נכתב במקור על ידי
TheMale
היי,
יש לי בעיה לא מובנת במחשב. יש לי מחשב נייח שמחובר עם כבל לאינטרנט, זה בעצם המחשב שהראוטר מחובר לו. לפני כמה חודשים האינטרנט התחיל להאט (הייתי מוריד סרט תוך שעתיים) בייחד עם המחשב שגם התחיל להאט ולא הבנתי מההולך עד שגיליתי שכשאני משתמש במחשב אחר (שמחובר דרך WII) הבעיה נעלמת. ניסיתי את כל מה שיכלתי: דיברתי עם הספק שלי, קראתי מדריכים פה ובפורומים אחרים, ראיתי סרטונים ביוטיוב, עשיתי עדכוני דרייברים, לא עזר לי. לבסוף פירמטתי את המחשב (אתמול). המחשב הוא הרבה יותר מהיר עכשיו אבל האינטרנט נהיה עוד יותר איטי- בשביל להוריד קובץ של 2 מגה הוא נשאר על 0KB ולפעמים יש לו קפיצות ל 5 או 10KB- בקיצור לוקח לו כמה שעות ארוכות! זאת אומרת שאני לאיכול לעדכן דרייברים אוטומטית דרך תוכנות כמו DRIVER BOOSTER ואחרות, ואניחייב להוריד ממחשב אחר ולהעביר (זה מה שעשיתי לגבי הדרייבר של האינטרנט REALTEK RTL וזה לא שיפר שום דבר). ניסיתי אפילו לפרמט את המחשב מספר פעמים וזה לא עזר. לעומת זאת כשאני עושה בדיקת מהירות עם הספק ודרך אתרים ע"י המחשבים הניידים שיש לי בבית, המהירות יפה מאוד- בסביבות ה 10 מגה לשניה או דקה). כל מקרה, אני כבר לא יודע מה לעשות אבל אני מתחיל להתייאש כי יש לי עבודת הגשה אבל אני מאחר בגלל הבעיות האלו.
תודה רבה לעוזרים.