קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 17:01
  2. תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 12:10
  3. חדשה שלי| ראפטינג **שיפרתי אותה כנסו**
    על ידי CompleX בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 18:15
  4. סאמקק !! ההורים שלי לא מוצאים לי כלום ! =(
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 12:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

ההורים שלי לא אוהבים אותה.

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ברירת מחדל ההורים שלי לא אוהבים אותה.

אז ככה אנחנו יוצאים ארבעה חודשים.. היא הייתה באה אלי שבתות שאני חוזר מהצבא וככה היינו מסתדרים.

עד שנפרדנו לתקופה של שבוע, ויצא שסיפרתי לאמא שלי כמה דברים עליה והיא סיפרה לאבא שלי.. ומשם הכל הסתבך.. חזרתי אליה והם פתאום לא אוהבים שאני מביא אותה שבתות..

ואבא שלי תמיד אומר לי "היא יצור.. היא ממש מוזרה ,אתה הרבה יותר שווה ממנה אתה יכול להביא בחורה הרבה יותר טובה..יש לה הרבה בעיות מה אתה צריך את זה? מה אני צריך אותה בבית שלי? היא לא נראית טוב לא חיצוני ולא פנימי.. היא לא בשבילך"

העניין הוא שיש לה גוף די יפה בוא נגיד ככה.. והיא מתלבשת די מוחצן.. ויש לה שריטה כזאת שלפעמים היא מצחקקת כזה.. ובסדר לי זה לא מפריע טוב לי איתה.. אבל אבא שלי זה מטריף אותו הוא אומר לי "אני בן 50 מספיק ממה ששמעתי ומה שאני רואה אני יודע שהיא זבל"

קיצור.. לא יודע מה לעשות

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

שלא יתערבו לך בנושא הזה אתה כולה בן 19-20 מה אתה הולך להתחתן איתה? הם יכולים להגיד בעדינות שאתה יותר שווה ממנה, ואתה יכול להשיג יותר ממנה, סבבה מקובל. אבל לא להתחיל לעשות מזה טלנובלה של לא רוצים אותה בבית הזה וכל הסרטים האלה.. זו בחירה שלך אל תתן להם להתערב. אם אתה אוהב איך שהיא נראת ורוצה להיות יתה, זה פשוט - תהיה איתה.
    ואתה יכול להרגיע את ההורים שאתה לא הולך להתחתן איתה ואתה כרגע רק נהנה או תחפש סיבה אחרת אם אתה לא מרגיש בנוח להגיד שזה רק הנאה בשבילך..
    בקיצור תישאר איתה אחי חיים שלך, ההורים לא צריכים להתערב בטח שלא בגיל כזה מי החברה שלך
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אחשלי, אתה ביחתיות בנח"ל, אתה לא סתם איזה הומו מושתן ששומע לכל דבר שאומרים לו..אתה לוחם, תתחיל להתנהג כמו אחד כזה.

תעמוד מול אבא שלך (לא פיזית) ותסביר לו שלא מתאים לך שהוא אומר שהיא זבל ולא מתאים לך שהוא שופט אותה על פי החיצוניות שלה ולא מתאים לך ההתנהגות הזאת מצידו.
    תסביר לו שהיא חשובה לך ואתה לא מסתכל על החסרונות שלה כמו שהם וכמו שTAL אמר, אתה לא הולך להתחתן איתה...תבהיר להם שהיא החברה שלך לתקופה הקרובה, אם הם רוצים או לא רוצים.
    כמובן שתעשה את זה כל זה בשיחה רצינית, בלי תוקפניות, בלי עצבים ובלי מהומה..תתנהג כמו גבר.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    שלא יתערבו לך בנושא הזה אתה כולה בן 19-20 מה אתה הולך להתחתן איתה? הם יכולים להגיד בעדינות שאתה יותר שווה ממנה, ואתה יכול להשיג יותר ממנה, סבבה מקובל. אבל לא להתחיל לעשות מזה טלנובלה של לא רוצים אותה בבית הזה וכל הסרטים האלה.. זו בחירה שלך אל תתן להם להתערב. אם אתה אוהב איך שהיא נראת ורוצה להיות יתה, זה פשוט - תהיה איתה.
    ואתה יכול להרגיע את ההורים שאתה לא הולך להתחתן איתה ואתה כרגע רק נהנה או תחפש סיבה אחרת אם אתה לא מרגיש בנוח להגיד שזה רק הנאה בשבילך..
    בקיצור תישאר איתה אחי חיים שלך, ההורים לא צריכים להתערב בטח שלא בגיל כזה מי החברה שלך
    אני מבין שהם אומרים את זה מתוך דאגה.. שיעני היא לא בחורה בשבילי.. וככל שאני ישאר איתה יותר ככה אני יקשר ויהיה קשה לי לנתק קשר.. ותכלס אולי הם צודקים שאני לא ארצה אותה בתור אישתי אבל כרגע כיף לי איתה מאוד.. אני לא רואה סיבה להפרד
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אחשלי, אתה ביחתיות בנח"ל, אתה לא סתם איזה הומו מושתן ששומע לכל דבר שאומרים לו..אתה לוחם, תתחיל להתנהג כמו אחד כזה.

תעמוד מול אבא שלך (לא פיזית) ותסביר לו שלא מתאים לך שהוא אומר שהיא זבל ולא מתאים לך שהוא שופט אותה על פי החיצוניות שלה ולא מתאים לך ההתנהגות הזאת מצידו.
    תסביר לו שהיא חשובה לך ואתה לא מסתכל על החסרונות שלה כמו שהם וכמו שTAL אמר, אתה לא הולך להתחתן איתה...תבהיר להם שהיא החברה שלך לתקופה הקרובה, אם הם רוצים או לא רוצים.
    כמובן שתעשה את זה כל זה בשיחה רצינית, בלי תוקפניות, בלי עצבים ובלי מהומה..תתנהג כמו גבר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אז תסביר את זה להורים שלך ולא לפורום מטומטם.

לייקים
    23
    נקודות
    50

אז תסביר את זה להורים שלך ולא לפורום מטומטם.
    הסברתי מה נראה לך.. שמע הם לא אוסרים עלי להיות איתה אני לא ילד קטן.. מבחינתם שאני יעשה מה שאני רוצה.. שמע היא בחורה מדהימה.. גם יפה גם מצחיקה וגם אני אוהב אותה..אבל הקטע שהם מעדיפים שהיא לא תעשה אצלי שבתות.. גם בגלל שהם בקושי רואים אותי כשהיא נמצאת אנחנו כל היום בחדר .. מבין? הם לא אומרים לי מה לעשות סתם פשוט לא חושבים שהיא מתאימה לי.. ותכלס אם היא תפסיק לבוא שבתות הקשר שלנו לא יחזיק מעמד כי זה הדרך היחידה שלנו להפגש..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    הסברתי מה נראה לך.. שמע הם לא אוסרים עלי להיות איתה אני לא ילד קטן.. מבחינתם שאני יעשה מה שאני רוצה.. שמע היא בחורה מדהימה.. גם יפה גם מצחיקה וגם אני אוהב אותה..אבל הקטע שהם מעדיפים שהיא לא תעשה אצלי שבתות.. גם בגלל שהם בקושי רואים אותי כשהיא נמצאת אנחנו כל היום בחדר .. מבין? הם לא אומרים לי מה לעשות סתם פשוט לא חושבים שהיא מתאימה לי.. ותכלס אם היא תפסיק לבוא שבתות הקשר שלנו לא יחזיק מעמד כי זה הדרך היחידה שלנו להפגש..
    ברוך הבא לצרות של צה"ל אחשלי.
    אתה צריך למצוא זמן בשוש"ים שלך גם להיות עם חברה שלך, גם להיות עם ההורים שלך והמשפחה שלך, גם להיות עם חברים וגם איכשהו זמן קצת לעצמך לחיות...איך? כמו שכל שאר הלוחמים בצה"ל מצאו זמן..גם אתה יכול.

אני פשוט בתקופה של הצבא כשהייתי עם חברה שלי פשוט כשהייתי חוזר הבית הייתי עם המשפחה, ואז בערב לוקח את חברה שלי איתי ויוצא עם החברים שלי ועם החברה, ואז בלילה כשחוזרים הבית הייתי לוקח אותה אליי, נהנים לנו, שורפים קצת זמן בשבת ביחד, וזהו...ככה זה היה הולך.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ברוך הבא לצרות של צה"ל אחשלי.
    אתה צריך למצוא זמן בשוש"ים שלך גם להיות עם חברה שלך, גם להיות עם ההורים שלך והמשפחה שלך, גם להיות עם חברים וגם איכשהו זמן קצת לעצמך לחיות...איך? כמו שכל שאר הלוחמים בצה"ל מצאו זמן..גם אתה יכול.

אני פשוט בתקופה של הצבא כשהייתי עם חברה שלי פשוט כשהייתי חוזר הבית הייתי עם המשפחה, ואז בערב לוקח את חברה שלי איתי ויוצא עם החברים שלי ועם החברה, ואז בלילה כשחוזרים הבית הייתי לוקח אותה אליי, נהנים לנו, שורפים קצת זמן בשבת ביחד, וזהו...ככה זה היה הולך.
    פשוט זה תקופה כל כך קשה בשבילי.

גם מצד אחד להתמודד עם הטירונות המזדיינת של הפאקינג גדס"ר שזה הדבר הכי שואה שצה"ל המציא.. וגם להתגעגע בטירוף לבחורה ולראות אותה בקושי..
    שמע אני יודע מה אנשים חושבים עליה.. כי ככה היא אין מה לעשות. היא אפילו אומרת בעצמה שהיא לובשת צמוד וזה כי היא צריכה צומי היא מודה..
    אבא שלי שופט אותה לפי המראה החיצוני בלבד.. וואלה אני מכיר אותה והיא באמת מדהימה לפי דעתי.. יש לה דפקות ופאקים קצת יותר מהשאר.. אבל כל כך כיף לי איתה.
    עכשיו כל פעם שאני מביא אותה אבא שלי כזה מתבאס עלי.. אני רואה את זה. לא מדבר או משהו.. אבל מתבאס אש.. כי אבא שלי זה בן אדם בטלן הוא כל היום יושב בבית מול הטלוויזיה ממורמר על החיים ולא יוצא מהחור שלו בחיים. אז כל בן אדם חדש שנכנס לבית הוא מרגיש לא בנוח. ולא נוח לו שהיא נמצאת בבית אפילו שאנחנו כל היום בחדר. אפילו לי לא בנוח לפעמים לצאת מהחדר ב3 בלילה ולראות אותו ער.. מבין? בגלל זה גם כמה שאני מת על הבית כל החיים שלי התרחקתי ממנו כמה שיותר.. אם זה פנימיה ואז אחרי זה מכינה.. ועכשיו צבא.

בקיצור היא קצת שרוטה והיא אפילו יודעת את זה. והיא גם יודעת שאני מכיר תשריטות שלה ואני אוהב אותה ככה ואין לי בעיה עם זה.
    חוץ מזה היא נשמה.. גם פצצה גם מצחיקה גם פתוחה בראש.. היא ממש מה שאני צריך. ואבא שלי חייב להשלים עם זה.

חבל שאין מקום שאנחנו יכולים להיות בו... מה שאנחנו צריכים כל השבת זה רק מיטה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    פשוט זה תקופה כל כך קשה בשבילי.

גם מצד אחד להתמודד עם הטירונות המזדיינת של הפאקינג גדס"ר שזה הדבר הכי שואה שצה"ל המציא.. וגם להתגעגע בטירוף לבחורה ולראות אותה בקושי..
    שמע אני יודע מה אנשים חושבים עליה.. כי ככה היא אין מה לעשות. היא אפילו אומרת בעצמה שהיא לובשת צמוד וזה כי היא צריכה צומי היא מודה..
    אבא שלי שופט אותה לפי המראה החיצוני בלבד.. וואלה אני מכיר אותה והיא באמת מדהימה לפי דעתי.. יש לה דפקות ופאקים קצת יותר מהשאר.. אבל כל כך כיף לי איתה.
    עכשיו כל פעם שאני מביא אותה אבא שלי כזה מתבאס עלי.. אני רואה את זה. לא מדבר או משהו.. אבל מתבאס אש.. כי אבא שלי זה בן אדם בטלן הוא כל היום יושב בבית מול הטלוויזיה ממורמר על החיים ולא יוצא מהחור שלו בחיים. אז כל בן אדם חדש שנכנס לבית הוא מרגיש לא בנוח. ולא נוח לו שהיא נמצאת בבית אפילו שאנחנו כל היום בחדר. אפילו לי לא בנוח לפעמים לצאת מהחדר ב3 בלילה ולראות אותו ער.. מבין? בגלל זה גם כמה שאני מת על הבית כל החיים שלי התרחקתי ממנו כמה שיותר.. אם זה פנימיה ואז אחרי זה מכינה.. ועכשיו צבא.

בקיצור היא קצת שרוטה והיא אפילו יודעת את זה. והיא גם יודעת שאני מכיר תשריטות שלה ואני אוהב אותה ככה ואין לי בעיה עם זה.
    חוץ מזה היא נשמה.. גם פצצה גם מצחיקה גם פתוחה בראש.. היא ממש מה שאני צריך. ואבא שלי חייב להשלים עם זה.

חבל שאין מקום שאנחנו יכולים להיות בו... מה שאנחנו צריכים כל השבת זה רק מיטה
    אצלה אין אפשרות?

לייקים
    23
    נקודות
    50

אצלה אין אפשרות?
    לא..
    יש סיבה למה לא, לדעתי סיבה מטומטמת אבל לה זה חשוב, ואני לא יכול לבוא אליה כל עוד אחותה נמצאת.
    זה או בחוץ או אצלי..

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אין לי כל כך מה להוסיף כאן, אם אתה אוהב אותה ואתה מקבל אותה אז סליחה שאני אומר את זה כן אבל זה לא בקטע רע אז שההורים שלך יזדיינו.
    לפי דעתי מוזר ששהורים שלך לא תומכים בך ושמחים בשבילך אם טוב לך..

קראתי פה תגובות, ההורים שלך לא צריכים ללכת להזדיין ולא נעליים אלו ההורים שלך אתה צריך לכבד אותם ואתה חב להם המון.
    הייתי מציע שתדבר איתם , תאמר להם איך אתה מרגיש לאותה בחורה בנימה טובה תסביר להם שאלו החיים שלך ואתה מספיק בוגר לקבל החלטות
    בעצמך בלי התערבות מצידם בנושאים אישיים כמו אלו. אם באמת טוב לך איתה אז הכל יסתדר והם יבינו את זה. בהצלחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect