הוא מאמן את הפועל חיפה....אני לא מבין למה הוא גם פרשן?..
זה כמו שארסן ונגר יהיה פרשן בליגה האנגלית...
מה קשה להשיג פרשנים שהם לא בתפקיד אחר?...
הוא מאמן את הפועל חיפה....אני לא מבין למה הוא גם פרשן?..
זה כמו שארסן ונגר יהיה פרשן בליגה האנגלית...
מה קשה להשיג פרשנים שהם לא בתפקיד אחר?...
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
|
|
וזה לא כמו ונגר...
הפועל חיפה בליגה השנייה....חוצמזה יש לו כימיה טובה עם מאיר איינשטיין זה הדבר הכי טוב חוץ מרמי וייץ ושגיא כהן...
בסדר סתם נתתי דוגמא לונגר..
ואם הוא עושה את זה בשביל כסף שילך לעבוד כמו שרוב שלרוב השחקנים יש עוד מקצוע
ושאני מתכוון עבודה אז עבודה עבודה כמו רואה חשבון וכו'...
למרות שהוא די בסדר בפרשנות למרות שלפעמים הוא חופר..
למה לא מביאים פרשנים שזה המקצוע שלהם..כמו שגיא כהן..אין עוד אנשים שעושים את זה?
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
בדואר?..
אוי נו באמת אין פה הרבה פרשנים טובים הכי טוב הוא נדב יעקובי הבחור פשוט מבין כדורגל מהדרגה הראשונה אפילו יותר מאבי מלר שהוא גם גאון,שגיא כהן הוא יותר על תקן "המאמן שלא הצליח להיכנס לבית הספר למאמנים אז הוא מפרשן" הכוונה היא שהוא רואה את המשחק כמאמן של הקבוצה,למרות שלעיתים יוצאים לו יותר מדי חירבושים.
קיצר הצמד שדרים הכי טוב לטעמיזה יורם ארבל בתור שדר למרות שהוא כבר נמאס רצח אבל יש לו בקיאות מאוד טובה בכדורגל ונדב יעקובי/אבי מלר לצידו.
שגיא ורמי יכולים להישאר ביחד תמיד הם מעין זוג שדרנים "הומואים" יש בינהם קשר כזה שאחד משלים את השני שהכי זוכר לי זה מפיפא 2000 חחחחח משפט של שגיא כהן:"הגיע הזמן לספוג הפלא".
חחחחחחחח הרגת אותי עכשיו אין אין על זה.....
נראה לי מחר אני מתקין את פיפא 2000 רק בשביל להקליט את זה ולשמוע עוד פעם חחחח