איזה קטלני היה עכשיו .. דיי אני חולה על השכן שלי.. תותח הבן אדם...
הוא אמר לי בוא לשטח.. עכשיו אני מת על זה שהוא לוקח אותי.. הוא לוקח אותי למקומות שאני לא ידעתי שקימים...
בקיצור התחלנו לנסוע בשטח בראשון לציון במערב..פתאום הגענו לחוף ראשון. סבבה הוא מכניס אותנו עד המים ועוצר ויורד.. אז ירדתי.. חברים שלו היו שם עם שני אופנועי ים... אז נסענו עליהם הוא נתן לי לבד לנסוע עליו.. דיי היה בן זונה..
חחחח בפעם הראשונה נתתי סיבוב ועפתי מהאופנוע איזה כייף זה ואז היתי צריך לשחות אליו..
אחר כך הוא לקח אותי לשטח חברים אחרים שלו היו שם עם אופנועי שטח.. הוא רצה לתת לי אבל זה חתיכת אופנוע הוא ענק ולא הגעתי לרצפה אז אני נהגתי והוא היה מאחורי.. וכשעצרתי הוא הוריד רגליים.. ועל זה בשטח איזה קטלני..
ואז הוא אמר יאללה בוא הביתה ואז הוא לקח אותי לשטח פותח ואומר לי רד.. אני כזה עושה לו "מה עכשיו?? אין לך פה חברים" אז הוא אמר יאללה אתה נוהג.. הוא נתן לי לנהוג בשטח הגעתי לו להילוך שלישי והוא אומר לי שאני נוהג בן זונה ועליתי דיונות נתקעתי פעם אחת בחול אז הוא יתקשר לחבר שלו תוך שניה הוא היה שם.. מי שזה מעניין אותו נסעתי מחוף ראשון עד פלמחים בשטח כמובן.. והיה ענק..
ואז הוא קנה לנו לאכול וגם הינו בגלידה של אנדרי..(אחת הגלידות) וזהו שהגענו הביתה הוא אמר לי מזל טוב... יעני כל זה ליום הולדת..
חחח עשה לי יום כייף..
פיייי איך נהנתי ...בקיצור אני מאחל לכם שיהיה לכם גם כאלה שכנים!!!!

ציטוט ההודעה