שלום רב
שמי עמיר, בן 50 - עובד במועדון נכי צה"ל בצפון, כאחראי על חדר המחשבים, מטפל בהכל, מתקן ומתקין תוכנות ודואג לעבודה סדירה של המחשבים, והכל טוב ויפה
נתבקשתי ע"י המנהלת שלי לבנות תוכנה, שתטפל בהכל שם, כך שכל הניהול יהיה דרך התוכנה במחשבים ולא ברישום ביומנים.
במועדון יש כ 50 חברים וחברות, כולנו נכי צה"ל ויש סגל של מדריכים בכל החוגים, אלה לא נכי צה"ל בכלל אלא אנשים מתפקדים, שיהיו בריאים
יש אצלנו כמה חוגים, נגרות, ציור, צבעים, גרפיקה ממוחשבת, קרמיקה וכו. לרווחת הנכים
רוצה להכין תוכנה, שתטפל בכמה תחומים, רשימת החברים, רשימת הסגל, שעו העבודה, הספריה, נסיעות נכים מ ואל המועדון, הוצאות והכנסות
את זה אמור להתעדכן יומית, או בכל פעולה, יענ כל פעם שקורה משהו במועדון,, לעדכן מיד
במחשבים שלנו יש חלונות 8 וגם 7 ובחלק יש אקס פי,, את 8 אני הכי שונא כי לא מובנת..
יש גם חבילת מיקרוסופט וזואל סטודיו המלאה של 2010 וגם 2012 כולל עידכונים, ויש אופיס 2013 וגם 2010 בעברית, עדכני ורשום.
במה אפשר להכין התוכנה המתבקשת, באקסס?? או סי שארפ? או ג'אווה?? כך שאחרי שמסיים אני אמור להתקין אותה ב 3 מחשבים לפחות,
שלי, של מנהלת מחלקת מיחושב ובקרה ובמשרד המנהלת
איך מתחילים בזה, אני לא מבקש חחלילה שמישהו יבנה לי את זה, אני אתחיל יש לי כל הזמן בעולם
רק שואל אם כדאי לבנות בשפות שציינתי או שמא יש תוכנות אחרות
אודה על כל סיוע והכוונה
עמיר

ציטוט ההודעה