קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  2. גם מלימודים אפשר לעשות כסף!!!!!
    על ידי donki10 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 22:04
  3. שליחת SMS מאייסקיו עולה כסף?
    על ידי Friend בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 11:12
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 18:09
  5. אחלה כסף-כנסו לפירוט
    על ידי אורן.ט בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 15:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

כסף

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל כסף

יש לי סטטוס סבבה,והוא ממשיך לעלות לי,אני מאוד בספק אם הוא ירד לי

יופי,יש וממשיך תמיד לשפר אותו,תמיד.

כסף,אני עני כרגע,אבל פעם חבר שלי גידל צמחים בגינה שלו והיינו עושים מי זה אחלה כסף,הוא היה מגדל ואני מכרתי את זה.אחר כך היה לי גם את העסק של הזיוף הכרטיסים בבנקים,שאני לא יכנס כרגע לפרטים כי זה ממש ארוך להסביר את זה,אבל בגדול היינו עושים מי זה 500 דולר עד 1000 דולר בשבועיים,זה רק אם כרטיס אחד מתוך ארבע עבד לנו (זאת אומרת המינימום מהרווח שהיינו יכולים לעשות מהעסק הזה) ועבדנו בקבוצות,הפסקתי עם זה כי חבר שלי נתפס מקבוצה אחרת קיבלתי מי זה AA,וזה עסק שאם תופסים אותך יש לך כניסה בטוחה לכלא,זה לא שווה את החיים הצעירים שלי.
    היא לי גם עסק שהזמנו כל מיני מוצרים מסין ומכרנו פה ביותר,אבל היינו צריכים לחכות חודש בין כל מוצר ומוצר והרווח שלנו לא היה שווה את זה

בזמן האחרון החלטנו עם חברים אולי להתחיל לעשות מסיבות בעיר שלנו לנוער היותר צעיר,ואני די בטוח שזה יעבוד לנו,ועכשיו אני גם יסביר למה

מונטריאול זאת עיר שמוקפת בערים גדולות אחרות,עכשיו כל המסיבות של ה WINE (חפרתי לכם פה בפורום על זה מספיק,תסתכלו סרטונים ביוטיוב אם אתם לא יודעים מה זה) כל המסיבות האלו נקראות JAM,ובכל עיר שמקיפה את מונטריאול (כולל מונטריאול) יש מארגן אחד שעושה מסיבה כזאת.והסיבה שלנו בעיר אין עדיין מסיבה כזאת זה בגלל שהעיר שלנו נחשבת לדי קטנה אבל בשנים האחרונות היא די התפתחה וזה לא יקח הרבה זמן עד שמארגן כזה יגיע אליינו לעיר ויתחיל לעשות מסיבות כאלו.עכשיו הקטע שאני רוצה לנסות את זה ואם אני יצליח,זה יעשה לי כסף טוב +יעלה לי את הסטטוס ברמות מטורפות,הבעיה כרגע זה שכרגע אין לי כסף בשביל לממן לעצמי אולם בשביל זה +את כל מה שמסביב זה,בגלל זה אני מחפש כרגע עבודה פשוטה שתכניס לי קצת כסף ואז לראות מה אני יוכל לעשות עם זה

חשבתי מלהתחיל עם מסיבות כאלו לנוער ואז אם יצליח לי אולי לפתוח מועדון ולהמשיך לעלות למעלה...

בעיות עם הרעיון?אפשרי?לא אפשרי?אם לא,רעיונות אחרים בשביל לעשות כסף?(לא נכנס יותר לשום דבר חוקי,כשיצאתי מהעסק הזה שנה אחריי זה חבר שלי סיפר לי שתפסו את אח שלו ואת כל מי שהיה בפירמידת העסק,אני את הלקח שלי למדתי מהזבל הזה)
    ואני גם לא רוצה לעשות כסף דרך האינטרנט,אני שונא את זה ואני חושב שיש לי מחלה כל שהיא לכל מה שנוגע למחשב

אידי נאחוי בבקשה תגובות ממך

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

יש לי רעיון בשבילך.

תעשה רשימה של כל האולמות שנראים לך מתאימים למסיבות כאלו ( רצוי שתתחיל עם מקומות קטנים, אבל גם בינוניים-גדולים אפשר)
    גש לאולמות שברשימה ( רצוי עם חברים, זה משגר רצינות) ותיפגש עם הבעלים.
    תספר לו שאתה הולך להרים ליין מסיבות אדיר בעיר, ואתה מציע לו להשכיר לך את האולם, תגיד לו שאין לך כסף להשכיר מראש, ושיקח את מה שמגיע לו מהרווחים של המסיבה, אותו דבר לגבי ה dj והאוכל או אנערף מה עוד.
    תסביר לו שבמידה וזה הולך אתה הולך מתחייב לעשות אצלו לפחות 5 מסיבות , ובאחריות שהמועדון שלו הולך להיות הרבה יותר פופולארי.

תראה מי מהבעלים יסכימו וככה תוכל להתחיל, אמנם לא בטוח שתרוויח הרבה אם בכלל אבל אתה תיצור באזז סביב הליין מסיבות שלך והסטטוס שלך יעלה מפה לאוזן.
    תבקש מעוד חברים בעלי סטטוס גבוה לפרסם את המסיבה.

איך תעשו את זה - מוזמנים בלבד / תשלום מראש / בכניסה/ כל מי שמגיע משלם או אנערף .

תבדוק אבל קודם מה העלויות שלך סך הכל ( דיגיי אולם אוכל סטיקלייטים אלכוהול וכו), מזה תדע כמה להזמין ( בהתאם לגודל האולם) וכמה לגבות.
    המחיר לכניסה צריך להיות נמוך מאוד בהתחלה, עד שיהיה ממש שם למסיבות שלך ואז אתה תוכל לעלות ולעבור לאולמות גדולים יותר.

אתה יכול לעשות מה שבאלך ממה שהצעתי, אבל תחשוב על הרעיון בגדול.

מקווה שעזרתי אחי, בהצלחה !

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

תמצא שותפים עם כסף. אם יש לך כריזמה הם יהיו הזונות שלך וישלמו על זה בשבילך.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

אתה יכול נגיד גם לעשות את זה אולי עד שיהיה לך מספיק כסף לאולם בבית ריק של חבר אם יש לו שטח גדול..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

דבר ראשון הייתי עושה חושבים מאוד מאוד עמוק בנוגע לסטאטוס שאתה מדבר עליו. האם הוא באמת סטאטוס גבוה או שבעיניך זה סטאטוס גבוה. יש הבדל עצום בין לראות מישהו לתת לו חיבוק, לשאול אותו "מה קורה אחי?? מה עושה בחיים? לומד? מגניב, תותח אתה!!" לבין לראות את אותו מישהו ולשאול אותו: "מה קורה אחי?? לומד?? מגניב יתותח! שומע? אני מארגן מסיבה מטורפת ליד X אתה רק צריך לשלם Y דולר לכניסה גבר".

דבר שני שהייתי חושב עליו, זה: מה קורה בחיים האמיתיים בסצנת המועדונים? איזה דברים גרועים יכולים לקרות לי שישברו אותי? לא יודע איך זה בקנדה. פה, אתה לא יכול לפתוח מועדון בישראל בלי קשרים עם עבריינים. אין כזה דבר. אם תפתח מועדון באמת, הכי טוב בעולם, מועדון מצליח בטירוף קראחנות כל היום. הריי אותם "לקוחות" שלך במועדון, אם לא הייתי פותח אותו, כנראה היו עכשיו במקום אחר. משמע אתה מרוויח פה "על חשבון" מישהו אחר. אתה פוגע בפרנסה של עבריין\מקורב לעבריין. לא משנה כמה אתה אדיר, יש דברים שאין לך שליטה עליהם ואתה צריך לקחת בחשבון שברגע שאתה מצליח (או אפילו לא) אנשים פותחים עיניים. יש אנשים עם הרבה כח בידיים שברגע שיפתחו עליך את העיניים, אתה בצרה. ואל תחשוב "יש לי חברים כושים עם עבר בכלא, נשבור על כל אחד שיאיים עלינו בקבוק וודקה על הראש", זה לא עבריינים ערסים בלי שכל. מקווה שהבנת את הנקודה..

דבר נוסף שחשוב (!!), הולך לרואה חשבון. אל תחשוב אפילו להתחיל עם זה בלי רואה חשבון. תבוא אליו עם תכנית עסקית מפורטת. הוצאות, צפי להכנסות. תרשימים מלאים: מה קורה אם X? מה קורה אם Y? תכנית גיבוי לכל פרט שיכול ליפול גם אם זה 0.0001%. תשאל אותו לדעתו. אל תשכח את עניין המיסוי. אין דבר כזה להרוויח כסף ולשים אותו בכיס בלי להתחלק עם המדינה שלך. אתה יכול למצוא את עצמך בכלא על שטויות.

בכל מקרה, אני מה-זה לא מבין בכל העניין הזה של חיי הלילה, הכי טוב אם יש לך קשרים עם מישהו שבא מהתחום הזה באיזורים שלך בקנדה ולשאול אותו שאלות חשובות ולקבל טיפים. ולא למהר עם זה (!!!!) חשוב לתת רושם טוב, עשית מסיבה ראשונה גרועה? אותי אתה לא תראה שם שוב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

בנוגע לכסך, לך תעבוד, תחסוך כסף, בקנדה אפשר לחסוך יותר טוב מבישראל. אתה צעיר ואתה לא צריך למהר לשום מקום. כמה כסף אתה צריך בעיקרון לדעתך?

ו..אל תכניס את חברים שלך שותפים אם זה לא הכרחי ב-200%. כמה שפחות שותפים זה פחות דעות. תשתדל מקסימוווום 2 שותפים. יותר מזה, זה כישלון מובטח.
    95% מהעסקים שנפתחו ע"י חברים שותפים נגמרו בבית משפט בסופו של דבר. קח את זה בחשבון.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אידי נחוי צודק, אתה לא צריך יותר מדי שותפים

תנסה לחשוב על מה שהצעתי לך, זה יכול לתת לך אחלה קפיצה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    בנוגע לכסך, לך תעבוד, תחסוך כסף, בקנדה אפשר לחסוך יותר טוב מבישראל. אתה צעיר ואתה לא צריך למהר לשום מקום. כמה כסף אתה צריך בעיקרון לדעתך?

ו..אל תכניס את חברים שלך שותפים אם זה לא הכרחי ב-200%. כמה שפחות שותפים זה פחות דעות. תשתדל מקסימוווום 2 שותפים. יותר מזה, זה כישלון מובטח.
    95% מהעסקים שנפתחו ע"י חברים שותפים נגמרו בבית משפט בסופו של דבר. קח את זה בחשבון.
    גבר, אם אתה יכול להכין איזה שהוא מדריך מא' עד ת' לגבי עבודה, הכנסה פסיבית מהצד וכל שאר ענייני הכלכלה, אני מאד מאד ישמח ואני יודע בוודאות שגם כל שאר הפורום ישמח.
    אנחנו צריכים אנשים כמוך בפורום הזה

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

דבר ראשון הייתי עושה חושבים מאוד מאוד עמוק בנוגע לסטאטוס שאתה מדבר עליו. האם הוא באמת סטאטוס גבוה או שבעיניך זה סטאטוס גבוה. יש הבדל עצום בין לראות מישהו לתת לו חיבוק, לשאול אותו "מה קורה אחי?? מה עושה בחיים? לומד? מגניב, תותח אתה!!" לבין לראות את אותו מישהו ולשאול אותו: "מה קורה אחי?? לומד?? מגניב יתותח! שומע? אני מארגן מסיבה מטורפת ליד X אתה רק צריך לשלם Y דולר לכניסה גבר".

דבר שני שהייתי חושב עליו, זה: מה קורה בחיים האמיתיים בסצנת המועדונים? איזה דברים גרועים יכולים לקרות לי שישברו אותי? לא יודע איך זה בקנדה. פה, אתה לא יכול לפתוח מועדון בישראל בלי קשרים עם עבריינים. אין כזה דבר. אם תפתח מועדון באמת, הכי טוב בעולם, מועדון מצליח בטירוף קראחנות כל היום. הריי אותם "לקוחות" שלך במועדון, אם לא הייתי פותח אותו, כנראה היו עכשיו במקום אחר. משמע אתה מרוויח פה "על חשבון" מישהו אחר. אתה פוגע בפרנסה של עבריין\מקורב לעבריין. לא משנה כמה אתה אדיר, יש דברים שאין לך שליטה עליהם ואתה צריך לקחת בחשבון שברגע שאתה מצליח (או אפילו לא) אנשים פותחים עיניים. יש אנשים עם הרבה כח בידיים שברגע שיפתחו עליך את העיניים, אתה בצרה. ואל תחשוב "יש לי חברים כושים עם עבר בכלא, נשבור על כל אחד שיאיים עלינו בקבוק וודקה על הראש", זה לא עבריינים ערסים בלי שכל. מקווה שהבנת את הנקודה..

דבר נוסף שחשוב (!!), הולך לרואה חשבון. אל תחשוב אפילו להתחיל עם זה בלי רואה חשבון. תבוא אליו עם תכנית עסקית מפורטת. הוצאות, צפי להכנסות. תרשימים מלאים: מה קורה אם X? מה קורה אם Y? תכנית גיבוי לכל פרט שיכול ליפול גם אם זה 0.0001%. תשאל אותו לדעתו. אל תשכח את עניין המיסוי. אין דבר כזה להרוויח כסף ולשים אותו בכיס בלי להתחלק עם המדינה שלך. אתה יכול למצוא את עצמך בכלא על שטויות.

בכל מקרה, אני מה-זה לא מבין בכל העניין הזה של חיי הלילה, הכי טוב אם יש לך קשרים עם מישהו שבא מהתחום הזה באיזורים שלך בקנדה ולשאול אותו שאלות חשובות ולקבל טיפים. ולא למהר עם זה (!!!!) חשוב לתת רושם טוב, עשית מסיבה ראשונה גרועה? אותי אתה לא תראה שם שוב.
    מה זה עבריינים חחח מהרושם שנוצר מהתגובה הזאת זה יותר הולך לכיוון המאפייה

וכן יש לי קשרים ל "עבריינים",זה לא קשרים ישירים אבל יש לי חברים שקשורים בצורה כזאת או אחרת אל האדומים והכחולים,היחידים שאין לי שום קשר אלייהם זה המקסיקנים האלו והM 13 שלהם,היו לי בעיות עם האנשים שסובבים את הכנופייה הזאת אבל גם ככה לא ממש אהבתי אותם

ואני בנתיים לא מדבר על לפתוח מועדון,אני מדבר על נטו לעשות מסיבות לצעירים(בנתיים) כי כמו שכבר ציינתי זה מאוד תופס עכשיו פה במונטריאול ובעירים שמסביב

יש לי שלוש חברים שכבר היו בדרך ללפתוח מסיבה כזאת,לא הלך להם בגלל שהם היו צריכים חתימה מההורים שלהם,הצעתי להם שאני יחתום להם (כי אני מעל 18) אבל הם ציינו לי שהמנהל של האולם רצה שזה יהיו ההורים

אני יודע שזה בסביבות ה 250 דולר + 50 דולר לאבטחה+להשכיר DJ+לעשות את הכרטיסים

בנוגע לפרסום של המסיבה אל תדאג,יש לי קשרים עם אנשים עם סטטוס גבוה בפייס וגם בחיים האמיתיים,זאת לא תהיה בעיה לפזר את הכרטיסים ולפרסם טוב את המסיבה,כשחברים שלי אירגנו את זה,כולם דיברו על זה וכולם רצו ללכת לשמה.עכשיו חברים שלי אמרו לי שאין מצב שהם יעשו את זה עוד פעם,כי זה יותר מדי בעיות ויותר מדי סידורים ולקח להם הכל איזה כמה שבועות(היו צריכים לחכות בתור בשביל להשכיר את האולם,למצוא אבטחה ו DJ)

רק שהפעם אני יהיה זה שמארגן את המסיבה עם שלוש שותפים אבל הבעיה העיקרית כרגע זה הכסף

ומה אני צריך לסדר עם העבריינים?תסביר לי קצת יותר או ברור יותר כי לא הבנתי

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני על פנסיית נכות.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    גבר, אם אתה יכול להכין איזה שהוא מדריך מא' עד ת' לגבי עבודה, הכנסה פסיבית מהצד וכל שאר ענייני הכלכלה, אני מאד מאד ישמח ואני יודע בוודאות שגם כל שאר הפורום ישמח.
    חחחח אתה כבר מבקש שהוא ילמד אותך מחשבים
    באמת הפורום מתרחק מפיקאפ

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אחינו אל תקשיב לי בינתיים אני שכיר מת שקם בבוקר לעבודה כמו כבש, שעושה עוד כמה אלפים מהצד דרך האינטרנט. רק ברגע שאני אצליח באמת ויהיה לי הוכחות חותכות לדברים שעשו לי הרבה כסף אני אוכל בכלל להרשות לעצמי "להסביר על כסף".

בדיוק כמו שאני לא אקבל עיצות על איך להיראות ממישהו שנראה רגיל.
    כרגע יש לי הרבה יידע, שאיפות ותכנית לקראת סיום. וזהו בערך. עוד לא התחלתי את "המסע" שלי בעולם העסקי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

וכן יש לי קשרים ל "עבריינים",זה לא קשרים ישירים אבל יש לי חברים שקשורים בצורה כזאת או אחרת אל האדומים והכחולים,היחידים שאין לי שום קשר אלייהם זה המקסיקנים האלו והM 13 שלהם,היו לי בעיות עם האנשים שסובבים את הכנופייה הזאת אבל גם ככה לא ממש אהבתי אותם

ואני בנתיים לא מדבר על לפתוח מועדון,אני מדבר על נטו לעשות מסיבות לצעירים(בנתיים) כי כמו שכבר ציינתי זה מאוד תופס עכשיו פה במונטריאול ובעירים שמסביב

יש לי שלוש חברים שכבר היו בדרך ללפתוח מסיבה כזאת,לא הלך להם בגלל שהם היו צריכים חתימה מההורים שלהם,הצעתי להם שאני יחתום להם (כי אני מעל 18) אבל הם ציינו לי שהמנהל של האולם רצה שזה יהיו ההורים

בנוגע לפרסום של המסיבה אל תדאג,יש לי קשרים עם אנשים עם סטטוס גבוה בפייס וגם בחיים האמיתיים,זאת לא תהיה בעיה לפזר את הכרטיסים ולפרסם טוב את המסיבה,כשחברים שלי אירגנו את זה,כולם דיברו על זה וכולם רצו ללכת לשמה.עכשיו חברים שלי אמרו לי שאין מצב שהם יעשו את זה עוד פעם,כי זה יותר מדי בעיות ויותר מדי סידורים ולקח להם הכל איזה כמה שבועות(היו צריכים לחכות בתור בשביל להשכיר את האולם,למצוא אבטחה ו DJ)

רק שהפעם אני יהיה זה שמארגן את המסיבה עם שלוש שותפים אבל הבעיה העיקרית כרגע זה הכסף

בנוגע לעבריינים, רק הבעתי את דעתי על סמך מה שקורה בישראל. הכוונה להיות בטוח שלא יקרה משהו שאתה לא רוצה.

בנוגע למשפט שהדגשתי, אתה רציני איתי? זה כלום כסף, זה פי 10 פחות ממה שחשבתי. נשבע לך אם הייתי גר בקנדה הייתי מביא לך רק כדי שתעלה לי את הסטטוס
    אגב נראה לי רוב הכסף הולך בדר"כ על אלכוהול, לא?
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 05-07-2013 בשעה 21:41.

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

אתה רציני אחי??
    300 דולר זה כלום
    תעבוד שבוע יש לך את זה שבועים 3 שבועות
    בשביל זה כל הסיפור

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

אחינו אל תקשיב לי בינתיים אני שכיר מת שקם בבוקר לעבודה כמו כבש, שעושה עוד כמה אלפים מהצד דרך האינטרנט. רק ברגע שאני אצליח באמת ויהיה לי הוכחות חותכות לדברים שעשו לי הרבה כסף אני אוכל בכלל להרשות לעצמי "להסביר על כסף".

כרגע יש לי הרבה יידע, שאיפות ותכנית לקראת סיום. וזהו בערך. עוד לא התחלתי את "המסע" שלי בעולם העסקי

בנוגע לעבריינים, רק הבעתי את דעתי על סמך מה שקורה בישראל. הכוונה להיות בטוח שלא יקרה משהו שאתה לא רוצה.

בנוגע למשפט שהדגשתי, אתה רציני איתי? זה כלום כסף, זה פי 10 פחות ממה שחשבתי. נשבע לך אם הייתי גר בקנדה הייתי מביא לך רק כדי שתעלה לי את הסטטוס
    אלכוהול שם זול
    לא כמו אצלנו בקבוק מסריח של חורטיצה 120 שקל

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אם אנחנו עושים את זה 18+ אז כן

אבל אני רוצה לעשות את זה 16+,את החומר ואת השתייה אתה מביא לבד

וזה כלום כסף בגלל שזה בעיר שלי,במונטריאול זה כפול ארבע אולי אפילו חמש של הסכום הזה,אבל לא שווה לי לנסות שמה אפילו,יש שמה כל כך הרבה תחרות ומארגנים שאין מצב שזה ילך לי פשוט

אבל כן יש סיכויים שזה יצליח לי פה בעיר שלי.אין לי תחרות,אף פעם לא היה פה מסיבה מסוג כזה,ואני די בטוח שיאהבו את זה פה

ואם אתה רוצה סטטוס ואין לך מושג איך להשיג אחד,תתחיל מהסטטוס שלך באינטרנט,תעיין במדריך שלי לפייסבוק,לא פעם ולא פעמיים ציינו שיש לי גרופיות רק בגלל הפייס(כשהייתי בשיא שלי לפניי כמה חודשים,עכשיו פשוט נמאס לי ואני מתרכז יותר בסטטוס בחיים האמיתיים,אבל דבר גורר דבר) ויש מצב שגם תאהב את זה,זה ממש נוח להכיר בנות חדשות,יש לי גם שיטה חדשה לעלות את כמות ה FOLLOWERS שלך,פנה לפרטי אם אתה מעוניין

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,500 | הודעות: 8,151,082 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect