה 10 חזרות על 3 סטים , בינתיים 5 כל צד (אולי היום אני אעלה ל 7.5, נראה)

אגב, איך אתה עושה את הסקוואט? כשהכפות רגליים שלך מקבילות אחת לשניה, או כשהן פונות החוצה קצת ? כי בכל מקום אני רואה אנשים עושים אחרת!
    לפי המדריכים שלי ורוב האנשים באינטרנט הרגליים צריכות להיות מקבילות אחת לשניה, ולפי MARK RIPPETOE הן צריכות להיות בעמידה טבעית כשכפות רגליים פונות החוצה ב30 מעלות

נגיד ככה במקביל :

וככה עם רגליים נוטות הצידה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

slats slats slats

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני יודע שקשה מאוד 3 סטים על 10 חזרות ומשקל גבוה, בגלל זה אני עושה על משקל נמוך .
    בעצת המאמן שלי (שהוא דווקא די מבין עניין ועם ראש פתוח) החלטתי לפחות בחודש הראשון ללכת על תכנית כללית של FBW כדי להרגיל את הגוף לעומס של משקלי עבודה, אחר כך אני אעבור ל SS או אשדרג לתכנית AB מורכבת אחרת, כניראה וראיציה של SS עם תוספת מתח, מקבילים ותרגיל בטן כלשהו, נראה מה יהיה אחרי חודש..
    אני לא מעמיס כרגע משקלים, ולא מחפש עליה לינארית עד שאני לא אהיה טוב מספיק עם הטכניקה, גם ככה כל אימון אני מרגיש כאבים מציקים בגב התחתון, לא מתאים לי פריצת דיסק עכשיו ...

וסקוואט בלי נעליים? נשמע קצת מוזר, הנעליים נותנות תמיכה טובה לרגליים. אני מתאמן עם נעלי ספורט עם סוליה יחסית עבה ורכה.
    אני רואה כאלו באים למכון עם סניקרס/אולסטאר / נעליים בסגנון TOMS ( כאלו https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...OHNWXvmRyuXTVg )

אגב, ראיתי שכתבת מדריך לעלות טסטוסטרון (גם רודני הביא לי אחד, שאיתו אני אמשיך אולי אחר כך).
    זה יתאים גם למי שלא מתאמן באופן אינטנסיבי ? כבר ציינתי שהמטרה שלי היא להרגיל שרירים לעומס, אז אני לא מגזים באינטנסיביות של האימון.
    ואיך זה הולך? שבוע אחד אני מביא ביד בוקר-ערב, ושבוע אחרי בכלל לא מביא, רק רואה פורנו לפני האימון ??

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:30.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:30.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אה ואם אתה עושה עם פוסי פאד קח את הפוסי פאד, תלוש אותו מהמוט, תעיף אותו 20 מטר ממך ותעשה סקוואט כמו גבר.
    כך איזה סיפור מעניין מהמכון :
    איזה מישהו בן 22 נראלי אתה מכיר תאנשים האלה שמכירים את כל המכון ואומרים שלום לכולם וחברתי וזה שרוב האימון שלו רק מדבר עם אנשים...
    עכשיו ראיתי אותו עושה סקואט הוא שם 40 קילו כל צד, כולל "פוסי פאד" והוא הביא איזה שתי שחיפים חברים שלו כדי שיעזרו לו בסקואט
    אתה רואה שחיף מכל צד מחזיק תקצה של המוט כמו בתחרויות והוא כולו יורד, חשבתי אולי הוא רציני אם כל זה למרות הפוסי פאד ואני רואה אותו יורד בערך על חצי סקואט והברכיים שלו גולשות כאילו עוד שניה נשברות.... יענו תבין כל ירידה באיזה חצי סקוואט הוא עוד עושה 6 חזרות... מעניין גם איך הגב שלו בכלל.. אי אפשר היה לראות כי הוא התאמן עם גק'ט שזה בכלל לא הבנתי למה ואיך בכזה חום

זה היה כל כך מצחיק בהתחשב בכך שהוא נראה מתאמן רציני, יש לו תמונה אחת בפייסבוק עם כל הדברים שהוא קנה . ( אבקת חלבון, קריאטין ויטמינים וכל החרא הזה ) ששווה משהו כמו 1000 שקל והוא מתאמן כמו זונה

יש לך כאלו ליצנים במכון??
    נערך לאחרונה על ידי Bentley; 18-06-2013 בשעה 13:36.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    המאמן שלך ליצן. כל מי שבא למכון ומקשיב למאמנים הוא ליצן. אל דברו איתם בכלל, קחו תוכנית מהאינטרנט ותעשו ושימו זין על כל העולם. אין אצלכם רמה גבוהה של פאווליפטינג והם כולם מוזרקים שלא עושים 3 פלטות סקוואט בלי פוסי פד כי הם חלשים כמו כלבים. אני התחלתי עם SS כמו שהיא ואם הייתי מתחיל עם תוכנית ליצנית הייתי עכשיו עושה סקוואט 50 קילו במקרה הטוב 60...תעשה SS ועזוב שטויות, תעשה את זה 3 חודשים ככה ואז יש לי אחלה תוכנית בשבילך (אני כרגע בAB) ואולי אני יפרסם תתוכנית שלי פה שאגב אני גדל ממה ממש אפילו יותר מSS והליפטים שלי מזנקים, אבל לא בא לי כרגע. אתה מרגיש כאבים בגב בגלל כמה סיבות - הנעל שלך מעפנה, או שתעשה בלי נעליים או שתקנה אולסטראס. נעלי ריצה לסקוואט זה זבל ועושה כאבי גב. עוד סיבה היא כמובן הטכניקה תעבוד על זה, אם אתה מרגיש כאבים בשום אופן אל תקפיץ משקלים. תראה את הסרט של ריפטו ותקרא תספר הוא מסביר טוב טוב על הכל...רק שהוא מדבר על LB ולא על HB (וממה ששמעתי המאמנים אצלכם לא יודעים תהבדל בין זה לזה)...ומשקל נמוך וגבוה זה יחסי. בשביל ארנולד המשקל שלי זה משקל חימום ובשביל שחיף ששוקל 60 קילו המשקל שלי זה משקל שהוא לא מרים בכלל...ככה שאם אתה מרגיש כאבים תוריד משקל ותתרגל טכניקה. אל תעשה 6466464565 חזרות זה מפגר...5 חזרות זה כוח עד 8 זה מסה ומעבר לזה זה סיבולת אתה לא צריך סיבולת והמאמן הליצן שלך יכול להזדיין ולהמשיך להזריק טרן ולאכול קלן
    המאמן דווקא על הכיפאק, אבל יש אחד אחר שכתב לי את התכנית, הוא אמר למאמן הנוכחי שלי - "תזהר ממנו, הוא מפוצץ מיתוסים ואומר שמכונות זה עלוב ובעיקר אנשים על סטרואידים צריכים מכונות, הוא מזלזל במדע ובניסיון של 20 שנה שלנו בתור מאמנים"
    נקרעתי מצחוק עליו.
    קלוט שיחה שלי איתו על SS : (זה המאמן שכתב לי את התכנית, הנוכחי דווקא בעד SS אבל ממליץ קודם לעשות חודש ככה של FBW, הוא הראה את התכנית הזאת למאמן ההוא כי הוא בכיר יותר, וזה בגלל שביקשתי ממנו שילמד אותי פאוור קלין)

הוא : "מאיפה הוצאת את התכנית הזאת? 5X3? מה אתה חושב שזה יתן לך? תכנית כזאת לא הייתי נותן אפילו לאחד שמתאמן שנה, אז בטח שלא למתחיל, ואם אתה רוצה להמשיך איתה, אני מקווה שיש לך ביטוח בריאות שיכסה לך פציעות. ולכמה זמן נרשמת ? חצי שנה? חבל שבקצב הזה אתה תוכל להשתמש רק בחודש"
    אני: התכנית הזאת מופיעה בכל אתר שקשור לבאדי בילדינג. ולא תתן אותה גם למישהו שמתאמן שנה? עם זה שנינו מסכימים, בעיקר כי התכנית הזאת מיועדת לחודשים הראשונים של מתאמנים מתחילים
    הוא : באדי בילדינג? אני מתאמן שנה לפני שנולדת בכלל (20 שנים + 12 בתור מאמן) ואני עדיין לא באדי בילדר, אז אתה? מה, אתה רוצה ללכת לתחרויות ? עם תכנית כזאת הכי רחוק שתגיע זאת המחלקה האורטופדית בבלינסון.
    אתה צריך לעשות 3000 חזרות בטכניקה טובה, עד שהמוח שלך יצור אינסטיקנט של חזרה נכונה כמו שצריך.
    תבין שבספורט אין קיצורי דרך, אלא אם כן אתה רוצה להזריק לתחת שלך חומרים ואז אתה תמות בסאונה בתאילנד מהתקף לב בגיל 20 (LOL!).
    אתה כרגע במצב של גן חובה, ואתה מנסה לקפוץ לפרופסור, זה לא עובד ככה, במכון הזה אתה תתאמן לפי התכנית שאנחנו נותנים לך, כי אנחנו למדנו ויש לנו ניסיון, ולך אין שום ידע. אתה רק יודע להגיד את מה שקראת באתרים מפוקפקים באינטרנט.
    אני: אני לא מחפש קיצורי דרך, אני גם לא רוצה לבזבז את הזמן שלי על תכניות שלא יקדמו אותי בכלום, יש לי זמן מוגבל של חצי שנה עד שאני מתגייס להשיג את התוצאה המקסימלית שאני אוכל, לפחות עד שאני אדע איך אני אוכל להתאמן בזמן צבא.
    הוא : אם תקשיב לי אולי תוכל להשיג משהו, אבל אם אתה מתכנן רק חצי שנה כדאי לך לפרוש כבר עכשיו, כי כלום אתה לא תשיג מזה וחבל על הכסף שלך. תתחיל להקשיב למאמן מוסמך ולא למטומטמים באינטרנט שכותבים תכניות בלי טיפת ידע מקצועי וניסיון בתור מאמנים.
    אני: אתה לא מבין שאף אחד לא מזלזל לך בניסיון, אבל אתה כנראה שלא מתעדכן מאז הקורס שעברת לפני 12 שנים.
    הוא: אתה כן מזלזל, ואתה לא מזלזל בי אתה מזלזל במדע, מה שלמדתי זה מדע, ומדע לא משתנה.
    1+1=2 גם לפני 1000 שנה וגם היום. תפסיק להיות אטום כבר.

(פה כבר חתכתי את השיחה, הבנתי שלא משנה כמה אני אנסה להסביר הוא האטום היחיד פה, מה גם שאני יכול להתווכח איתו בכיף על מדע, אבל גם לא רציתי שישנא אותי וגם הייתה לי מסיבת סיום שעה מאוחר יותר, העדפתי להגיד לו שהוא צודק וחתכתי)

כדי להרגיע את המאמן אני אעשה FBW עוד שבוע וחצי ככה (ואז אני אהיה חודש במכון, כרגע עליתי ב 600 גרם למרות שטחנתי מלא, כנראה התכנית שלו לא כלכך טובה) ואז אני עובר ל SS, אבל לא את ה SS הפשוטה של ריפטו, אלא SS עם מקבילים / מתח / חתירה.
    אני אעשה SS איזה חודשיים-3-4, תלוי כמה אני אתקדם איתה, ואז אעבור לתכנית אחרת (5X5 ) או התכנית שאמרת שטובה בשבילי.

במכון התחלתי סקוואט עם מוט ריק, עשיתי 10X3, אחר כך הוספתי 1.25 כל צד, ההתקדמות הייתה ממש איטית.
    עשיתי 3 אימונים לפי התכנית של ריפטו, הגעתי ל 10 קילו בכל צד ובכיף יכלתי לשים עוד 1.25-2.5 כל צד ולסיים את הסטים, אבל המוט קצת מתנדנד לי ונוטה הצידה לפעמים (וכתוצאה מכך גם אני)

אגב, איך שבאתי לראק של הסקוואט הוא שם לי את הספוג הזה, בהתחלה לא ידעתי מה זה עד ששאלתי באחד האשכולות ואמרת לי שזה נקרא פוסי פאד, מאז הורדתי אותו , אבל אני מרגיש קצת כאבים בחוליות של העורף .. הטכניקה שלי יחסית בסדר אם אני עובד לאט ובשליטה. מאז אותו יום לא נגעתי בספוג (הפעמים היחידות שנגעתי בו זה רק להוריד אותו מהמוט)

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    כך איזה סיפור מעניין מהמכון :
    איזה מישהו בן 22 נראלי אתה מכיר תאנשים האלה שמכירים את כל המכון ואומרים שלום לכולם וחברתי וזה שרוב האימון שלו רק מדבר עם אנשים...
    עכשיו ראיתי אותו עושה סקואט הוא שם 40 קילו כל צד, כולל "פוסי פאד" והוא הביא איזה שתי שחיפים חברים שלו כדי שיעזרו לו בסקואט
    אתה רואה שחיף מכל צד מחזיק תקצה של המוט כמו בתחרויות והוא כולו יורד, חשבתי אולי הוא רציני אם כל זה למרות הפוסי פאד ואני רואה אותו יורד בערך על חצי סקואט והברכיים שלו גולשות כאילו עוד שניה נשברות.... יענו תבין כל ירידה באיזה חצי סקוואט הוא עוד עושה 6 חזרות... מעניין גם איך הגב שלו בכלל.. אי אפשר היה לראות כי הוא התאמן עם גק'ט שזה בכלל לא הבנתי למה ואיך בכזה חום

זה היה כל כך מצחיק בהתחשב בכך שהוא נראה מתאמן רציני, יש לו תמונה אחת בפייסבוק עם כל הדברים שהוא קנה . ( אבקת חלבון, קריאטין ויטמינים וכל החרא הזה ) ששווה משהו כמו 1000 שקל והוא מתאמן כמו זונה

יש לך כאלו ליצנים במכון??
    תמיד יש את הליצנים שמגזימים עם התוספים ומחפשים את הפוזה, אבל לא משתמשים בהם נכון , לא מגיעים לתוצאות ונשארים מפגרים באותו מקום שהתחילו בו

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

כמה זה שתי פלטות?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

פשש שור...
    התרגיל הזה אבל מסובך טילים עדיין לא הבנתי ממש את הטכניקה יש איזה אתר טוב שמסביר אחד לאחד?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,713 | הודעות: 8,206,306 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect