אני בן 15 ויש לי חברה בת 15. יש לי חברה יומיים אבל אנחנו זזים ממש מהר, לפני זה היינו חברים הכי טובים במשך איזה שנה ואני הייתי די מאוהב בה כי היא אולי לא הכי כוסית אבל היא מדהימה. עכשיו אנחנו נהינו חברים עם פלוסים יעני ככה קראים לזה פה בח"ל, לא מנשק אבל נוגע לה בתחת ובציצי. אחרי איזה כמה ימיים היא אמרה לי שהיא רוצה שנפסיק לדבר והכול לא הבנתי מה קרה אז סיפרתי לה שאני חושב שאני מאוהב בא.
היא אמרה לי שהיא חושבת שהיא מרגישה אותו דבר ושאנחנו פשוט ניצלנו אחד את השני, ושהיא ממש לא אוהבת את עניין החברים עם תוספות " freinds with benefits ". אז סיכמנו שלא נספר לאף אחד וננסה להיות זוג לראות עם זה מתאים לנו. אתמול הלכנו קצת להסתובב ומה לעשות אני לא יכול להוריד ממנה את הידיים לא בטח אם אני סתם חרמן עלייה או מאוהב (היא לא כולכך כוסית) ואז הלכנו עלייה הביתה והתחלנו להיתנשק על המיטה ולגעת אחד בשני ובסוף יצא שעשינו סקס יבש... אבל היא לא הסכימה שאני ירד לה או משהו. היא אומרת שהיא אוהבת אותי מאוד שפיספנו שנה שלמה רק בגלל שאני הייתי Pussy ולא אמרתי לה מה אני מרגיש, היא אומרת שהיא אוהבת אותי עוד ממזמן (לפני שהתחלנו לגעת אחד בשני). אני לא בטוח אם זה אהבה כי היא כן הראתה סימנים של אהבה עוד לפני כול החברים עם תוספות. אני עדין לא בטוח אולי אנחנו סתם חרמנים אחד על השני? אני לא חתיך והיא לא הכי כוסית.
גם כשנגעתי בא ושאלתי את אוהבת את זה היא אמרה שהיא אוהבת הכול כול עוד זה איתי, כול השלוש שעות שהיינו במיטה הרגשתי מסטול היא אמרה שהיא אוהבת אותי ושהיא לא מאמינה ושאולי זה חולם. אחרי זה דיברנו קצת כי שנה הבאה אנחנו הולכים ל high school ולא נהיה באותו בית ספר אמרתי שלא מעניין אותי כמה כסיות יש שם אני נאמן לה והיא אמרה שהיא בחיים לא תמצא מישהו יותר טוב מימני.
הבעיה היא שאני לא בטוח אם זה אהבה או חרמנות אני לא יודע מה לעשות אני חושב שאני כן אוהב אותה אבל אני לא בטוח אם היא אוהבת אותי... אני לא רוצה להיפגע. יש איזה דרך לגלות אם זה אהבה או סתם חרמנות?
תודה מראש!.

ציטוט ההודעה