קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] לא הולך לי עם בחורות. 22
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 04:44
  2. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 04:09
  3. אתגר חדש (בחורות)
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 19:01
  4. לול אני הולך לבצפר :\
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 14:45
  5. כנראה שאני הולך לקנות עוד מחשב.. (לצערי)
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 00:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

"לא הולך לי עם בחורות" - המשך.

ברירת מחדל "לא הולך לי עם בחורות" - המשך.

"טוב אז היה לי קשר מאוד ארוך של כמה שנים (בין 3-4) ונפרדנו לפני משהו כמו חמישה חודשים ומאז לא היתה לי אף אחת.
    כן דיברתי מאז עם איזה 3 4 בחורות ואף נפגשתי איתן ועם חלקן גם הגעתי למצבים אינטימיים אבל שם זה תמיד נעצר,לא היה יותר מזה- כל מה שאני אומר היה בערך איזה חודש חודשיים אחרי הפרידה.
    בשלושה חודשים האחרונים לא היה לי שום דבר,אפילו את הדיבור הקטן הזה והבחורה הזאת של להיות איתה בקשר, שלא לדבר על משהו אינטימי לא היה, ואני כן מנסה להתחיל עם בחורות (לפחות ניסיתי) ועדיין לא כזה הלך לי, בעקבות זה ירד לי די הביטחון כי אני גם יודע שאני לא נראה הכי וואו בעולם אבל זה מאוד מוזר.
    אני כל הזמן פאקינג שואל את עצמי, האם זה אני דפווק? או הבחורות? למה פתאום אין לי שום דבר?
    איך יכול שלפני שהיתה לי חברה כל סופ"ש היתה לי מישהי אחרת(עבר הרבה זמן מאז אני יודע)?
    אולי אני נתקעתי ונשארתי באותה חשיבה והתנהלות של לפני שהייתי עם חברה שלי? כי בכל זאת ב3 וחצי שנים האלה אנשים התקדמו והשתנו ולי זה לא קרה כי הייתי במערכת יחסים.
    בקיצור, מה לא בסדר אצלי?"

אז בהתאם לנושא הזה שפתחתי רציתי לספר שבמוצ"ש נפגשתי עם משהי, היא באה אליי הביתה, ידעתי שהיא שכבנית והגענו אליי וראינו סרט, אבל לא היה לי את האומץ לעשות את הצעד הראשון, אין לי מושג למה, אני יודע שאני צריך אבל לא עשיתי, כל הזמן נזכרתי איך שהייתי יותר צעיר היית מעז יותר וגם הייתי מצליח, והפעם הזו קפאתי במקום.
    מה אני אומר לעצמי? איך אני שובר את המחסום הפסיכולוגי הזה? כי בנות ראיתי שאני כן יכול להביא והכל בסדר, אבל מה שווה לי כשהן אצלי ואני לא עושה שום דבר?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה ציפית? שאנשים יתנו לך נוסחת קסם שתצליח לגרום לך להזיז את עצמך ולעשות צעד..?

זה תלוי בך.
    אם אתה רוצה סקס, תעשה צעד לכיוון...אם לא תעשה צעד, אל תצפה שהיא תעשה.
    MAN UP.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

זה תלוי בך.
    MAN UP.
    אני מבין את מה שאתה אומר אבל הכוונה איך אני מחזק לעצמי את הביטחון ומעז ושם את החשש, איזשהי מחשבה מנחה...

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

זה תלוי בך.
    MAN UP.
    אני מבין את מה שאתה אומר אבל הכוונה איך אני מחזק לעצמי את הביטחון ומעז ושם את החשש, איזשהי מחשבה מנחה...

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

קודם כל תפסיק לחשוב על סקס ואיך להשכיב בחורות, כי בחורות מתרחקות מאנשים כמוך בדרך כלל. (הרוב)

ולדעתי בהתחלה אתה לא צריך להיות מי שאתה מה הכוונה?
    שהקשר מתחזק ומכירים, באמת אתה צריך להיות מי שאתה.
    אבל שזה בהתחלה אתה צריך להיות הכי מתחשב ורומנטי, ולחזר ולנסות בכל דרך להשיג את ליבה, ולא לחשוב איך אתה משיג את הכוס שלה ללילה.
    אחרי שתצליח להשיג את ליבה היא גם תפתח לך תרגליים באופן טבעי.

פשוט תהיה נחמד ועדין ואכפתי. ולר סמרטוט, בנות אוהבות גברים עם ביטחון.

בכל מקרה, לא בעיה להכיר אחי, תבקש מאחד החברים שיכירו לך מישהי, או לחלופין תנסה להכיר בנות בסביבתך, בעבודה, תנסה לפתח שיחות,
    או שתנסה להכיר באתרי היכרויות וצ'אטים.
    אני יש לי חברה כרגע שאני מאוד מאוד אוהב, והיא הבחורה הכי יפה ומדהימה ושמורה ואינטילגנטית שראיתי, והכרנו בצ'אט נענע במקרה מה תגיד על זה?
    לא חסר איפה להכיר.

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    קודם כל תפסיק לחשוב על סקס ואיך להשכיב בחורות, כי בחורות מתרחקות מאנשים כמוך בדרך כלל. (הרוב)

ולדעתי בהתחלה אתה לא צריך להיות מי שאתה מה הכוונה?
    שהקשר מתחזק ומכירים, באמת אתה צריך להיות מי שאתה.
    אבל שזה בהתחלה אתה צריך להיות הכי מתחשב ורומנטי, ולחזר ולנסות בכל דרך להשיג את ליבה, ולא לחשוב איך אתה משיג את הכוס שלה ללילה.
    אחרי שתצליח להשיג את ליבה היא גם תפתח לך תרגליים באופן טבעי.

פשוט תהיה נחמד ועדין ואכפתי. ולר סמרטוט, בנות אוהבות גברים עם ביטחון.

בכל מקרה, לא בעיה להכיר אחי, תבקש מאחד החברים שיכירו לך מישהי, או לחלופין תנסה להכיר בנות בסביבתך, בעבודה, תנסה לפתח שיחות,
    או שתנסה להכיר באתרי היכרויות וצ'אטים.
    אני יש לי חברה כרגע שאני מאוד מאוד אוהב, והיא הבחורה הכי יפה ומדהימה ושמורה ואינטילגנטית שראיתי, והכרנו בצ'אט נענע במקרה מה תגיד על זה?
    לא חסר איפה להכיר.
    אתה מה שנקרא בן זו*ה בנות מתרחקות מטיפשים כמוך בחורות אוהבות שישירים איתן ואם אתה רוצה לזיין אותה אז תיגע בה בדייט הראשון אל תהיה דוש באג
    ואם היא רוצה היא כבר תיזרום איתך אם לא אז ביי זה הכל.

לכותב האשכול: העצה היחידה שאני יכולה לתת לך לגבי ביטחון היא שפשוט תחשוב מההתחלה שהיא בכיס הקטן שלך
    בכל מקרה בנות אוהבות בנים עם ביטחון, אין ביטחון=אין בנות
    אז תחשוב על זה ככה אם יהיה לך פחד גישה לא יהיה לך כלום לא סקס ולא קשר רציני מקווה שעזרתי.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    אתה מה שנקרא בן זו*ה בנות מתרחקות מטיפשים כמוך בחורות אוהבות שישירים איתן ואם אתה רוצה לזיין אותה אז תיגע בה בדייט הראשון אל תהיה דוש באג
    ואם היא רוצה היא כבר תיזרום איתך אם לא אז ביי זה הכל.

לכותב האשכול: העצה היחידה שאני יכולה לתת לך לגבי ביטחון היא שפשוט תחשוב מההתחלה שהיא בכיס הקטן שלך
    בכל מקרה בנות אוהבות בנים עם ביטחון, אין ביטחון=אין בנות
    אז תחשוב על זה ככה אם יהיה לך פחד גישה לא יהיה לך כלום לא סקס ולא קשר רציני מקווה שעזרתי.
    את מה שנקרא שרמוטה מלקקת בולבולים. וכנראה ילדה מכוערת בלי ביטחון עצמי.
    ואת ילדה קטנה שלא מבינה כלום מהחיים שלה. אני מבין שבחיים לא מתחילים איתך אבל כנראה זה בגלל שאת מכוערת. אז אל תטעי את הבחור.
    כן, בנות אוהבות שישרים איתם, לא על זה דיברתי.
    באמת תהיה בסך הכל מי שאתה בלי לשקר, אבל אין מה לעשות חייב לשחק את המשחק ולהיות מתחשב וג'נטלמן כי אם תתקע לידה נודים כי זה מי שאתה לא יצא לך מזה כלום.

אני בטוח שאתה ועוד מליון אנשים יכולים להצליח בגדול עם הרבה בחורות וזה לא קורה בגלל שלפעמים אין אומץ לגשת לבחורה, או לפחד מסירוב.
    פשוט תנסה להקל על עצמך, במקום להתחיל עם בחורות באמצע הרחוב או בבר, תנסה לבקש מחברים שיכירו לך בנות, או תכיר דרך האינטרנט, או דרך עבודה. זה יותר קל

בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 20-12-2013 בשעה 20:21.

שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ

את מה שנקרא שרמוטה מלקקת בולבולים. וכנראה ילדה מכוערת בלי ביטחון עצמי.
    ואת ילדה קטנה שלא מבינה כלום מהחיים שלה. אני מבין שבחיים לא מתחילים איתך אבל כנראה זה בגלל שאת מכוערת. אז אל תטעי את הבחור.
    כן, בנות אוהבות שישרים איתם, לא על זה דיברתי.
    באמת תהיה בסך הכל מי שאתה בלי לשקר, אבל אין מה לעשות חייב לשחק את המשחק ולהיות מתחשב וג'נטלמן כי אם תתקע לידה נודים כי זה מי שאתה לא יצא לך מזה כלום.

אני בטוח שאתה ועוד מליון אנשים יכולים להצליח בגדול עם הרבה בחורות וזה לא קורה בגלל שלפעמים אין אומץ לגשת לבחורה, או לפחד מסירוב.
    פשוט תנסה להקל על עצמך, במקום להתחיל עם בחורות באמצע הרחוב או בבר, תנסה לבקש מחברים שיכירו לך בנות, או תכיר דרך האינטרנט, או דרך עבודה. זה יותר קל

בהצלחה.
    .

צודק... בחיים לא מתחלים איתי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשאל את מי שמכיר אותי מהפורם איזה מכוערת אני....
    הלוואי שתהיה לך חברה שניראית חצי טוב ממה שאני נראית....אז המצב שלך יהיה טוב

לייקים
    23
    נקודות
    50

.

צודק... בחיים לא מתחלים איתי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשאל את מי שמכיר אותי מהפורם איזה מכוערת אני....
    הלוואי שתהיה לך חברה שניראית חצי טוב ממה שאני נראית....אז המצב שלך יהיה טוב
    אל תעופי על עצמך.. קודם כל זה עצוב מאוד שאת מכירה פה אנשים מהפורום רק מראה לי כמה את חסרת חיים וילדת כאפות.
    דבר שני אין לי חצי ספק שאת דומה למלפפון חמוץ. ובלי קשר לזה את טיפשה ואין לך שכל בשיט, רואים את זה בכתיבה שלך אז תסיימי תיכון קודם אח"כ נדבר.

שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ

אל תעופי על עצמך.. קודם כל זה עצוב מאוד שאת מכירה פה אנשים מהפורום רק מראה לי כמה את חסרת חיים וילדת כאפות.
    דבר שני אין לי חצי ספק שאת דומה למלפפון חמוץ. ובלי קשר לזה את טיפשה ואין לך שכל בשיט, רואים את זה בכתיבה שלך אז תסיימי תיכון קודם אח"כ נדבר.
    אני כן יעוף על עצמי כי אני פצצה וסתם כי בא לי
    אני מכירה שני אנשים מהפורום בערך ואם אתה חושב שזה עושה אותי חסרת חיים אז שיהיה...
    יכול להיות שאני טיפשה אבל עובדה שמה שאני לא עושה זה מצליח ויש לי תור של גברים שרודפים אחרי...
    וכן אתה צודק אני דומה למלפפון חמוץ חחח אבל אני אוהבת את עצמי כמו שאני
    תיכון סיימתי ממזמן ובגלל שאני חכמה חסכתי כסף ועוד מעט אני בתילאנד אז אני לא יהיה פה כדי להגיב על התגובות המפגרות שלך
    ולא משנה מה תגיד אני אמשיך לעוף על עצמי חחח אז תחסוך לעצמך מותק

לייקים
    23
    נקודות
    50

אני כן יעוף על עצמי כי אני פצצה וסתם כי בא לי
    אני מכירה שני אנשים מהפורום בערך ואם אתה חושב שזה עושה אותי חסרת חיים אז שיהיה...
    יכול להיות שאני טיפשה אבל עובדה שמה שאני לא עושה זה מצליח ויש לי תור של גברים שרודפים אחרי...
    וכן אתה צודק אני דומה למלפפון חמוץ חחח אבל אני אוהבת את עצמי כמו שאני
    תיכון סיימתי ממזמן ובגלל שאני חכמה חסכתי כסף ועוד מעט אני בתילאנד אז אני לא יהיה פה כדי להגיב על התגובות המפגרות שלך
    ולא משנה מה תגיד אני אמשיך לעוף על עצמי חחח אז תחסוך לעצמך מותק
    תקשיבי גלית, גלית לא?
    זה שאת מגרגרת זרע ואת נותנת לכל בחור להזרים אותך לא אומר שאת יפה, אומר שאת פרחה מגעילה שלא הייתי נוגע בה תמורת תשלום.
    קודם כל טוב שאת מודה שאת טיפשה, זה כבר התחלה של מה שאני מנסה להבהיר לך. ושוב זה שאת לוגמת זרע מקשית וגברים רודפים אחריך לא אומר כלום.
    מי שמוכן לקחת תסיכון לחטוף איידס או עגבת אז שילך על זה. אני באופן אישי לא הייתי מסתכן.
    ושוב, אנחנו מתקדמים פה בצורה שלא ציפיתי, את מודעת לכיעור שלך זה מעולה, העיקר שאת אוהבת את עצמך ושאמא חושבת שאת יפה זה מה שחשוב

אממ.. תאילנד לא הופכת אותך לאינטילגנטית או לכוסית, את מגרגרת ותמיד תשארי בסטטוס הזה. אז תמשיכי לגרגר זרע יקירתי ותנקי את השפתיים אחרי כי יש לך שאריות בשיניים.

מותק? אה? כן כפרה.. חיים עניים.. למדנו לדבר אה?
    פרחוש

שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ

תקשיבי גלית, גלית לא?
    זה שאת מגרגרת זרע ואת נותנת לכל בחור להזרים אותך לא אומר שאת יפה, אומר שאת פרחה מגעילה שלא הייתי נוגע בה תמורת תשלום.
    קודם כל טוב שאת מודה שאת טיפשה, זה כבר התחלה של מה שאני מנסה להבהיר לך. ושוב זה שאת לוגמת זרע מקשית וגברים רודפים אחריך לא אומר כלום.
    מי שמוכן לקחת תסיכון לחטוף איידס או עגבת אז שילך על זה. אני באופן אישי לא הייתי מסתכן.
    ושוב, אנחנו מתקדמים פה בצורה שלא ציפיתי, את מודעת לכיעור שלך זה מעולה, העיקר שאת אוהבת את עצמך ושאמא חושבת שאת יפה זה מה שחשוב

אממ.. תאילנד לא הופכת אותך לאינטילגנטית או לכוסית, את מגרגרת ותמיד תשארי בסטטוס הזה. אז תמשיכי לגרגר זרע יקירתי ותנקי את השפתיים אחרי כי יש לך שאריות בשיניים.

מותק? אה? כן כפרה.. חיים עניים.. למדנו לדבר אה?
    פרחוש
    כן אני נהיית פרחוש כשמעצבנים אותי ואתה סתם מצחיק אותי ואני לא ארד לרמה הנמוכה שלך
    מה שכתבתי לפני לא התכונתי שאני עושה דברים מיניים ההפך הוא הנכון פשוט יש לך בעיות קליטה
    וזה למה אתה לא משיג בנות חחח
    נערך לאחרונה על ידי galit_e; 21-12-2013 בשעה 23:02.

מורחקים
    שם פרטי
    U of T
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Man

ברירת מחדל http://www.highnutrients.com/uggsoutletstore.html python ugg FLvxhx

Each Collection in addition to Everton wore black color armbands for you to level Monday’ersus Ma Workshop bombings, and also the Twenty fourth loved-one's birthday of the Hillsborough tragedy. Along with the Emirates Stadium audience used an perfectly noticed minute’azines silence ahead of kick-off away from respect for your patients regarding the two disasters. 'We needed to buy a exclusively strengthened throne for your pet in his collection anf the husband has been nice comfy next.Wi No person had gained this Powerball jackpot given that earlier Feb ., any time Dave Honeywell in The state of virginia obtained the actual winningticket along with chosen a money lump sum intended for the $217 mil lotto jackpot. The show biz industry actress Jessica Biel has been presently there, alongside musician Bieber Timberlake. Jessica acquired the girl locks inside a beautiful bun, that's over you could potentially state for the majority of on the models during the entire week. Bags And also Scenarios ELECTRICALS As well as White-colored Merchandise This model needed the woman lovable bright Maltese pet dog back with her to the health along with the match worked out together. The woman decides on each of the garments very little, favouring skirts as well as clothes around jeans along with bermuda. All the other adoptive families we all know say the ditto: that youngsters used through abroad merely appear to be glad to be in a happy home, using mother and father who would like these individuals. A large higher heeled footwear, decorated completely of Duck Recording Thespians Anna Friel in addition to Brian Thewlis presented inside promotional initiatives, helping to shake off this label’ersus dowdy impression. ‘But I’meters lay below sporting a costly pair of skinny jeans, that had been purchased inside more content occasions, and very high-priced wedding party and wedding rings,’ your woman claims, ‘To check out us, no one could have a clue the way eager Personally i think inside.’ Delighted confront: This Duchess Regarding York checked in good state of mind irrespective of the woman's current situation involving dealing with police arrest throughout Egypr Brands such as Radley, Ted Chef, Prada in addition to Bailey as well as Quinn have been consumed by means of Rand in between 2009 in addition to 2012

לייקים
    23
    נקודות
    50

כן אני נהיית פרחוש כשמעצבנים אותי ואתה סתם מצחיק אותי ואני לא ארד לרמה הנמוכה שלך
    מה שכתבתי לפני לא התכונתי שאני עושה דברים מיניים ההפך הוא הנכון פשוט יש לך בעיות קליטה
    וזה למה אתה לא משיג בנות חחח
    את לא יורדת לרמה שלי? את בטוח מטומטמת אה?
    אעלק.. שעה מקללת ומדברת כמו פרחה ופתאום לא יורדת לרמה שלי
    מבטיח לך שברמה שלי את בטוח לא. לא מבחינה שכלית ובטוח לא ביופי. את דומה לחבית נענע

ויש לי חברה שהיא אגב נראית מעולה, אני לא מחפש להשיג בנות

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect