////////////////
////////////////
נערך לאחרונה על ידי yttt; 11-05-2006 בשעה 15:09.
|
|
תשטוף את הפה?
תשתה משהו מתוק , תאכל ענבים או סוכריות , או אפילו שטוף אותו במים + סבון אבל תזהר לא לבלוע את הסבון..
מה הבעיה יש ספריי כזה לפה שכחתי תשם.. זאת בעיה ממש קטנה
אמממ אם יש לך ריח רע מהפה אתה אמור לבדוק מאיפה זה בא.
האם זה מצחצוח לא נכון או חוסר ציחצוח ? אפשר לפנות בנושא לרופא שיניים כדי להתייעץ בדבר. צחצוח טוב צריך להיות מינימום פעמיים ביום, יסודי ביותר באורך של 3 דקות לצחצוח, בתנועה סיבובית ולא מהירה מידי.
כמו כן, לפעמים יש לכלוך שמצטבר על הלשון... יש כל מיני מברשות כדי להוריד את הלכלוך מהלשון... לא ניסיתי לא יודע מי מה מו אבל זה נשמע כאילו זה עוזר.
אולי יש לך בעיות עיכול ? זה קשור לריח... אפשר לשאול אותך כמה פעמים בשבוע בערך אתה מטיל חרא ? בדר"כ בן אדם עם עיכול בריא וטוב אמור לעשות בסביבות 6-7 פעמים בשבוע, כלומר כמעט כל יום. אם יש לך תדירות קטנה יותר, אז אני מציע לך לשתות יותר ולא לאכול מעכלים שגורמים לעצירות כמו בוטנים ודברים דומים....
אחרי הארוחה נתקע לך אוכל בפה בין השיניים ואתה לא יכול להוריד? תמיד טוב שיהיה חוט דנטלי ;] זה לא נעים אם זה יוצא לך במקרה לכלוך שלא יורד באמצע השניים באמצע הדייט.... ממש לא נעים.
כמו כן, שתייה נאותה זה דבר טוב כדי להוריד את הריח. אחרי שתייה נכונה (לא לשתות פעם ביום בקבוק של 2 ליטר וזהו ואז זהו. צריך לשתות כוס-2 פעם ב... כל כמות מסויימת של זמן, אבל חשוב שתשתה לפחות 10 כוסות מים) בעצם יש לך יותר ריר בפה שמפרק את כל החומרים שמשאירים ריחות רעים בפה ובכללי זה דבר מאוד בריא, המים.
עוד משו שאפשר להציע לך זה מי פה. מי פה זה דבר כמעט חובה לכל גבר... אפשר להשתמש בזה אחרי צחצוח כדי להשלים את הפעולה. בקבוק של מי פה ל 40 שטיפות בערך עולה 20 ומשו שקל וניתן למצוא אחד כזה בכל סופר מרקט או סופר פארם. אישית, אפילו אם אין ריח רע, תמיד טוב שיהיה בבית ותמיד טוב להשתמש. כמו כן יש ספרי לריח טוב, אבל זה בעצם לא משלים את פעולת הצחצוח ולכן אני פחות ממליץ על זה, כי המי פה גם נותנים ריח טוב וגם משלימים את פעולת הצחצוח באופן שיכול לחדור לכל החורים הקטנים שלא הגעת אליהם ולנקות לכלוך על הלשון.
כמו כן, האוכל זה גם שוב דבר חשוב. אוכל עם הרבה בצל/שום/כדומה... זה יוסיף לריח הרע מהפה, ולכן אני ממליץ שהארוחה שלפני הדייט, בלי מאכלים עם הרבה בצל או שום.
עוד משו ששמעתי זה ללעוס פירוזליה... ת'אמת לא ניסיתי את זה ממש אבל כמה שאני יודע זה ממש טוב לתפוס את כל הריח .... לקחת כמה עלים קטנים ולהתחיל ללעוס בפה. כמה ששמעתי, לא צריך לזלזל בצורה שזה נשמע... זה עוזר... (אולי אני אנסה פעם אם כבר הזכרתי חחחח).
כמובן אם אתה הולך לדייט... אתה תמיד יכול בדרך ללעוס מסטיק כדי לתת ריח טוב בפה. מסטיק זה עוד משו שחובה אצל כל גבר. בעיקרון מסטיק ללא סוכר.... עדיף בטעם מנטה, זה יהיה מצויין בשבילך. הסוג- לפי בחירתך, אין הרבה שינוי לדעתי בריח שזה נותן.
אני חייב לציין כי דברים כמו מסטיק, פיטרוזליה והאוכל שאתה אוכל לפני יציאה, הם פתרונות זמניים בלבד והריח יחזיק מעמד לזמן לא ארוך.
החשוב ביותר זה לבדוק ממה נוצרה הבעיה בידיוק, בעזרת התייעצות עם רופא שיניים ואם יש צורך גם המשך טיפול אצל רופא משפחה כדי למצוא את המקור לריח הרע, האם זה צחצוח ? בעיות קיבה ? או משו אחר.... ואז לטפל בזה בהמלצת הרופא.
מקווה שעזרתי במשהו ונשיקה נעימה![]()
שלך, אלכס![]()
נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 20-09-2005 בשעה 15:33.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תשטוף ת'שיניים איזה 20 דקות וקח כמה מסטיקים חח
נכתב במקור על ידי Yellow Slider
מממממממש לא לשטוף עם סבון אלא אם אתה רוצה שהיא תנשק אותך בבית חולים או משהו כזה
מסטיק או סוכרייה מתודה!
זה עוזר מאוד אבל לא להרבה זמן
תשטוף את הפה וגם את הלשון...במיוחד את הלשון כי רוב הריח הרע בא או מהקיבה(חומצות)או מהשיניים(כמעט ולא)ומהלשון(בצד העמוק היותר של הפה...)