יש לי סטטוס סבבה,והוא ממשיך לעלות לי,אני מאוד בספק אם הוא ירד לי
יופי,יש וממשיך תמיד לשפר אותו,תמיד.
כסף,אני עני כרגע,אבל פעם חבר שלי גידל צמחים בגינה שלו והיינו עושים מי זה אחלה כסף,הוא היה מגדל ואני מכרתי את זה.אחר כך היה לי גם את העסק של הזיוף הכרטיסים בבנקים,שאני לא יכנס כרגע לפרטים כי זה ממש ארוך להסביר את זה,אבל בגדול היינו עושים מי זה 500 דולר עד 1000 דולר בשבועיים,זה רק אם כרטיס אחד מתוך ארבע עבד לנו (זאת אומרת המינימום מהרווח שהיינו יכולים לעשות מהעסק הזה) ועבדנו בקבוצות,הפסקתי עם זה כי חבר שלי נתפס מקבוצה אחרת קיבלתי מי זה AA,וזה עסק שאם תופסים אותך יש לך כניסה בטוחה לכלא,זה לא שווה את החיים הצעירים שלי.
היא לי גם עסק שהזמנו כל מיני מוצרים מסין ומכרנו פה ביותר,אבל היינו צריכים לחכות חודש בין כל מוצר ומוצר והרווח שלנו לא היה שווה את זה
בזמן האחרון החלטנו עם חברים אולי להתחיל לעשות מסיבות בעיר שלנו לנוער היותר צעיר,ואני די בטוח שזה יעבוד לנו,ועכשיו אני גם יסביר למה
מונטריאול זאת עיר שמוקפת בערים גדולות אחרות,עכשיו כל המסיבות של ה WINE (חפרתי לכם פה בפורום על זה מספיק,תסתכלו סרטונים ביוטיוב אם אתם לא יודעים מה זה) כל המסיבות האלו נקראות JAM,ובכל עיר שמקיפה את מונטריאול (כולל מונטריאול) יש מארגן אחד שעושה מסיבה כזאת.והסיבה שלנו בעיר אין עדיין מסיבה כזאת זה בגלל שהעיר שלנו נחשבת לדי קטנה אבל בשנים האחרונות היא די התפתחה וזה לא יקח הרבה זמן עד שמארגן כזה יגיע אליינו לעיר ויתחיל לעשות מסיבות כאלו.עכשיו הקטע שאני רוצה לנסות את זה ואם אני יצליח,זה יעשה לי כסף טוב +יעלה לי את הסטטוס ברמות מטורפות,הבעיה כרגע זה שכרגע אין לי כסף בשביל לממן לעצמי אולם בשביל זה +את כל מה שמסביב זה,בגלל זה אני מחפש כרגע עבודה פשוטה שתכניס לי קצת כסף ואז לראות מה אני יוכל לעשות עם זה
חשבתי מלהתחיל עם מסיבות כאלו לנוער ואז אם יצליח לי אולי לפתוח מועדון ולהמשיך לעלות למעלה...
בעיות עם הרעיון?אפשרי?לא אפשרי?אם לא,רעיונות אחרים בשביל לעשות כסף?(לא נכנס יותר לשום דבר חוקי,כשיצאתי מהעסק הזה שנה אחריי זה חבר שלי סיפר לי שתפסו את אח שלו ואת כל מי שהיה בפירמידת העסק,אני את הלקח שלי למדתי מהזבל הזה)
ואני גם לא רוצה לעשות כסף דרך האינטרנט,אני שונא את זה ואני חושב שיש לי מחלה כל שהיא לכל מה שנוגע למחשב
אידי נאחוי בבקשה תגובות ממך

ציטוט ההודעה