שלום. רציתי לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שקרתה לי עם חנות האינטרנט ENILE, בתקווה שאולי אצליח להציל מישהו מכם שמתעתד לקנות בחנות זו ממקרה דומה.
פירוט המקרה ארוך אך אשתדל לקצר כדי לא לייגע:
בחודש דצמבר השנה קניתי מכשיר גלקסי S3 מהחנות הנ"ל. קניתי את המכשיר מחנות בארץ ולא במחיר נמוך משמעותית מחו"ל מתוך מחשבה שייתכן והמכשיר יתקלקל ובמקרה שכזה תהיה לי אחריות.
כעבור תשעה חודשים מיום הקניה, המכשיר כבה ולא נדלק יותר. הגעתי אל החנות כדי למסור את המכשיר לתיקון והנה השתלשלות האירועים:
* יום 1: מסרתי את המכשיר לתיקון
*יום 3-5: אני מתקשר לברר מה מצב המכשיר, נטען בפני כי טרם הגיע למעבדה.
*יום 6: מתקשרים אלי ממעבדת החנות. הטכנאית כלל לא פתחה את המכשיר, הספיקה לה שריטה קטנה בצד המכשיר כדי לקבוע שהמכשיר לא באחריות עקב שימוש לא רואי. בנוסף היא גם טענה שהמכשיר נרטב ויש בו קורוזיה. אבקש לציין שני דברים:
1. מרגע קנייתו, המכשיר לא הוצא ממגן פלסטיק+גומי עבה תוצרת אווטרבוקס. השריטה המדוברת הייתה קטנטנה ונאמר לי ע"י מעבדה אחרת שאין סיכוי שהטלפון ניזוק כתוצאה מאותה מכה שהשאירה את השריטה הזו. בנוסף למגן ההוא, לטלפון היה מגן מסך מסיליקון של חברת צאג. המכשיר גם לא קיבל שום מכה בשבוע שלפני התרחשות התקלה.
2. הטלפון מעולם לא נרטב ולא הייתה בו שום קורוזיה.
לאחר ויכוח ארוך עם מנהל, במהלכו נטען בפני ש"החנות לא יכולה לתקן את כל המכשירים המקולקלים שמגיעים אליה אחרת היא לא תרוויח, ביקשתי הצעת מחיר לתיקון.
*יום 10: התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שהמסך תקול, קיבלתי הצעת מחיר לתיקון הגבוהה ב30% מהמחיר הממוצע בשוק. לכן, ביקשתי שיחזירו לי את המכשיר.
במהלך השבועיים שלאחר מכן, התחיל סבב שיחות טלפון נוראי ביני ובין החנות, בו אני מבקש שיחזירו לי את המכשיר ונציגי החנות מבטיחים לי ש"מחרתיים הוא יגיע לחנות". המכשיר חזר אלי רק כעבור כמעט חודש!!!
ביום בו קיבלתי סוף סוף את המכשיר שלי בחזרה, לקחתי אותו למעבדה אחרת, אחרי יומיים ובתמורה לשני שליש מהמחיר שביקשו עבור התיקון בELINE - המכשיר שב אלי תקין.
באמת שמעולם לא נתקלתי ביחס כזה מבזה ובשירות כזה גרוע בשום חנות אחרת בישראל בכל תחום שהוא.
אנא אל תעשו את הטעות שאני עשיתי ואל תקנו בELINE. במהלך פרסום מודעה זו נתקלתי בהודעות רבות המתארות מקרים דומים שקרו ללקוחות עם החנות הנ"ל. אל תתעלמו מהאזהרות, אל תתפתו למחיר הנמוך. לא לקנות בELINE!!
http://www.eline.co.il/
E-line
ELINE

ציטוט ההודעה