צהריים טובים ,
בתכלס אין לי מושג על מה אני הולך לדבר היום, אבל נזרום, הנושא הראשון שיעלה לי לראש אני אדבר עליו.
נתחיל
שיר קטן להיכנס למצב רוח טוב:
היום נתחיל בגישת הפרס, הגישה שאני הכי אוהב ומתחבר אליה, ניגע בה ממש בטיפה ולא נעמיק. בהמשך אני מתכנן להעמיק לכל נושא ולכל גישה.
קודם כל - המוצר: אתה!
לפני שניישם את ה"תהליך" , לפני שנשיג את התוצאה המיוחלת, כמובן שאתה מציע לבחורה את הנישואין, אתה חייב להיות במיטבך!
לא מושלם, לא נהדר, אבל במיטבך.
וככל שתיראה יותר טוב כך תרגיש טוב יותר עם עצמך ותהיה נחשק יותר בקרב הבחורות
האפשרות שגם אחרות יגלו שאתה מושך יותר ואז יחזרו אחריך וירדפו אחריך וירצו את נוכחותך אצלהם.
יכול גם להיות שתפסיק לחשוב שהחברה הקבועה שלך , שייתכן שנאשרת צמוד אליה מתוך הרגל או מתוך תחושה של חוסר ברירה, היא הבחורה היחידה עלי אדמות.
כשאתה במיטבך , תהיה פחות דאוג ואחוז דאגות ויותר בטוח בעצמך.
מהרגע שבו תיראה טוב(תרגיש טוב עם עצמך) יש סיכוי גדול יותר שאותו תהליך שדיברנו עליו במאמר הראשון יעבוד באופן מעולה.
שיפור עצמי יעזור לך לצוד ולהחזיק בבחורה , נסה לשנות הרגלים מגונים כמו הזנחה עצמית.
אנחנו לא מומחים לדיאטה אבל אנחנו יודעים לאכול נכון - פרוטאינים, פירות וירקות גורמים להרגשה טובה ומעולה
אימון גופני מעניק לנו תחושה טובה יותר לגבי הגוף שלנו ויותר אנרגיה.
עשה התעמלות!
תוכל לצאת לפארק ולהתחיל לרוץ/להתאמן, על הדרך תוכל לפגוש אנשים נוספים שרצים או מטיילים עם כלבם.
תוכל להוסיף גם קצת תרבות , על ידי שמיעת מוזיקה בזמן שאתה עושה שכיבות סמיכה.
כדאי שתמצא לך חבר כדי שתשאו ביחד ב"עוול" של כל התהליך (ווינג מן בשפה שלנו) תצאו למסיבות ביחד, תפתחו סטים ביחד, ותנזפו ותעירו אחד לשני ברגע שמישהו ממכם יישבר או יתרסק, שתמיד יהיה גיבוי! אתה לא חייב לעשות את כל העבודה הקשה בעצמך!
אם יש לך כוונות רציניות למצוא אישה, אתה חייב לשנות את ההגדרה של המושג "הנאה"
הנאה היא כשבחורה מצלצלת אליך , רודפת אחריך ( מניסיון , אין דבר יותר טוב מזה!)
הנאה היא איננה כוס של שוקו חם או התכרבלות במיטה וצפייה בסרט או משחק גיימינג חדש שיצא לרשת ולהיתקע מול המסך 24/7.
במאמר הבא אמשיך לנושא של בגדים , סטיילינג אישי, התאמת הבגד אליך וטעם אישי.
אני חייב לרוץ עכשיו.. נראה אותכם במאמר הבא
שלכם להיום, קילרסיטי.
שבת שלום!

)
. 
ציטוט ההודעה