כמו שאמרתי קודם אינטלגנציה גבוהה = חרא של חיים. כל הממציאים הגדולים בהיסטוריה כולם היו חבורה של חננות שישבו כל היום בבית וחיו חיים אומללים
אבל אין לי כוח להיכנס לתאוריה שלי עכשיו אני פשוט יספר את הסיפור חיים שלי. כבר מגיל קטן לקיתי בתסמונת קשה שהרבה ילדים במדינה לוקים בה שנקראת ''אשכנזי חננה'' בעיקרון יש איזשהו גן מקולל אצלנו האשכנזים שגורם לנו להיות חננות עם מעצורים גבוהים (HIGH INHIBITION לעילגים) שלא יכולים לתפקד חברתית.
יש איזה משהו דפוק במוח שלנו שגורם לנו לפחד מכל דבר מכל בחורה מכל אחד שלא יעיף לנו מכות. ולהתעניין בכל מיני שטויות שלא באמת חשובים. אנימות,,משחקי מחשב,קולנוע,סדרות. כמו ילד נכה שכלית בזמן שכולם יצאו למסיבות וזיינו בכמויות אני ביזבזתי את כל הילדות שלי מול המחשב כמו איזה אידיוט ומה שמצחיק שבאותו זמן באמת חשבתי שאני נהנה אוי כמה שהייתי דפוק.
הקטע הוא שאני מסתכל אחורה היו לי טונות של הזדמנויות שבחורות באו וניסו להתחיל איתי. ואני כמו מטומטם לא ידעתי להחזיק שיחה מסכנה ושם דבר לא הלך. בגלל שהייתי כזה חנון מטומטם והאמנתי לכל מה שאני רואה בטלויזיה אני חשבתי שלזיין בחורה זה פסגת האולימפוס ועשיתי מכל כונפה מלכה שאני לא יצליח לזיין בחיים.
הרבה אשכנזים חננות נתקעים עם התסמונת הזאת בערך עד גיל 20 ומשהו אז הם מקבלים את הכאפה שלהם ואיכשהו כל אחד מוצא ת'כונפה שהוא יוליד לה תילדים ואז ילך לעבוד בעבודה המשרדית המחורבנת שלו לכל החיים ולדבר על פוליטיקה
בקיצור. הזמן הכי טוב של החיים. חלף לו ומצאתי את עצמי לפני צבא. צו ראשון הגיע. ושוב פעם נפילה. אני נכנס מול המראיינת ולא מצליח לחבר משפט כמו שצריך. מדבר כמו מפגר ומה. קב''א 47 שבמושגים של צבא = ילד מפגר
תוסיפו לזה אסטמה מסריחה שכנראה קיבלתי מרוב שישבתי בחדר המאובק והמסריח שלי מול המשחקי מחשב המפגרים האלה כל הילדות וזהו עפה לה ההזדמנות להשיג את התפקיד הכי ALPA והכי טוב בתולדות צה''ל
לא אני לא מדבר על סיירת מטכ''ל או שייטת
אני מדבר על מג''ב
אין תפקיד יותר בן זונה וALPHA ממג''ב. אתה גם שוטר ולא חייל מושתן. שום מסלולים שום קווים מזויינים. טירונות 05 ויאללה לעבודה. אלה. גז מדמיע ורשות לפרק לכל שמאלני ערבי או סודני ת'צורה.
אז לאן הגעתי בסוף? ניחשתם נכון. התפקיד הכי BETA גרוע ועלוב בצבא הזה. רגע זה מגייעעע. שירייווןןןןןן
הקטע הוא שאני כמו ילד מפגר באותו זמן אפילו התלהבתי שיריון זה הרי קרבי לא ? (חחחח)
זהו שהפיגור שמקורו הגנים האשכנזיים שלי לא עזב אותו גם שם. ואחרי שבוע שהתנהגתי כמו ילד דיסלקט גם העיפו אותי מהקרבי של השיריון ודפקו אותי בגדוד כעובד רס''ר שעושה חמשושים. אין לי כוח להרחיב על כל הסאגה שלי בשיריון אבל בקצרה אני יגיד שדפקתי מלא נפקדויות ויצאתי איכשהו אחרי 8 חודש בערך
ואז הגיעה תפנית בחיים שלי. עזבתי את הבית. אני לא רוצה לפרט יותר מידי. ואז הגעתי למקום שהוא פסגת גן העדן מבחינת זיונים. כל גבר צריך להגיד תודה שהוא הגיע למקום כזה. מדובר על מקום שממש כל אחד יכול להיות זיין בו
שנה ומשהו הייתי במקום הזה. מקום מפוצץ בכוסיות חרמניות שרק מחפשות לזרום.
ושוב מליון הזדמנויות עם בחורות שממש זורקות את עצמן עלי אבל מה לעשות אינטלגנציה גבוהה אמרתי? ומה מגיע ביחד עם אינטלגנציה גבוהה? יפה מאוד מעצור גבוה.
אז מה עשיתי כמו ילד אידיוט? התחלתי לקשקש איתן על אנימות ומחשבים וסרטים וקולנוע והשד יודע עוד מה. הקטע הוא שהלך לי למרות זאת כמה פעמים (3) אבל זה כלום בהשוואה למי שיכולתי (100+ לפחות)
ובאותו זמן ששקעתי בטימטום והאספרגריות של עצמי מה חשבתי שיציל אותי? בדיוק. אייפון!! אינטרנט!! לחזור להיות אספרגר מטומטם כמו בילדות!!!
אז חשבתי לעצמי ''רגע למה לא הולך לי'' ואז התחלתי לחשוב על ההתקרחות (שכבר הייתה שם מגיל 17 בערך והייתי כבר NW 3.5 בזמן שהרבה בחורות התחילו איתי)
ולצערי הרב האנגלית שלי ברמה גבוהה מאוד בשילוב עם אינטלגנציה גבוהה התחלתי לגלוש בפורומים של נשירת שיער ואז התגלגלתי לפורום הכי דפוק מטומטם ומסריח עלי אדמות. PUAHATE
שהתחלתי לקרוא בפורום הזה המוח שלי שכבר היה דפוק לגמרי נדפק לחלוטין. הוא היה כל כך שלילי ואנשים שם האשימו את האספרגריות שלהם על כל דבר בפנים שלהם ואז החלטתי להתחיל לקחת את הרעל שנקרא PROPECIA. אחרי בערך חודשיים בPUAHATE נהייתי בנאדם דפוק בשכל שמסתכל על עצמו במראה 200 פעם ביום מכל הזוויות ובודק את המפרצים מכל זוית אפשרית כמו דפקט.
אנשים צחקו על הטמטום שלי. בנות צחקו על הטמטום שלי. אבל לא היה אכפת לי. הורעלתי כל כך מהאתר הזה שכל מה שחשבתי עליו היה השיער שלי והפנים שלי
בזמן שלקחתי פרופסיה הרגשתי את הביצים כואבות וידעתי שזה סימן אזהרה אבל הייתי כל כך דפוק בראש שלא היה לי אכפת מכלום חוץ מהשיער. הקטע הוא שכבר הייתי NW3 בערך באותו זמן וחשבתי בטימטומי שזה באמת משנה
מהפח אל הפחת. התופעות לוואי לא איחרו לבוא ובערך 8 חודש אחרי שהתחלתי. - אין חשק מיני. נמחק לחלוטין. (ואני עדיין ככה דרך אגב)
זהו. עכשיו לא רק שפיספסתי את כל הזדמנויות שלי בחיים אלה שדפקתי לעצמי את הגוף. ודרך אגב האישפוזים שהזכרתי בPUAHATE היו המצאה אבל ת'אמת לא הייתי רחוק מזה עם כל ההזיות שלי באותו זמן.
ועכשיו אני כותב פה בפורום PUAHATE הישראלי כמו מפגר כי זה לא משנה כבר החיים נדפקו לחלוטין. מה נשאר לי לעשות? לגלוש באינטרנט ולשחק במחשב. כן נכון מאוד ניחשתם נכון חזרתי לנקודת ההתחלה. אלה שעכשיו בלי שום גלגל הצלה. אז זה כבר לא משנה
הקטע הוא שלפני יומיים הייתי בחנות ובדקתי משקפי שמש. והמוכרת שגם הייתה ממש כוסית התחילה איתי בלי סוף. אבל מה אני יעשה עכשיו? אני אימפוטנט גמור.
בקיצור זה הסיפור חיים שלי ואיך החיים שלי נדפקו. עכשיו אני יודע מה טוב אבל מאוחר מידי. כל מה שנותר לי זה להתבכיין כל היום באינטרנט כמו אידיוט

ציטוט ההודעה