קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 19:07
  2. [בקשה]Fable:The Lost Chapters
    על ידי atraf-lok בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 23:19
  3. [ידיעה] הביקורת של Gamespot על Fable:The Lost Chapters
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 10:49
  4. [ידיעה] ציון ראשון ל Fable:The Lost Chapters
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:19
  5. [קונה]Fable:The Lost Chapters פאב 100 נקודות
    על ידי בוני בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[ביקורת] Fable : The Lost Chapters

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    521
    משפט מחץ
    I Wish You Were Here

ברירת מחדל [ביקורת] Fable : The Lost Chapters

Put aside the guns, grab the huminty.

פייבל משחק חדש מבית המפיצה שהולכת וגדלה - מייקרוסופט והבן הראשון של חברת הפיתוח Lionhead שוחרר לאחרונה בגרסא משופרת למחשב הבייתי.
    אני אישית לא בעל אקסבוקס (סוני, לאב יו גאיז!) אבל ממה ששמעתי ברגע הפצתו של פייבל המקורי היה קודם כל שהמשחק מאוד קצר.
    בנוסף לזה היו גם טענות שהמשחק לא מהנה והממשק לא כזה טוב.
    בגלל שאני לא יודע ממש מה נוסף למשחק מהגרסא המקורית יותר מסיפור מורחב וקווסטים נוספים אני אאלץ לא להתייחס לטענות האלו.

מה שאינ כן אדבר עליו בביקורת הזאת עד כמה פייבל קורע את התחת של כל שאר המשחק.
    אולי כבר הבנתם שאני מאוד אהבתי את פייבל, אולי לא ואתם עיוורים, אבל בלי קשר ; אני מאוד אוהב את פייבל.
    במיוחד בגלל שזה משחק שלא ציפיתי לו.
    פייבל, למי שלא יודע, משחק RPG עם סיפור סוחף וגרפיקה מרשימה.
    הוא מביא לנו את הסיפור של "-" בדיוק אנשים, "-".
    אין לגיבור שלך ממש שם ובמהלך המשחק הוא לא ממש אומר מילה.
    זה בעיקרון אמור לתת לך הרגשה כמו של האף לייף בו גורדון לא אומר מילה, בתאוריה זה צריך לגרום לך להרגיש כאילו אתה מתחבר 100% לדמות, שלא כמו בסרטים הדיאלוגים קבועים מראש והתערבות צופה היא אפסית למדי.
    האם זה עובד?
    לא.
    זה דיי טיפשי אפילו למען האמת...
    כלומר, זה רעיון נחמד, מבוצע כמובן בצורה מושלמת (כל כך קשה לעשות את זה מי ישמע...) אבל לפעמים הייתי רוצה שהוא אשכרה יגיד משהו.
    נשבר לי לראות אותו עומד ומסתכל על הבן אדם לא אומר מילה והבן אדם השני ממשיך לקשקש לו על שטויות.
    זה לא כזה מפריע כמובן, אבל עדיין, איזה גיבור ג'ברי למדי - עם עיניים אדומות וקרניים היה פשוט מסתכל? אם זה הייתי אני, הייתי קורע אותו לגזרים.

הסיפור אומנם בהתחלה קצת חלש אבל הרבה מעל הממוצע והרבה יותר טוב מדיי הרבה משחקים (עדיין לא מושלם כמו הסיפור של האף לייף)
    הגרפיקה מצויינת, יש שימוש ב SM3 שהיא גרפיקה דיי מתקדמת ולא מיושמת אפילו בכרטיסי ATI נכון לעכשו (כאמור זה טכנולוגיה שרשומה לאנווידיה כמו ה SLI) אני מצאתי דימיון רב בין המנוע של פייבל לזה של אנריל.
    אבל לאחר שראיתי שהמשחק לא קורס לי מאות פעמים הבנתי שזה לא יכול להיות מנוע אנריל (כן, אני יורד על אנריל, אנריל, המנוע שלכם הוא המנוע הכי מופרע שראיתי.)
    בכללי הטקסטורות קצת חלשות אבל הגרפיקה עדיין מאוד מרשימה יחסית לעולם ענק, בנוסף לזה, זמני הטעינה בין אזור לאזור מאוד קטנים.
    אבל החלק הכי טוב במשחק הוא ללא ספק המכניקה שלו.
    הסיבה שבכלל נכנסתי לשחק בפייבל זה בידיעה שאני יכול להחליט מה להיות, שלא כמו במשחקי RPG כמו FF7 שאם אתה קלאוד בהתחלת המשחק אתה תהיה קלאוד גם בסופו.
    סוף סוף אני אשכרה יכול לבחור אם אני רוצה להיות רשע טוב, סטרייט גיי, קשת קוסם הוא לוחם חרב, האם אני רוצה לעזור לחלשים או לרצוח תמימים, האם אני מחפש כוח או תמימות.
    כל ההחלטות האלו אתם עושים, אומנם זה לא הכי מסובך שאפשר למצוא, אבל זה הכי מורכב שיש כרגע.

החלק שהכי אהבתי בכל זה שאתה באמת יכול לבחור את האישיות שלך, את היכול לבחור בדרך הרשע לא מתפריט מסורבל אלא ממסעות והחלטות שלך, בהתאם המראה שלך משתנה ואתה הופך למה שאתה עושה, רשע.
    אם אתה רוצה להרביץ לילדים קטנים (חלום אישי שלי) אתה יכול לעשות את זה בדרך חוקית (רק אם לא רואים אותך ואם אתה מצליח להשתיק אותם XD) ולנהות מהמעשה, אבל זה יוסיף ניקוד לרשע שלך.
    בסופו של היום, אתה תמשך לטוב או רע ותגדל קרניים או שתגדל היילו.

אני אישית בחרתי להיות רע, אני הלכתי, ואני הרבצתי, ואני הורדתי ראשים, ואז שתיתי את הדם שלהם (החלק של הדם לא נכון אבל זה יכלה להיות תוספת מצויינת) ונהנתי מכל רגע אדום שבמעשה.
    אני אולי רשע במשחק, אבל אני לא בן אדם טוב במציאות גם כן, הלא אני לוקח חרבות וחותך אנשים, ואז מכוון עליהם את האצבע שלי, וצוחק, ושוב צוחק.

אתם לומדים ומשדרגים דברים שונים בדמות שלכם בעזרת (כמה מפתיע!) Exprience, או לליטים, EXP, כאשר תרצו תוכלו בקלות לשדרג דברים שונים בדמות שלכם ; כגון כוח פיזי, חיים, דיוק, התגנבות וכ'ו, בנוסף תוכלו לשדרג את הקסמים שלכם וגם ללמוד חדשים (ד"א קסם חדש שנוסף למשחק הוא הDivine Fury, ו-Inferno Wrath)
    השגת והעלאת סקילים שונים היא בכלל לא קשה ומסתמכת על ממשק קל לתפעול.

בפייבל משחקים בעיקרון עם שלוש אמצעי לחימה

חרב
    קשת
    וקסם

בנשק שמו תשתמשו הכי הרבה אתם תקבלו גם נסיון ובסופו של דבר אתם תזוהו בתור קשתים,לוחמים או קוסמים הכל תלוי במידת השימוש.
    עוד דבר נחמד שאהבתי במשחק הוא הקטע של אהבה, אפשר אשכרה לפתח קשרים עם דמויות, ויותר מפתיע עם זה, גם עם גברים.
    כן כן, אפשר לזיין גברים, כן כן, אפשר לזרגג גברים, כן כן אפשר לחדור לגברים, טוב דיי נמאס לי לכתוב דימויים על דחיפת דברים לגברים.
    המשחק הזה כאמור מאוד חופשי ונותן לך את ההנאה (ככל הנראה הנאה) לבחור אם אתה מעדיף להגיע לאישה יפה וחלקה מדי ערב או להגיע לגבר שעיר... גררר סקסייי.
    תהליך החיזור מאוד קל לעשייה, פשוט קנו לו מליון ואחד שטויות התחתנו איתו, תבנו לו בית ואז בלילה לוהט של תשוקה, המסך שלכם ישחיר.
    כן, אומנם יש סקס בעולם של פייבל, אבל לצערנו הוא מורכב ממסך שחור, וסאונדים מוזרים ברקע של צחקוקים, גניחות, ודברים שאני מפחד להסביר בעצמי.
    באותו עניין, ככל הנראה העולם של פייבל מותיר להינשא למספר אנשים (אמרתי כבר שזה פנטזיה נכון?).
    אומנם זה לא משהו רציני ומורחב זה בהחלט תוספת רצוייה.
    תמיד רציתי מערכת יחסים גאה, ועכשו אני יודע את האמת.
    זה מסך שחור, וצעקות מוזרות.

אבל בלי קשר לאהבה בפייבל המרכיב הבאמת חשוב של המשחק, המכות, הרבה יותר כיף מלחזר על גברים מסוקסים.
    כמו שאמרתי אתם זוכים להשתמש בקשת קסמים וחרב, יש דיי הרבה קסמים ללמוד, אין מערכת קומבואים ברורה לחרב אבל ניתן להגביר את חוזק המכה בעזרת נקודות נסיון.
    לקשת אפשר לקנות מהירות ודיוק.
    זה ואמנם לא נראה כזה חופשי ומהנה אבל המערכת לא נועדה ליצור לכם איזה משהו מדהים, הלא פייבל הוא לא יותר מהאק n' סלאש, המטרה הפשוטה היא ללכת, להרוג עוד אוייבים ולעבור למקום הבא.
    לא שזה רע, העומק האמיתי של המשחק מטבתא במקומות אחרים, דבר שאותי הרשים.

בכללי פייבל הוא משחק ממש מצויין שבלתי ניתן לבקר אותו בהודעה אחת בגלל העומק הנרחב שלו, אתם פשוט תאלצו לגבש דעה עליו בעצמכם.
    לדעתי הוא היה מצויין ואני בהחלט הייתי רוכש את המשחק.

ביי.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    פרטי
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    תגידי...את באה לפה הרבה?

בשתי מילים :
    משחק השנה
    גמרתי אותו ועשיתי רק את הקווסטים של הכסף ולא התעמקתי במשחק
    אני יתחיל דמות חדשה ויבנה אותה
    לקח לי שלושה ימים לגמור אותו
    -ReMiX-

משתמש ותיק האוואטר של guy555
    שם פרטי
    בכינו
    לייקים
    2
    נקודות
    23
    משפט מחץ
    בסיגריה יש שני צדדים צד אחד אש צד שני פילטר

תודה אל הביקורת ..
    אבל שים תמונות או משהו כזה אתה יודע..

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

ציטוט נכתב במקור על ידי Maniac
    בשתי מילים :
    משחק השנה
    גמרתי אותו ועשיתי רק את הקווסטים של הכסף ולא התעמקתי במשחק
    אני יתחיל דמות חדשה ויבנה אותה
    לקח לי שלושה ימים לגמור אותו
    משחק השנה זה לא, כי יש את FEAR והמון המון משחקים חדשים שהולכים להיות פורצי דרך...
    זה פשוט ניראה לך הכי טוב שיש בגלל שלא שיחקת הרבה זמן במשחק טוב, אבל ללא ספק זה משחק מדהים והוא אחד הטובים שיצאו השנה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,780 | הודעות: 8,150,362 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect