דבר ראשון, התשובה הברורה, התנהלות לא נכונה !
זה התחיל מזה שעשיתם שינויים קטנים ולא כ"כ מורגשים, אחר כך זה עבר לזה שהורדתם למנהלים את המוטיבציה להשקיע, רציתם נושאים לאינדקס ? בסדר, נושא אחד בחודש לכל מנהל, אבל למנהל שמשקיע בשלוש פורומים צריך שלוש נושאים לאינדקס, והסיבה ? אני מקבל שלוש דיווחים בחודש, אתם באמת חושבים שזה נכון? הרי זה ברור שאתם טועים, ולאף אחד לא היה ספק בכך, אם אני מקבל 3 דיווחים אז תתנו גם שלוש משכורות, אבל התחלתי במחאה קטנה, אבל תמיד, השקעתי ושמרתי על הקט' שלי בראש.
הקהל הרחב לא יודע את זה, אבל לאט לאט נכנסנו למעגל שהקטגוריה של ההמבוגרים נהיית שיא הפורום במקום שאר הקטגוריות, אני תמיד השקעתי בפורומים שלי, שאני לבד עניתי על 50+ אשכולות בחודש, ויש לזה הוכחות ברורות ועם זה לאף אחד אין יכולת להתעסק, אבל מה ? שוב פעם עשיתם שינויים ושוב פעם דפקתם את הפורום !
השלב השני היה המינוי מפקחים החדש, כל שלם של מפקחים לפורום, הורדתם ללא מעט משתמשים את המוטיבציה לאפס, לא רק שלא מיניתם מפקחים בלי השקעה, מיניתם מפקחים שלא שרדו ! רוב המפקחים שמונו באותו גל ירדו אחרי חודש, כל אחד וסיבתו.
הרי הייתם תקועים בראש שאנשים פה חייבים לכם אבל הייתם אוהבים להדגיש "אנחנו לא מחייבים אף אחד להישאר !" אבל אם תחשבו על זה, אנחנו עבדנו לפורום, לא לכם, אתם סך הכל הייתם השליחים האחראים, הפכתם רודנים, חשבתם שאנחנו עבדים, הבעיה היא, שאהבנו את הפורום, היה לנו חבל שאתם ניהלתם אותו ככה, הפסקתם להקשיב להנהלה הקטנה, הייתם חיים בסרט, הרי הנה, תראו, רוב ההנהלה הקטנה של פעם לא פה עכשיו ומה יש ? כלום, נאדה, גורנישט, הפורום עכשיו שומם כמו פורום שעלה לפני חודש !
מיניתם מפקחים שלא הגיע להם להיות מפקחים ומה היה אז ? גל של ירידות נוסף, מנהלים היו בטוחים שהם הבאים בתור כי הם השקיעו הרבה, וזה היה מגיע להם אבל כלום ! כי אתם לא יודעים להעריך !
רציתם מהמנהלים עוד ועוד ועוד ועוד ועוד...
רציתם כ"כ הרבה דברים, ולא נתתם תמורה מספקת ! להנהלה הגבוהה פה היה מגיע זין, זה מה שהייתם צריכים לקבל!
השלב השלישי היה יותר בקטע אישי, תאמינו או לא, אבל היה לי פה כח, ברגע שאמרתי לשתי חברים לפרוש, הם שתיהם פרשו, בהתחלה זה היה מפקח ואז מנהל רגיל שהחזיק 4 פורומים, אחרי כמה זמן, שאני עוד נשארתי פה, בגלל שיכנועים של מתן (גולני) שהיה פה מנהל ראשי, הבנו שתינו שההנהלה פה חרא, בהתחלה אני פרשתי, ואחרי כמה זמן הוא פרש, ואת הסיבה שהוא פרש בגלל כולנו יודעים, היא אפילו הייתה רשומה בפורום דיבורים.
תעשו עם עצמכם חשבון נפש קטן, תסיקו מסקנות ואני מעכשיו אומר לכם, שום דבר כבר לא יעזור לכם, גם אם תתחננו למנהלים של פעם, אף אחד לא יחזור, והם, רק הם, ההנהלה הקטנה, לא ההנהלה הגבוהה והמסריחה שנשארה מפעם, רק הם ! הם היחידים שיכולים לעשות משהו עם הפורום הזה !
עריכה, אני מבקש שאלי לא יגיב פה.

ציטוט ההודעה